2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

oh ne güzel tabi nişanlında hayallerini gerceklestirsin tabi ama sana böyle söylemesi bile cok hos
Ay yok hayatta kısıtlamam hayallerini. Hep git dedim şu durumda bile git dedim ama zor yani nasıl para biriktiricez, o sürede çalışmıyor olacak. O zaman da ben desteklerim dedim ama kabul etmiyor. Evlendikten sonra gider yine, o gitmese ben zorlarım.
Allah gönlüne göre vermiş sen bişi demeden bak dolay tavan yurt dışı hayal=)
vallahi öyle oldu, demek ki hayırlısı evlendikten sonra gitmesiymiş.
Cok sevndm.erken olmasi iyi kuzu uzayincs cok zor oluo
Sakız gibi uzuyor valla uzadıkça. Gerçi bıraksam ömür boyu nişanlı kalabilirmişiz

arama, mesaj atma falanda mı yok?

aramadı . Engellemişti beni whatsaptan akşam 11 gibi whatsap engelimi kaldırmış bende engellediydim. Sabahta ben kaldırdım engeli . bişey olmamış gibi mesj attım günaydın aşkım yazdım oda günaydın nasılsın felan yazdım cvp yazdı bende duyamadım yazdım iyim aşkım yazdı işte öyle sora daha konuşmadık çalışıyorum dedi. İşi büyütsem yıksam yine sıkıntı alttan aldım bişey olmamış gibi ne yapayım
Kuzum sen demi harola

ne olsun canım bizde kavga ettik yine

En iyisi kuzum kısıtlanmamsı gerek evlenince beraber gidersiniz bakarsın:)

Bi evlenseudik uzaktayiz ya ondan mi sizde bizde

aynen kurtarılacak cok yanı var belk ama baska biseye benzemez küfürde bir psikolojik şiddet

hayırlısı olsun bebegim dualarım senible bu durumda cok zor

Çok haklısın bende aynen katılıyorum söylediklerine.

Kızlar bende okuyorum ama ne desem bilmiyorum sadece hepimizin hakkında hayırlısı olsun,küfür hakaret saygısızlık tahammül edemeyeceğim şeyler.İnşallah kimsenin başına gelmesin böyle şeyler.Nişanlılarınızla ilk siz konuşup arayıp mesaj atıp alttan almayın sonra kendilerini bişey sanıp aa nasıl olsa arıcak boşver ya diyorlar.Alıştırmayın onları buna.Biraz değerinizi bilsinler. Çok sert olmadı umarım,ben siz kızlar için üzülüyorum sadece inşallah en güzel şekilde problemleriniz çözülür...

canım hiç konuştu mu babasıyla.maaşımı alamıyorum çok sıkıştım diye istese vermezler mi.nişan yaptınız mı gelen altınları falan bozdursanız.

Kuzi biz armazda aile arasnda nisan yaptık bizde takilar duginde taklr soylememis kuzu zaten soran yokki

onunla alkası olduğunu sanmıyorum bizimde aramızda yas farkı var o kişinin kendiyle alakalı bence

Tamam hatunlar anamın analizini geri aılıyorummm

Tlfnim kapali kuzu benim 3.gun aramadi annemi de

kesinlikle haklısın bir kez taviz hep taviz herkes sucunuda yerine de bilmeli

kesinlikle haklısın bir kez taviz hep taviz herkes sucunuda yerine de bilmeli

Tabii ki öyle .. Bende mesela yapıyodum aynı hatayı eskiden biz hiç tartışmayız aslında ufak tefek trip atarım ben bazen öyle büyük kavgalarımız olmaz küserim alt tarafı yani konuşmam konuştuğumda kısa kısa cvplar veririm peki tmm oldu gibi.. O da anlar hayrola ne oldu yine atarlı kuş der bende anlatırım böyle böyle diye birdaha da yazmam aramam o da aramaz ( dı) ..Artık arıyo ben açmıyorum bazen anlasın kırıldığımı diye,bana ulaşamayınca da annemi arıyo..

sormasalar bile söylemeli bence bak sen ailene söyleyip borcu kapatmışsın.borç olarak istesin takılarla falan ödersiniz sonra.

SÖYLEMİYOR kuzum benimde soylemem.olmaz kp kv zaten yapmak isyeyen yapio kuzum ya babasi memur blmiyorum neyapmya calisio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…