ohh iyi yapmışsın kuzummmmİdare ederim bende napim aynı okula git gel. Yoğun bu ara dersler. Ama bugün gezdim dolaştım arkadaşlarla her şeyi bir kenara koyup:)
Haha çok güldüm sanaa limit bitti rahat rahat uyuyabilirim demişşşşyine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık
Günaydın kızlaarrrrrr haftanın son gününe 1 gün kaldıııı
Günaydınnn :) Son 1 gerçekten ! Bu hafta işkence gibi, ne olur bitsin. Beynimin suyu aktı
Günaydın sabah şekerleriii , soluğu burda alıyorum resmengünaydın kızlar :) hava çok güzel.sonunda bahar geldi sanırım.
bende çoktur geç kalıyordum bugün dedim erken gideyimHaha çok güldüm sanaa limit bitti rahat rahat uyuyabilirim demişşşş
İnşallaho limit çok üst seviyelerde değildir dicem amaa sana söylemeye yüzüm yok ben susayım en iyisii , güle güle kullan canımm :)
Günaydın sabah şekerleriii , soluğu burda alıyorum resmen
İşe geç kalmayı alışlanlık haline getirdiim, yine geç kaldığım bi sabahtan hepinize günaydıınn!
Haftasonuna son 1 yazan elleriniz dert görmesiinn :))
hahabende çoktur geç kalıyordum bugün dedim erken gideyim
alışkanlık oluyor gerçektenhahaay bi kere bilerek geç kaldım çok uykum vardı uyicam ya geç kaliym bugün de dedim. O gün bu gündür geç kalıyorum resmen :))
Servis olmadan işe gelmem mümkün değil ya, mecbur uyanıyorumhahaay bi kere bilerek geç kaldım çok uykum vardı uyicam ya geç kaliym bugün de dedim. O gün bu gündür geç kalıyorum resmen :))
yine boş duramadım kızlar ve bu sahanı da aldım. kredi kartımın limiti doldu rahat rahat uyuyabilirim artık
Haha olsun böylece bi düzen oturtuyosun mecburen de olsaaServis olmadan işe gelmem mümkün değil ya, mecbur uyanıyorumbıraksalar öğlene kadar uyur geç gelirim valla Ne de olsa kimse yok
Gunaydin canım inşallah benim aslında tatil yaş.o ama hoca telafi koydu. Pazartesi yok ama gene üç gün tatl yapcm inşallah:)Günaydın kızlaarrrrrr haftanın son gününe 1 gün kaldıııı
Günaydın kızlarrrr
https://www.markafoni.com/biev-deco-golden-dans-eden-cift-biblo-22-x-125-x-485-cm/urun/10179877/
Bakın şu bibloya bayıldımm keşke yüzükler taklı olsaydı eşyalar alınmış olsaydı bunu hiç kaçırmazdım yaaaa alırdımm
Çok güzelmiiş, şık duruyoo :)
Ama şuan hiiç dekorasyon işlerine bulaşmamalıyım ,hayıır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?