Kısmet :)
Anan doğru demiş ama benceeBizde tutuyor yani. 5 yaş büyük benden mesela. Elinde büyüdüm sayılır
aynen bende öylebizimde 5 yaş var bi de o yaşından da olgun.
SÖYLEMİYOR kuzum benimde soylemem.olmaz kp kv zaten yapmak isyeyen yapio kuzum ya babasi memur blmiyorum neyapmya calisio
ailesine söylemeye çekiniyo ama mobilyacılar karşısında senin düştüğün durumdan çekinmiyo yani.kusura bakma ama anlayamadım ben senin nişanlını canım.bu kadar pasif olmaması gerek bi çözüm bulmalı.
Kac yasndasin kzuum
Ay o değişim aşaması çok sancılı oluyor evet22yi doldurcam canım.önceden bu kadar olgun değildim onunla birlikte olgunlaştım biraz.şimdi iyiyiz ama önceden çok çektirdi bana.en ufak sözümün bile arkasında duruyorum sayesinde.ağzımdan çıkana daha çok dikkat ediyorum.artık daha çok sorumluluklarımın farkındayım.o çok uğraştı bende çok sabrettim.başkası olsa benim yerimde ee yeter be der resti çekerdi.ben sabrettim,sayesinde de olgunlaştım.
Dırdırcıya çıkıyor canım o zaman da adımız. Afedersin iki ucu b.klu değnekBazen gerçekten anlatılan şeylere şaşırıyorum nasıl konusmadan duruyolar ki bunlar ay bizim yapımızdan heralde konusmadan çözmeden olayı kapatamıyoruz yani ki böyle olayı kapatıp konuşmamak susmak ilerde kötü şeyleri doğurur
haklısın ben bu yüzden ilk kez yasandığında bitsin diyorum fevrilik diyor herkes alakası yok 2 senedir ilk kez oldu ama hala sinyallerini veriyor dediğin gibi kimse vazgecilmez değil ben ne etrafımdan ne cevremden tek kötü söz duymadım saygın biriryim baskasının da kim olursa olsun söylemeye hakkı yok bir kez müsade edersem hep etmiş olurum nasılsa affediyor diye Allah korusun insanlar sevdiklerini kaybedior bi şekilde ölüm bile unutuluyor güçlü olmam gerek aileme detaylı anlatmadım elbet anlayacaklardır hayırlısı olsun
Dırdırcıya çıkıyor canım o zaman da adımız. Afedersin iki ucu b.klu değnekAy kafayı çizdim yine. Delirtecek bu iş yeri beni
Yavaş yavaş içten içten çürüteceksin etkili olsun değil mi hattaayyy böyle böyle beyinlerini yiceksin
Sağol canım bakalım moralim çok bozuk kötüyüm zaman sadece biraz zaman gerek ben aramıyorum benim için bitti çok büyük konuşmak istemem ilerde ne olur ama şimdilik durum bucanım yazamadım pek ama yazdıklarını okudum.çok uzucu gerçekten.böyle fevri davranarak iyi yapmışsın aslında sen böyle yaptıktan sonra çok pişman olurda tekrar barışırsan bile,bi daha bu kadar kolay yapamaz bu davranışını.hakkında hayırlısı olsun canım
Bazen gerçekten anlatılan şeylere şaşırıyorum nasıl konusmadan duruyolar ki bunlar ay bizim yapımızdan heralde konusmadan çözmeden olayı kapatamıyoruz yani ki böyle olayı kapatıp konuşmamak susmak ilerde kötü şeyleri doğurur
Aynen süründürüceksinYavaş yavaş içten içten çürüteceksin etkili olsun değil mi hatta
Aynen canım uzaması tarafları yıpratır soğukluk girer. Biz de konusmadan duramayız yapı meselesi heralde :)Biz de ayniyiz. Konusmadikca uzuyor bir de konuya baska seyler ekleniyor kirginliklar derin yaralar oluyor.
Bende bi kere suanda konusmak istemiyorum ben seni arayana kadar sen beni arama demistim askima, 1saat gecti gecmedi ben dayanamiyorum konusalim oyle halledelim duramiyorum yoksa dedi. En buyuk olayimiz bu bizim. Allah baska keder vermesin, cok guzel seviyeli aşk dolu bi iliskim var
Büyük konuşma canım evet ve bitti deme bence kullanma o kelimeyi düzelebilir yaniSağol canım bakalım moralim çok bozuk kötüyüm zaman sadece biraz zaman gerek ben aramıyorum benim için bitti çok büyük konuşmak istemem ilerde ne olur ama şimdilik durum bu
hayırlısı canım dua edinBüyük konuşma canım evet ve bitti deme bence kullanma o kelimeyi düzelebilir yani
İnşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olsunhayırlısı canım dua edin
Maşallah sizeBiz de ayniyiz. Konusmadikca uzuyor bir de konuya baska seyler ekleniyor kirginliklar derin yaralar oluyor.
Bende bi kere suanda konusmak istemiyorum ben seni arayana kadar sen beni arama demistim askima, 1saat gecti gecmedi ben dayanamiyorum konusalim oyle halledelim duramiyorum yoksa dedi. En buyuk olayimiz bu bizim. Allah baska keder vermesin, cok guzel seviyeli aşk dolu bi iliskim var
Ay kıymayalım ya, ama onlar da bize kıymasınAynen süründürüceksinAma kıyamam kii ben
NAsıl mutlu olacaksanız, hayırlısı nasılsa öyle olsun canımhayırlısı canım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?