2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet herkesin kendi kullandığı makineyi övmesi en dellendiğim konu. O sebepten bi türlü anlayamadm hangisi doğru
Ama dediğin çok mantıklı. İkisi de farklı alanlarda başarılı sanıyorum.
Yani bena cı konusunda biraz hassasım. O yüzden o kısmını merak ettim . Ama sonuca değsin de kısa süre için katlanılabilir heralde.
İşte benimde canım tatlıdır yaa :) Yani bi iki arkadaşım diğer makine için sen dövme yaptırmaktan çekinmiyosun bunda da sorun yaşamazsın demişlerdi. Aslında dövmecimde bu konuda övmüştü beni bak. Ayak bileği en çok acıyan yerdir. Pek ses etmedim diye övülmüştüm Oradan gaza geldim şimdi.
Benim bacakta sapsarı ve incecik tüyler var. O da yer yer resmen. Her yerde çıkmıyo çıkmayan yer daha çok hatta o yüzden sadece batıklar için en son giderim belkii.
İşe yarasın da dayanırım ben yiaa

ben de iyiym canım çalışıyorum. aynen öyle ama alex.. beyaz ten siyah tüylerde etkiliymiş benim tüylerimde sarı o yüzden hayatta görmezdi yani
bende beyaz tenliyim ve siyah tüylerim ama araalrda sarılarda var oyüzden bana dedilerki alex le yapılırsa sarıları gördüğünde tetikleme yapar. oyüzden ilk diod sonra alexe girip sarıları götüremm gerekiyormuş zor işler ya valla ben 8 seanstan sonra uğraşmadım daha :) genital için istiyodum. arkadaşın ablsı gitmişti onunla konuştum. Evlendikten ve doğumdan sonra tekrardan çıkmaya başladı demişti sanırım hormonlarla alakalı oluyormuş oyüzden boşuna gitme sonra gidersin demişti nişanlımla konuştuk bir sefer kesinlikle genitale gitmemi istemiyor. ne olursa olsun asla diyor. bende kapattım o dosyayı

o zaman dayanabilirsin canım ben de dayanıyorum canım ama zor işte.. en azından sonunu düşünüp mutlu oluyoruz..

ya evet bi de o riski var ama hamilelikte 9 ay rahat etme düşüncesi bile çok çok iyi bence

o zaman dayanabilirsin canım ben de dayanıyorum canım ama zor işte.. en azından sonunu düşünüp mutlu oluyoruz..
Aynen öyle canım. Değsin de katlanılır yani ne olacak..
Ben de duymuştum hamilelik sonrası çıktığını ama o zamana daha çook var. O zamana kadar idare etmesi bile büyük rahatlık diye düşünüyorum. Zaten faydasını görürsem doğum sonrası yine alırım bi kaç seans

o kocoman karınla agda yapmamak bile büyük lüks :)

kocoman karınla agda yapmamak bile büyük lüks :)
Haha kesinlikle kuzum. Valla şuan çok da tüy sorunu olmayan bi insan olmama rağmen zorlanıyosam o zaman çok daha zor olucaktır.
En iyisi bu işten kurtulmak
Düğüne kadar baya yol kat ederim İnşallah :)

ya evet bi de o riski var ama hamilelikte 9 ay rahat etme düşüncesi bile çok çok iyi bence

Ayyy ben bir seans gittim kompleye sadece allahım sana geliyorummmlarrr abla beni nereye soktun demelerrr

Ayyy ben bir seans gittim kompleye sadece allahım sana geliyorummmlarrr abla beni nereye soktun demelerrr
sanırım konu lazer bende yaptırıyorum cok memnunum ama bi sorum var aranızda yaptıran varsa dudak üstüne yaptırcam herkes lazer olmaz iğneli diyor fikrinz var mı ?

çok şükür bende iyiyim canımm

günaydın :) çevresi tecrubesi sermayesi var o biraz rahatlatıyo beni çok zorlanmıycak yani.ama seninde ben altından kalkıcağını düşünüyorum.benim sözlümde sermayesi yüksek bi iş bi de sıfır parayla girmiş.çevre para hiçbişey yokmuşş.şimdi herşeyi var çok şükür.gayet iyi kazanıyo.inşallah ayırdıktan sonra da böyle güzel kazanır.seninde inşallah herşey istediğin gibi gider canım.Allah yardım etsin size de.

İyiyim canım sen nasılsın?

Acısı diğer sistemlere göre daha az canım emin ol..bekliyoruz haberlerini

canım çıkıyor her defasında

Sen daha hassassın o zaman, biz iki arkadaş gidiyoruz aynı yere..bende tık yok, arkadaşım doğum yapmış gibi çıkıyor
bana zaten ağrı eşiğin yüksek demişlerdi..kişiden kişiye değişiyor sanırım.

sanırım konu lazer bende yaptırıyorum cok memnunum ama bi sorum var aranızda yaptıran varsa dudak üstüne yaptırcam herkes lazer olmaz iğneli diyor fikrinz var mı ?

canım bıyıklar ince olduğu için alet görmüyomuş.yapılsa bile sonuç alınamıyomuş.o yüzden iğneli yaptırılabiliyo çok gerek olursa.o da iz bırakabiliyomuş falan.değmez yani uğraşmaya.iyi bi merkeze gidersen bakıp söylerler zaten sonuç alamazsın diye.

acıyor biraz ama fazla değil kızlar dudak üstüne yaptıranınız var mı ben yaptırmak istiyorum fakat lazer değil iğneli diyorlar ürkütücü iz kalır mı ki

gittim zaten iğneli diyor koltuk altı bitmek üzere cok memnunum ama dudak üstüne de istiyorum kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…