2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

SÖYLEMİYOR kuzum benimde soylemem.olmaz kp kv zaten yapmak isyeyen yapio kuzum ya babasi memur blmiyorum neyapmya calisio

ailesine söylemeye çekiniyo ama mobilyacılar karşısında senin düştüğün durumdan çekinmiyo yani.kusura bakma ama anlayamadım ben senin nişanlını canım.bu kadar pasif olmaması gerek bi çözüm bulmalı.

Aynen ya rezil oluyorum ben moblyacya

Kac yasndasin kzuum

22yi doldurcam canım.önceden bu kadar olgun değildim onunla birlikte olgunlaştım biraz.şimdi iyiyiz ama önceden çok çektirdi bana.en ufak sözümün bile arkasında duruyorum sayesinde.ağzımdan çıkana daha çok dikkat ediyorum.artık daha çok sorumluluklarımın farkındayım.o çok uğraştı bende çok sabrettim.başkası olsa benim yerimde ee yeter be der resti çekerdi.ben sabrettim,sayesinde de olgunlaştım.

Bazen gerçekten anlatılan şeylere şaşırıyorum nasıl konusmadan duruyolar ki bunlar ay bizim yapımızdan heralde konusmadan çözmeden olayı kapatamıyoruz yani ki böyle olayı kapatıp konuşmamak susmak ilerde kötü şeyleri doğurur

Ay o değişim aşaması çok sancılı oluyor evet Ama işte 5 yıl geçti üzerinden bana sanki çok çok daha eski gibi geliyor

Dırdırcıya çıkıyor canım o zaman da adımız. Afedersin iki ucu b.klu değnek Ay kafayı çizdim yine. Delirtecek bu iş yeri beni

canım yazamadım pek ama yazdıklarını okudum.çok uzucu gerçekten.böyle fevri davranarak iyi yapmışsın aslında sen böyle yaptıktan sonra çok pişman olurda tekrar barışırsan bile,bi daha bu kadar kolay yapamaz bu davranışını.hakkında hayırlısı olsun canım

Sağol canım bakalım moralim çok bozuk kötüyüm zaman sadece biraz zaman gerek ben aramıyorum benim için bitti çok büyük konuşmak istemem ilerde ne olur ama şimdilik durum bu

Biz de ayniyiz. Konusmadikca uzuyor bir de konuya baska seyler ekleniyor kirginliklar derin yaralar oluyor.
Bende bi kere suanda konusmak istemiyorum ben seni arayana kadar sen beni arama demistim askima, 1saat gecti gecmedi ben dayanamiyorum konusalim oyle halledelim duramiyorum yoksa dedi. En buyuk olayimiz bu bizim. Allah baska keder vermesin, cok guzel seviyeli aşk dolu bi iliskim var

Aynen canım uzaması tarafları yıpratır soğukluk girer. Biz de konusmadan duramayız yapı meselesi heralde :)

Sağol canım bakalım moralim çok bozuk kötüyüm zaman sadece biraz zaman gerek ben aramıyorum benim için bitti çok büyük konuşmak istemem ilerde ne olur ama şimdilik durum bu
Büyük konuşma canım evet ve bitti deme bence kullanma o kelimeyi düzelebilir yani

Maşallah size Biz de öyleyiz ya konuşmadan olmuyor. Kavga ediyoruz tamam ara verelim o zaman biraz kafamızı dinleyelim diyoruz bi kaç saat sürüyor o ara yine arıyoruz. Kesin artık aramaz ayrılmış oluruz dediğim zaman bile aradı yine sonunda.
Aynen süründürüceksin Ama kıyamam kii ben
Ay kıymayalım ya, ama onlar da bize kıymasın
hayırlısı canım dua edin
NAsıl mutlu olacaksanız, hayırlısı nasılsa öyle olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…