2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence bulaşmalısın :)
Haha yapmaaaa demee
Kızlar günaydın hepicinize bugünün süper bir gün çünkü sonunda nikah başvurusunu hallettik merak ettiğiniz tüm sorulara cvp verebilirim artık
Aaa hayırlı olsun canıım. Hangi belediyeydi senin ?
Valla ben baştan sona herşeyini merak ediyorum yaa
Evraklar neler nasıl hallettin. 1 günde bitti mi. Ne kadar ödedin vs vs Her ne varsa merak içindeyiiim :)

Kızlar haberlerde gördüm, lösemi hastası gamze anne vardı, ilik nakli gerçekleşmişti iyiye gidiyordu ama ölmüş yıkıldım şu an

Tatlım tatbikinde bir günde halledemedik. Daha önce sağlık raporu için baya uğraştığımızı anlatmıştım. Ama kısaca kan veriyorsunuz 3 gün sonra sonuçlar çıkıyor ve doktor sağlık raporunu oluşturuyor. Nikah dairesinden sağlık raporu nüfus cüzdan fotokopisi,nüfus Müdürlüğü'nden alınmış ikametgah belgesi,5 foto, başvurduk. Orda Bi formlar doldurdular. Soy isim için Dilekçede verdim burada. :) sonra parayı yatırdık. 75 tl cüzdan parası 180 tl düğün salonuna çağırdığımız için. Nikah Günü'nde memura para verecekmişiz ama belli Bi Ücret söylemediler hallederiz onu dediler. Sanırım el altından verilen bahşiş gibi bisi olacak. İstanbul'un Bi ilçesindeyim.sanırım buradan

Ayy gözün aydın tekrar canım. Ne heyecanlı bişeeeyy :)
Ay el altından da para istiyolar bi de baya baya ne ilginçler :)
E iyiymiş ben netten bakınca gözüm korkmuştu para muhabbetiyle ilgili. Biz de salona isticez çünkü. Ama bizim belediye 3,5 aylık periyodla veriyomuş o yüzden daha bekliyoruz..
Teşekkür ederim canımm. Soy isim ile ilgili bi durum mu vardı ben kaçırdım galibaa :) Değiştiricekmisin ikisini birden mi kullanıcaksın? :)

Canim arkdsi yanında diye beni aramamazlik yapmışti kavga buyudu kuzum

Hatırladım canım ya bence çok fazla takma bunu

Kızlar günaydın hepicinize bugünün süper bir gün çünkü sonunda nikah başvurusunu hallettik merak ettiğiniz tüm sorulara cvp verebilirim artık

Hayırlı olsun kuzum bizde bi halletsek iyi olurdu :)

1 günde bitirmeyi planlıyoruz biz hala :) ben bir gün izni bile alamayabilirim ya
Pazartesi inşallah gidecem izin alabilirsem

Merhabalarr aranizda pendik e gelin olup tasinacak veya orada yasayan arkadaslar var mi acaba bi kac sorum olucaktaa :))

vaaay hayırlı olsun kuzumm bende görebilecekmiyim bugünleri yaşıycakmıyım bu duyguyu acabaa

Kızlar haberlerde gördüm, lösemi hastası gamze anne vardı, ilik nakli gerçekleşmişti iyiye gidiyordu ama ölmüş yıkıldım şu an
bende dün akşam gördüm üzüldüm baya. Rabbim Rahmet eylesin mekanı cennet olsunn. Kimimizin ne kadar ömrü var bilmiyoruz. O hastalığı olmasaydı başka türlü yine ölecekti

bende dün akşam gördüm üzüldüm baya. Rabbim Rahmet eylesin mekanı cennet olsunn. Kimimizin ne kadar ömrü var bilmiyoruz. O hastalığı olmasaydı başka türlü yine ölecekti
Sürekli takip ediyordum onu, blog yazıyordu. Daha bi kaç hafta önce oğluyla sinemadaydı, çok düşkündü oğluna. En son mektup yazmış, vedalaşmış. Onu okudum benim kayışlar iyice koptu Allah onun yaşayamadığı güzel hayatı oğluna yaşatsın inşallah

Canım benimde gözüm korkuyordu ama bu kadar tutunca sesim çıkmadı :) ben arayıp sormuştum toplam 360 falan tutar demişlerdi yani 100 gibi birşey vericek memura sanırım :) Soyisimde. Kendi soyadımıda kullanmak istiyordum ama nişanlım pek yanaşmıyordu. Ikna ettim ikisinde kullanıcım :)
canım bendede artık izni sorun ediyorlar birkaç saat için senelik izinden bir gün almak zorunda kaldım. Ama keyfim yerinde düşünmüyorum vallahi
Merhabalarr aranizda pendik e gelin olup tasinacak veya orada yasayan arkadaslar var mi acaba bi kac sorum olucaktaa :))
Hoşgeldiniz Aramıza pendiğe yakınım sorularına yardımcı olabilirim

Mekanı cennet olsun canım. Okudum bende sanırım kanserden değil ciğerlerinden dolayı vefat etmiş. Vadesi bukadarmış. Allah geride kalanlara sabır versin

Ben adana ya gideceğim için sorun canım ya izin vermeyecekler gibime geliyor
İnşallah bende hallederim :)

Merhaba kızlar ben geldim hiç kyfim yok dün kavga ettik nişanlımla hala aramadı dünden beri aramıyor durduk yere olmadık lafı saydı hem suclu hem güçlü

Mekanı cennet olsun canım. Okudum bende sanırım kanserden değil ciğerlerinden dolayı vefat etmiş. Vadesi bukadarmış. Allah geride kalanlara sabır versin
İlik naklinden sonra kullandığı ilaçlar akciğerlerine zarar vermiş İnsanlar ne kadar büyük sınavlardan geçiyor, bazen diyorum üzüldüğümüz şeylere bak. Hiç keyfim yok kızlar ya
Canım senin de hayırlı olsun nikah işlemlerini halletmişsiniz. Soyadın da kalıyor, sevindim adına. Darısı başımıza artık

Merhaba kızlar ben geldim hiç kyfim yok dün kavga ettik nişanlımla hala aramadı dünden beri aramıyor durduk yere olmadık lafı saydı hem suclu hem güçlü
Bu zamanlarda olur kavgalar. Stresten hep üzülme hatasını anlar

Aa evet evet hatırladım sankii :) Oh süperr halettmene sevindim.
Ben de benimkine söyleyince şöyle bi yan yan baktı ama sorun etmedi öyle Kendim karar vermeye çalışıyorum ben de. Seviyorum soyadımı vezgeçesim yok ama bakalım :)
Canım önemli bi durum yoktur umarım.
Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz malesef böyle şeylerr

Zaten gelince hep üst üste gelir. Benimde dayım beyin tümörü vardı ameliyata dediler riskli masada kalabilir yasa Felç olabilir dediler. Ameliyat iyi geçti ama ciğerlerden dolayı kaybettik bizde

Ben de 1 saat önce falan öğrendim. Yazdığı mektubu okudum burnumun direği sızladı gerçekten..
Ve dediğin şeyin aynısını düşündüm. Öyle boş şeylere takılıp üzülüyoruz ki bazen , böyle acı bi şekilde hatırlıyoruz ne akdar gereksiz olduğunu..
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…