CAnım bu arada ben aldım onlardan. BAya da zaman oldu çeyiz diye bekliyor işte.kızlar madamecoco daki yatak örtülerinden alanınız varmı?
tatalım ben zaten günlük için düşünüyorum bu örtüleri yoksa tabikide benim anamda süslü diyorgünlük içinde lazım olacak mutlaka sürekli süslü şeyi örtemem ben. yolum düşerse bakıyım bakalım nasılmış
madame coconun internet sitesinden SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN KIZLAR . 2 AY BEKLEYENLER VAR
CAnım bu arada ben aldım onlardan. BAya da zaman oldu çeyiz diye bekliyor işte.
Daha öncede olmuştu da böyle bir kampanyası mağazadan kapıvermiştim.
Pudra gibiydi rengi yanlış hatırlamıyosam.
Gerçi ben zaten süslülerinden almayı düşünmüyorum ama dediğiniz gibi günlük kullanım için çok güzeller. Ben beğendim yanii.
ben günlük almayı düşünmüyodum ama alsam mı acaba.nevresimlere de bakarmısın canım gidince.benim gidip bakmaya fırsatım olmıycak yine.güzellerse internetten alıyım.
Haha aynen canım gitmek görmek gereeekcococum yolu gözükti bana demekkigidip bakıcam mutlaka
canım internet sitelerinde bi sorun varmış.benimki de biraz gecikti ama 1 ay bile olmadı daha.bugün geldi kargom.biraz gecikebilir sadece bi sıkıntı olmaz bence.
Kimilerin gelmemiş yoksa bende bornoz siparişi vermek istiyordum bornoz takımı alan var mı madame cocodan dün baktım cevahirde bornoz bulamadım pazar yeri sanki nasl kötü br mağaza hç sevmiyorum orayı
İyi akşamlar hatunlaar keyifler nasıll
eh işte canım.sen nasılsın :)
Slm kızlar naber nasılsınız?
İdare ederim bende napim aynı okula git gel. Yoğun bu ara dersler. Ama bugün gezdim dolaştım arkadaşlarla her şeyi bir kenara koyup:)Bende idare eder canım nolsun iste
Hosgeldin canimm. Iyiz cok sukur sen nasilsin
:)) en güzelli vala benimkiler de dolu sıkıntı yok. Gulegule kullanyine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık
Canım çok ama çok özür dilerim ya ben konuyu hatırlayamadım zaten hafızam hiç iyi değildir
Canim arkdsi yanında diye beni aramamazlik yapmışti kavga buyudu kuzum
:)) en güzelli vala benimkiler de dolu sıkıntı yok. Gulegule kullan
aynen öyle gerçekten. Bugün gezdim bende biraz. Ay benim şu da yok bu da yok şu da lazım bu da lazım deyip durdum:)alıncak çok şey olunca tutamıyorum hiç kendimi.teşekkürler canım :)
aynen öyle gerçekten. Bugün gezdim bende biraz. Ay benim şu da yok bu da yok şu da lazım bu da lazım deyip durdum:)
Hiç bitmeyecek gibi geliyor inan canım bana da bir ton şey var eksik soruyorlar ay ne eksik değil ki diyesim var.benim aklından geçenleri bi bilsen canım.herşeyi alsam da kurtulsam artık düşünüp durmaktan.şu saat olmuş benim aklımdanilere bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?