- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
erkekleri maddi olarak sıkıştırınca hele birde haksızlarsa malesef üste çıkmak için böyle yapıyorlar. orda senin ne düşündüğün ne hissettiğin umurunda olmuyor. sadece olaydan kurtulmak daha fazla laf yememek için saydırıyorlar. benimde kardeşim böyle 3-4 ayda bir saçma sapan borçlardan eve haciz kağıdı gelir ve kağıt geldiğinde biz öğrenmiş oluruz. kıyametler kopar tabi evde aynen böyle saydırır oda. ben ona kızarım senin gbibi ablam olmasın bilmem ne der o bana kzıar sanki borcu getiren benmişim gibi.üstüne gider borcu ben kapatırım eve haciz gelmesin die sonra ne bir özür ne bir telekkür 3 ay sonra birdaha. malesef bazılarında kişilik bu kendi suçalrını basırmak için karşıdakine saydırırlar. Nişanlımda yapar aynısını.. bir laf der kırılırım ve ben altında kalmam daha ağırını söylerim sonra trip atan o olur sen bana şunu dedin diye. arkadaş söze değil söyletene bakacaksın. ama gene kendilerini sıyırırılar bu erkek milleti böyle. off bende dolmuşum heralde
Kiyamam bitanem sanirim tam anlatgn gibi olayn neresnde ben kotu oldum blmiyorum bu vijdanslzik gelio sanki ben onumu borca soktum o bzm esyalrmz keske burdann almasaydimda yuz goz olmsaydm bu konuyla.ilgli