tatlım normalde bende hareketlilik değl ama gezecek yer olsun isterim. ama bu dönem çok yorulduğumuz için sadece kafa dinlemek için yer istiyorum az kişiyle sakin olsun diye bir iki yer buldum bu şekildede. fiyat olarak en uygunu bu. kapadokya düşünüyordum birde. eşimin ailesi oraya yakın oturduğu için sonra gidebiliriz oraya oyüzden burası ağır basıyor ama tv yok tv siz sıkılırmıyım bilemedimMaalesef canımm. Linkten baktım güzel görünüyo ama fazla sakinmiş gibi bi imaj yarattı bende :)
Kişisel tercih meselesi tabii, ben fazla sakinlikten sıkılırım mesela. Ama tatilden beklentim sadece huzur diyen biri için çok güzel görünüyo:)
hahaha bende canım
sen nerde yaptırıyosn kuzu?
allah iyilik versin canımmm
canım bizimki çok sermaya istemiyor ilk başta ofis açmıcam çünkü freelancer başlayıp 2016 yazında ofis açıcam kazanırsam eğer.. inşallah başa çıkarız bakalım
ben de iyiym canım
benimkii çoooooooookkk kötü ya
Haha aynı kafadayız hemen hemen. Biz de fethiyeyi tercih ettik ama başka bir otel. Çünkü dediğin gibi kafa çok yoğun stres atalım istiyoruz. Ben egzmek görmek istiyorum oraları. Ortaya karışık bişey olması için orada karar kıldık :)tatlım normalde bende hareketlilik değl ama gezecek yer olsun isterim. ama bu dönem çok yorulduğumuz için sadece kafa dinlemek için yer istiyorum az kişiyle sakin olsun diye bir iki yer buldum bu şekildede. fiyat olarak en uygunu bu. kapadokya düşünüyordum birde. eşimin ailesi oraya yakın oturduğu için sonra gidebiliriz oraya oyüzden burası ağır basıyor ama tv yok tv siz sıkılırmıyım bilemedim
Ne kadarmış peki fiyat? Kaç gece baktıntatlım normalde bende hareketlilik değl ama gezecek yer olsun isterim. ama bu dönem çok yorulduğumuz için sadece kafa dinlemek için yer istiyorum az kişiyle sakin olsun diye bir iki yer buldum bu şekildede. fiyat olarak en uygunu bu. kapadokya düşünüyordum birde. eşimin ailesi oraya yakın oturduğu için sonra gidebiliriz oraya oyüzden burası ağır basıyor ama tv yok tv siz sıkılırmıyım bilemedim
Canım sizinki nereydi gönderirmisin onada bakıyım.Haha aynı kafadayız hemen hemen. Biz de fethiyeyi tercih ettik ama başka bir otel. Çünkü dediğin gibi kafa çok yoğun stres atalım istiyoruz. Ben egzmek görmek istiyorum oraları. Ortaya karışık bişey olması için orada karar kıldık :)
Ne kadarmış peki fiyat? Kaç gece baktın
Kuzu benimki Orka Sunlife & Spa ben baya sevdim. Özellikle tripadvisor.com dan bakmanı öneriyorum. Orada konaklayan kişilerin yorumları ve yükledikleri fotolar var. Daha gerçekçi bi gözle bakmış oluyosun böylece :)Canım sizinki nereydi gönderirmisin onada bakıyım.
ağustosta 3 gece 1500-1800tl olarak iki oda tercihi var şuan canım.
güzel gözüküyor ve fiyatıda bütçeme uygun. herşey dahilmiş. benim baktığım yerde sadece sabah kahvaltı vardı. Orka da beni düşündüren yorumları okudum havuzun dolu olma ihtimalı oluyromuş benim isteidğim tarih zaten yopun olur polaja gitmek gerekli oda yürüme mesafesinde değil sanırım ve bizim arabamız yokKuzu benimki Orka Sunlife & Spa ben baya sevdim. Özellikle tripadvisor.com dan bakmanı öneriyorum. Orada konaklayan kişilerin yorumları ve yükledikleri fotolar var. Daha gerçekçi bi gözle bakmış oluyosun böylece :)
Fethiye için genel anlamda yoğun bi dönem canım haklısın. Benim turizmci ve acentacı arkadaşlarım var. Onlaerıdna desteğiyle böyle bi tercih yaptık.güzel gözüküyor ve fiyatıda bütçeme uygun. herşey dahilmiş. benim baktığım yerde sadece sabah kahvaltı vardı. Orka da beni düşündüren yorumları okudum havuzun dolu olma ihtimalı oluyromuş benim isteidğim tarih zaten yopun olur polaja gitmek gerekli oda yürüme mesafesinde değil sanırım ve bizim arabamız yok
iyi akşamlar kızlar.meğer kredi kartının ekstresi 3 gün önceymiş.yani ben limiti bitti diye rahat rahat uyuduğumu düşünürken daha neler neler alabilirmişim.off kendimi zor tutuyorum yine.
Uzulme sevin bence canimmNe kadar az harcama, o kadar az odeme demek:))
Kesinlikle oylee. İcinden cikilmiyo eksiklerin. Napicami sasirdim ben de vallaöyle canım ama o kadar çok alıncak varki her gördüğümü almak istiyorum.dayanamıyorum
kızlar ne zor şeymiş yakafam bir sürü şey var planlamam gereken. seçmekte çok zorlanıyorum
tatlım gelinlik, balayı, fotoğrafçı meselane gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?