- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
tatlım gelinlik, balayı, fotoğrafçı meselabir yandanda ev bakmaya başlamalıyım farkındayım ama ona yoğunlaşamıyorum. doğtaşta indirim var kaçırmasam diyorum. diğer taraftan bosch tada indirim var ordan almayı düşünüorum alsammı diyorum. böyle düşüne düşüne hiç birine yoğunlaşamıyorum ve hepsi duruyor
güzel özetledin evet burnumu sokuyorum ama sonuç yokayy ben hiçbirşey yapmıyorum,'' amaaan sabahlar olmasın'' modundayım vallaDaha hiç gelinlik bakmadım, fotoğrafçı araştırıyordum bir ara bıraktım..Mobilya baktım, Lazzaoni'ye baktım bende muhteşem ürünleri var ama bir yemek odası 7 bin uyuz oldum
bende senin gibiyim, her tarafa burnumu sokuyorum sonuç yok
güzel özetledin evet burnumu sokuyorum ama sonuç yoknapsak ya
günaydın canım. stresliyim ya hiç bir şey karar veremiyorum ve ayarlayamıyorum. sen nasılsıngünaydın hatunlarr. nasılsınız bakalım
Biri bana mı seslendiii. Ben bu sefer işçi olan kısım oluyorummGünaydın cumartesi de çalışan işçi kardeşlerimm, ve tatil keyfi yapan kıskandığım hatunlar size de günaydın
tatlım gelinlik, balayı, fotoğrafçı meselabir yandanda ev bakmaya başlamalıyım farkındayım ama ona yoğunlaşamıyorum. doğtaşta indirim var kaçırmasam diyorum. diğer taraftan bosch tada indirim var ordan almayı düşünüorum alsammı diyorum. böyle düşüne düşüne hiç birine yoğunlaşamıyorum ve hepsi duruyor
Kızııım sabah sabah bunalımın dibine soktun beniigüzel özetledin evet burnumu sokuyorum ama sonuç yoknapsak ya
Günaydın canım. Çalışkan, kararsız ve kahvaltısız bi haldeyim benngünaydın hatunlarr. nasılsınız bakalım
ay ben nerelere gidemBiri bana mı seslendiii. Ben bu sefer işçi olan kısım oluyorumm
Günaydıın herkeslereee
Kızııım sabah sabah bunalımın dibine soktun beniiSenin saydıklarının büyük çoğunluğu halledilmiş olsa da çok eksik var ve ben karar ve-re-mi-yo-ruuum
Günaydın canım. Çalışkan, kararsız ve kahvaltısız bi haldeyim bennSen nasılsın
Oyy ooy... Saydıkların arasında benim de gelinlikçi, fotoğrafçı ve ev kısmı var. 6 ayımız kaldı bizimde. Henüz varmış yaa :)ay ben nerelere gidemsen bunlar hazır olduğu halde eksik var diyorsun ben napam tam olarak 5 ay kalmış of offf
nişanlı beylerdende kaynaklanıo. şöyle masaya yumruğunu vursa balayına şuraya gidioz deseOyy ooy... Saydıkların arasında benim de gelinlikçi, fotoğrafçı ve ev kısmı var. 6 ayımız kaldı bizimde. Henüz varmış yaa :)
Ama çok eksik var küçük küçük, baktıkça deli oluyorum yanii ...
Biraz dha çabuk karar verebilen tipler olsak hepsi hallolacak daa işteee..
Haha ay nasıl katıldım sana bilemezsiiiinnişanlı beylerdende kaynaklanıo. şöyle masaya yumruğunu vursa balayına şuraya gidioz deseyada şu gelinliği giyecen dese hiç sorun olmucak
evet ya onlarda kolayını bulmuşHaha ay nasıl katıldım sana bilemezsiiiinBende bu yüğzden kızıyorum bi de görsen. Ne var yani şunu yapıcaz bunu al desen diye
O da şaşkın şaşkın Allah Allaah öyle yapsam bu seferde herşeye karışıyosun ben kendim bişey seçemicekmiyim diye başlicaksın hiç risk alamam diyo
evet ya onlarda kolayını bulmuşben soruyorum fikir söylüo gene kızıyorum sonra diyor her şekilde kızıyorsun ne istiyorsan onu yap
sanırımBiz de azcık ilginçmiyiz neee
günaydın canım. herşey hallolur inşallah sıkma sen canınıgünaydın canım. stresliyim ya hiç bir şey karar veremiyorum ve ayarlayamıyorum. sen nasılsın
günaydın canım ben de film izlicem şimdiBiri bana mı seslendiii. Ben bu sefer işçi olan kısım oluyorumm
Günaydıın herkeslereee
Kızııım sabah sabah bunalımın dibine soktun beniiSenin saydıklarının büyük çoğunluğu halledilmiş olsa da çok eksik var ve ben karar ve-re-mi-yo-ruuum
Günaydın canım. Çalışkan, kararsız ve kahvaltısız bi haldeyim bennSen nasılsın
Ahh inşallah kuzuu, fazla takılmamak lazım aslında ama insnaın beynini kemiriyo vallahii.günaydın canım. herşey hallolur inşallah sıkma sen canını
günaydın canım ben de film izlicem şimdihallolur her şey zmanla stres yapmayın güzellikler
günaydın kızlar
Günaydın cumartesi de çalışan işçi kardeşlerimm, ve tatil keyfi yapan kıskandığım hatunlar size de günaydın
günaydınn kızlarr
Biri bizi sirkelesin
günaydın hatunlarr. nasılsınız bakalım
aynen canım takıl bakalım :)Ahh inşallah kuzuu, fazla takılmamak lazım aslında ama insnaın beynini kemiriyo vallahii.
Ben de iş yerinde kahvaltı tv falan takılıyorum neye geldiysem , neyse bi kaç saat takılayım madem
kuzu yok iş bugün labirenti izliyorum kitabını yeni bitirdim bi de filmine bakayım dedım :)Günaydıın :)
Günaydın canım kardeşim, bende işçi kısmındayım
Günaydııın :)
Ben silkeliyim sizi gelin
Günaydın canım çok şükür sen nasılsın? İş yok mu bugün :) Hangi filmi izlicen? Bende bir yandan dizimi izliyorum
kuzu yok iş bugün labirenti izliyorum kitabını yeni bitirdim bi de filmine bakayım dedım :)
ay ben nerelere gidemsen bunlar hazır olduğu halde eksik var diyorsun ben napam tam olarak 5 ay kalmış of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?