Haber vericem mutlaka canım. Benim de Eylül 5 de düğün. Ben de o zaman sonuç alırmıyım diye merktayım bakalımanim aksama bize sonucu bildir 20 martta randevum var benimde merak ediyorm cok nasil bseymisbu arada kizlar dugune kdr sonuc alirmiyim ki lazerden ben agustosn 24nde gunesten korkuyorm ben cok
Canım doğru diyosun ama bi tepki verip vermediğini anlamak için o kadar beklersem değmicek zaten.dikkat et bence koltuk altından dene cunku vucuttan vucuta değişir tepkiler demişti beniim doktorum bazılarının bir sene sonra bile leke olabiliyomus ben ordan basladım güzeldi bi tepki vermedi vucudum
Ay onları da merak ediyorum. İşe yarıyormu acaba diyee.şimdi de altta philips lumea reklamları çıkıyorBen de ondan almayı düşünüyorum hiç acıya dayanamam hem elimin altında olsun
Forumda başlık açanlar var aşamalarını anlatıyorlar, işe yarıyormuş anlattıklarına göreAy onları da merak ediyorum. İşe yarıyormu acaba diyee.
Canim.bu philipsn lazerini bende evkurdn almaya niytlendm bayada kanima grdilr orda brnim aliyodm kartusu hediye falan filan ben arastrym dedm eve geldm arastrmaya o kartuslar cok cabuk btiyoms ve ucuzda deglms hakkindn gelemem bide yanls yaparsam yakarm deriyi diye cesaret edemedm bi arastrn bence. Bi kartus kolaltini bile bitrmiyoms ki kucuck yer sncta diger bolgelere hc yetmz bence doktor kontrolnde yaptrmak dha mantkli bi arastr ama istersen ben ilk ciktgnda niyetlendydmşimdi de altta philips lumea reklamları çıkıyorBen de ondan almayı düşünüyorum hiç acıya dayanamam hem elimin altında olsun
canım çok fazla araştırdım, burdaki kızlar da yazıyorlar o kadar kısa ömürlü bir şey değil ki o. ilk zamanlar pek fazla kullanan olmadığı için durduk yere kötüleyenler de çıkar çok normal. Ama çoğu kişi memnun, detaylı bir şekilde de anlatmışlar aşamalarını. Ben ikna oldum yaniCanim.bu philipsn lazerini bende evkurdn almaya niytlendm bayada kanima grdilr orda brnim aliyodm kartusu hediye falan filan ben arastrym dedm eve geldm arastrmaya o kartuslar cok cabuk btiyoms ve ucuzda deglms hakkindn gelemem bide yanls yaparsam yakarm deriyi diye cesaret edemedm bi arastrn bence. Bi kartus kolaltini bile bitrmiyoms ki kucuck yer sncta diger bolgelere hc yetmz bence doktor kontrolnde yaptrmak dha mantkli bi arastr ama istersen ben ilk ciktgnda niyetlendydm
Arastrmadan alma diye syledim hayatim ucuz bisey degil yani bnm arkadasm guzellik uzmani guwenip ona bile gtniyorm ben onu bana oda demisti egitimini almayan indan bilincsiz atis yaparsa kartus dayanmaz ve yakabilr diye. Sen bilrsn tabikide alip almamayi ben duydugm ve oncedn arastrdgm icin riske atma dedmcanım çok fazla araştırdım, burdaki kızlar da yazıyorlar o kadar kısa ömürlü bir şey değil ki o. ilk zamanlar pek fazla kullanan olmadığı için durduk yere kötüleyenler de çıkar çok normal. Ama çoğu kişi memnun, detaylı bir şekilde de anlatmışlar aşamalarını. Ben ikna oldum yani
hahaha bende canımAyyy ben bir seans gittim kompleye sadece allahım sana geliyorummmlarrr abla beni nereye soktun demelerrr
sen nerde yaptırıyosn kuzu?sanırım konu lazer bende yaptırıyorum cok memnunum ama bi sorum var aranızda yaptıran varsa dudak üstüne yaptırcam herkes lazer olmaz iğneli diyor fikrinz var mı ?
allah iyilik versin canımmmçok şükür bende iyiyim canımm
canım bizimki çok sermaya istemiyor ilk başta ofis açmıcam çünkü freelancer başlayıp 2016 yazında ofis açıcam kazanırsam eğer.. inşallah başa çıkarız bakalımgünaydın :) çevresi tecrubesi sermayesi var o biraz rahatlatıyo beni çok zorlanmıycak yani.ama seninde ben altından kalkıcağını düşünüyorum.benim sözlümde sermayesi yüksek bi iş bi de sıfır parayla girmiş.çevre para hiçbişey yokmuşş.şimdi herşeyi var çok şükür.gayet iyi kazanıyo.inşallah ayırdıktan sonra da böyle güzel kazanır.seninde inşallah herşey istediğin gibi gider canım.Allah yardım etsin size de.
ben de iyiym canımİyiyim canım sen nasılsın?
Sen daha hassassın o zaman, biz iki arkadaş gidiyoruz aynı yere..bende tık yok, arkadaşım doğum yapmış gibi çıkıyor
bana zaten ağrı eşiğin yüksek demişlerdi..kişiden kişiye değişiyor sanırım.
bence yapmamalısın ben fizik mezunuyum onların dalga boyu nedir deri altına iner mi bunlar cok önemli onların hesaplamalarını derini sen bilemezsin doktor kontrolü önemli dikkatli olun kızlarşimdi de altta philips lumea reklamları çıkıyorBen de ondan almayı düşünüyorum hiç acıya dayanamam hem elimin altında olsun
hahaha bende canım
sen nerde yaptırıyosn kuzu?
allah iyilik versin canımmm
canım bizimki çok sermaya istemiyor ilk başta ofis açmıcam çünkü freelancer başlayıp 2016 yazında ofis açıcam kazanırsam eğer.. inşallah başa çıkarız bakalım
ben de iyiym canım
benimkii çoooooooookkk kötü ya
çok sık olmasada giriyorlar canımmmYEKTA61 canim bizim diger kizlar nerelerde benmi denk gelmiyorm li acaba math27 Tikkabilla Precious Orya ve aklma gelmeyenler ben goremiyorm artk bunlari
Hmm denk gelmeynce bi kac gundur topigi braktilar sandimçok sık olmasada giriyorlar canımmm
tamam canımmm :)tasarimcibayan ben escomedde yaptırıyorum ama bigi tıpta öneriyorum :)
yok ama balayı suiti güzel görünüyorkızlar bu otel hakkında bilgisi olan araştıran varmı?
http://www.nautical.com.tr/
bende ona baktım ama istediğim tarihlerde balayı suiti dolu diğer odaları düşünmem gerekiyor. emin olamadım yer nasıl acabayok ama balayı suiti güzel görünüyor
bilmiyorum ki eğer diğer odalar normal standartlardaysa baska bir yere bak canımbende ona baktım ama istediğim tarihlerde balayı suiti dolu diğer odaları düşünmem gerekiyor. emin olamadım yer nasıl acaba
Maalesef canımm. Linkten baktım güzel görünüyo ama fazla sakinmiş gibi bi imaj yarattı bende :)kızlar bu otel hakkında bilgisi olan araştıran varmı?
http://www.nautical.com.tr/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?