Haha ayy çok önceden ben yapardım bunu. Tartıştıktan sonra tamam ara verelim bi süre. Konuşmayalım görüşmeyelim diye ceza keiyodum güyaMaşallah sizeBiz de öyleyiz ya konuşmadan olmuyor. Kavga ediyoruz tamam ara verelim o zaman biraz kafamızı dinleyelim diyoruz bi kaç saat sürüyor o ara yine arıyoruz. Kesin artık aramaz ayrılmış oluruz dediğim zaman bile aradı yine sonunda.
Ay yapmayan var mı kiHaha ayy çok önceden ben yapardım bunu. Tartıştıktan sonra tamam ara verelim bi süre. Konuşmayalım görüşmeyelim diye ceza keiyodum güyaSonra en fazla 1 saat geçiyo hoop telefonun başındayım o aramış, ya da ben
Ne komiktim ya
Hayırdır kız noldu sanaKızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var
Kızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var
Hayırdır kız noldu sana
cennetten müjdemi geldi kız
HAhaha olsun mutlusun yabilmiyorum öyle bir sarhoşluk hali var mutluluk hormonlarım dengesizleşti sanırımmm
hakikatten ne o öyleBu ne biçim cevap ya ?
bende istiyorum mutluluktan ve ne oldu sana sebebi olmasaa ne güzel misssKızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var
Baktım mesajlarına hep reklam vermiş bi siteye, bi de bu seviyesizce yorumu üzerine, direk şikayet ettim. Kesin erkektir o zaten. Hadi reklam yapıp duruyosun diyelim de o ne seviyesizce bi yorumdurhakikatten ne o öyle
deli mi neHehehe elveda diyebiliriz zateniptal olmuş üyelik
bende öyle tahmin ettim erkek %90Baktım mesajlarına hep reklam vermiş bi siteye, bi de bu seviyesizce yorumu üzerine, direk şikayet ettim. Kesin erkektir o zaten. Hadi reklam yapıp duruyosun diyelim de o ne seviyesizce bi yorumdur
Hiç utanma da yok yahu. Bariz kadınlar kulübü yazıyor, erkek üye yasaktır diyor, meraklı kedi gibi burunlarını sokmadan duramıyorlarbende öyle tahmin ettim erkek %90
Çok kısa sürdü eğlencesiaramıza sapık mı dadandı
danmıs idi ve gittiaramıza sapık mı dadandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?