2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ayy çok önceden ben yapardım bunu. Tartıştıktan sonra tamam ara verelim bi süre. Konuşmayalım görüşmeyelim diye ceza keiyodum güya Sonra en fazla 1 saat geçiyo hoop telefonun başındayım o aramış, ya da ben
Ne komiktim ya

herkeze hayırlı evlılık olmasını dılerım

isinize belki yarıcak ev dekorasyon tadılat işleri yapan evim sahane konseptinde calısan bi firma var
yanlız tabıkı ucret karsılıgında :)
salon
mutfak
banyo yenıleme
daıre boya badana yapan firma işin ehli firmadır
taksıt ımkanı da var
dileyene benım referans gosterırsenız sıze ozel ındırım saglanır.

Ay yapmayan var mı ki

Kızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var

Kızlaaaarrrr nasılsınızz napıyorsunuzz. Bugün bir enerjiğim sormayın. Dersiniz uyuşturucu aldım. Tuhaf bi haldeyim. Arkadaşlar diyor sanki çook mutlu bir haber almış gbi bi halin var
bende istiyorum mutluluktan ve ne oldu sana sebebi olmasaa ne güzel misss

Baktım mesajlarına hep reklam vermiş bi siteye, bi de bu seviyesizce yorumu üzerine, direk şikayet ettim. Kesin erkektir o zaten. Hadi reklam yapıp duruyosun diyelim de o ne seviyesizce bi yorumdur
bende öyle tahmin ettim erkek %90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…