2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnn :) Son 1 gerçekten ! Bu hafta işkence gibi, ne olur bitsin. Beynimin suyu aktı

yine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık
Haha çok güldüm sanaa limit bitti rahat rahat uyuyabilirim demişşşş
İnşallaho limit çok üst seviyelerde değildir dicem amaa sana söylemeye yüzüm yok ben susayım en iyisii , güle güle kullan canımm :)

Günaydın kızlaarrrrrr haftanın son gününe 1 gün kaldıııı
Günaydınnn :) Son 1 gerçekten ! Bu hafta işkence gibi, ne olur bitsin. Beynimin suyu aktı
günaydın kızlar :) hava çok güzel.sonunda bahar geldi sanırım.
Günaydın sabah şekerleriii , soluğu burda alıyorum resmen
İşe geç kalmayı alışlanlık haline getirdiim, yine geç kaldığım bi sabahtan hepinize günaydıınn!
Haftasonuna son 1 yazan elleriniz dert görmesiinn :))

bende çoktur geç kalıyordum bugün dedim erken gideyim

haha ay bi kere bilerek geç kaldım çok uykum vardı uyicam ya geç kaliym bugün de dedim. O gün bu gündür geç kalıyorum resmen :))
Servis olmadan işe gelmem mümkün değil ya, mecbur uyanıyorum bıraksalar öğlene kadar uyur geç gelirim valla Ne de olsa kimse yok

yine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık

Ayy bu çok şeker ama güle güle kullan kuzum . Ama çok pahalı bu ürünler ya bir3 lü set alırım yani
İçin acımadı mı kızKAapağının da olmaması benim için ayrı sıkıntı yemek koysam kapağı yk almama bahanem kapaksız oluşu

Servis olmadan işe gelmem mümkün değil ya, mecbur uyanıyorum bıraksalar öğlene kadar uyur geç gelirim valla Ne de olsa kimse yok
Haha olsun böylece bi düzen oturtuyosun mecburen de olsaa
Ben de kimse yok diye kendime göre takılıyorum zateen :))

Kızlar günaydın hepicinize bugünün süper bir gün çünkü sonunda nikah başvurusunu hallettik merak ettiğiniz tüm sorulara cvp verebilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…