2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Köprüden önceki son çıkışı kaçırmış olduğunu düşünenler kulübü de olsa ya :))

Bence bu tur konusmalarr bana yanls geliyor bazen insan kendi kabuguna cekileblr elestrel bisey konusman yanlis uzaktan kolay bu tutum konusmadan nasil duruyorlar şaşırıyorum demek mantiksiz bazen oluyor ALLAH kimsenin basina vermesin ama bazen konuşacak dermanin kalmiyor bunun inanamiyorum gibi bi tavırla sasrmak sacma siz konusuyosunuzdur bunlada ovunmenin anlami yok uzakta olunca hersey toz pembe olmuyor ne yazikki yasanan seyleri yasasan sen konusurmuydun kendine zamn ayrmazmydn insanlar bazen yalnz kalmak isteyeblrler belkide zmn ilac olucak bunda sasrcak bise yok bu sekil buna tepki vermek sacma gerçekten.

günaydın kızlar ben yine çok dertliyim

Seni kırmak yada yermek için bir yorum yapmadım orda 3 gün aramıyor dedğin için konuşmadan nasıl duruyor bu erkekler anlamında yazmıştım ama yanlış anlayıp kırman gerçekten hiç iyi olmadı. Sorun değil bir daha yorum yapmam zaten kendimi övdüğüm tek bir yorumda yoktur burda !

canım çoğumuzun sinirleri gergin yanlış anlaşılmalar olması normal kırmayalım birbirimizi

canım çoğumuzun sinirleri gergin yanlış anlaşılmalar olması normal kırmayalım birbirimizi
Hayır orda altında bi sürü yorum da bayanlar çok konussun beyinleri yesin diye şey yaptım ama bu kendimi övmem olmuş, insanların huzurunu kaçırıyosam girmem yorum yapmam canm

Nişanlımın benden önce 2 ay süreli kadr bir kız arkadaşı vardı yani 4 sene öncesi. Bu kız rahatsızın teki srürekli arayıp duruyordu hatta onunla ilgili daha öncede konu açmıştım. Özellikle ilk senemizde çok sıkıntıydı sora numaraları değiştik vs biraz rahat etmiştik soraki yıllardada facebboktan vb yerlerden ulaşıp huzurumuzu bozmuştu. Dünde nişanlımla normal konuşuyorduk sana bişey dicem dedi bende söyle dedim. Yok yok söylemiyim felan yaotı söyle dedim. Kızma ama işte o kız mesj attı ne mesj attı sana deidm? Kızın annesi rahatsızdı biliyordum annesi ölmüş eeee bize ne kızımı teselli edeceksin. Kızın profile baktım annesi öleli 1 hafta felan ölmüş buna mesj atıyor. Nişanlımda bian şok oldum vs deyince sinirlendim git tesellli et kızı vs saydım oda si ..git deyip telefonu kapadı . Sorada istemiyorum seni vsler . Nişanı atıcaz kızlar. Sabah kardeşimle konuştum ama halamlara nasıl söylicem ayrıldığımızı bana kızarlarsa napıcam offf

Hayır orda altında bi sürü yorum da bayanlar çok konussun beyinleri yesin diye şey yaptım ama bu kendimi övmem olmuş, insanların huzurunu kaçırıyosam girmem yorum yapmam canm
ne alaka canım öyle bişeymi dedik

Canım lütfen ama biz senin tüm yorumlarını biliyoruz, yanlış anlaşılma olmuştur.

İlk olarak annen ile konuşmayı denesen?

burda arkadaşca paylaşım yapıyoruz dertleşiyoruz. Çocukça olur böyle davranışın deidmya yanlış anlaşılma olmaası normal arkadaşta yanlış anlamıştır

Canım olur mu öyle şey ya. Kesinlikle kendini övmen gibi bir durum söz konusu değil. Gerginlik hakim şu sıralar herkese, ondan olmuştur.

İlk olarak annen ile konuşmayı denesen?

annemin düşüncesi değil halamın düşüncesi önemli halam ne derse o olur çünkü ha annemlede konuşucam zaten akşam bi annemede anlatırım sora halamı ararım

Öyle bişey demediniz canım ama rahatsız olunuyosa yapmam yani, resmen insanların mutsuzluğuyla mutlu olan biriymişim gibi yorum yapılmış gerçekten üzüldüm.

heyyy ortak yanlış anlaşılma oldu, öyle olmadığını ben çok iyi biliyorum..Burada ki insanların hepsi sağduyulu davranıyor..Biri üzgünken, diğer arkadaşlar ona göre şekilleniyor ee buna sende dahilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…