arıyor hemde bi yüz kez falan aramıstır cıkısta ofisin önüne geldi bende kuzenle cıkmıstım görmemezlikten geldim bastık gittik biseyde diyemedi bi dolu mesaj atmıs özür dilerim babası varmıs kargoyu aldığında babası demiş ki cok merak ediyorum ne almıs sana acalım mı demiş açma baba demiş cesaret edememiş eve gidince atmıs hem cok utandım hem cok üzgünüm babam sordu ne diyeceğimi bilemedim cok utandım herseye rağmen bana cok güzel hediyeler almıssın falan demiş mesajlardaTrpst canım sen ne yaptın? haber var mı?
kesinlikleDiğer haftaya güzel başlamalıyız !
günaydın canıım geccek inşallah bu kasvetli havagünaydın kızlar ne kadar kötü bir hafta bu yaaa
çok iyi olmuş kossun peşinden simdiarıyor hemde bi yüz kez falan aramıstır cıkısta ofisin önüne geldi bende kuzenle cıkmıstım görmemezlikten geldim bastık gittik biseyde diyemedi bi dolu mesaj atmıs özür dilerim babası varmıs kargoyu aldığında babası demiş ki cok merak ediyorum ne almıs sana acalım mı demiş açma baba demiş cesaret edememiş eve gidince atmıs hem cok utandım hem cok üzgünüm babam sordu ne diyeceğimi bilemedim cok utandım herseye rağmen bana cok güzel hediyeler almıssın falan demiş mesajlarda
hatasını anlamalı öyle ahkam kesmekle olmuyor saygı denen bişey var sabahın kör vaktinde bir sürü mesajlar evin önünde bekledi saat 23:00 a kadar falançok iyi olmuş kossun peşinden simdi
Canım seninki çok pişman olmuş bence. Ne bileyim görmezden gelmek falan da baya ağır gelmiştir. Ben yapamazdım yani. Gerçi benimki de gelmezdi dearıyor hemde bi yüz kez falan aramıstır cıkısta ofisin önüne geldi bende kuzenle cıkmıstım görmemezlikten geldim bastık gittik biseyde diyemedi bi dolu mesaj atmıs özür dilerim babası varmıs kargoyu aldığında babası demiş ki cok merak ediyorum ne almıs sana acalım mı demiş açma baba demiş cesaret edememiş eve gidince atmıs hem cok utandım hem cok üzgünüm babam sordu ne diyeceğimi bilemedim cok utandım herseye rağmen bana cok güzel hediyeler almıssın falan demiş mesajlarda
Şoklardayımhatasını anlamalı öyle ahkam kesmekle olmuyor saygı denen bişey var sabahın kör vaktinde bir sürü mesajlar evin önünde bekledi saat 23:00 a kadar falan
senin kararlı oldugunu gördü ki etekleri tutuştu. demek neymiş önce kendimize saygı duycaz ki karsımızda kide bize mecbur duymak zorunda kalcak. sürtsün burnu simdi ohhhatasını anlamalı öyle ahkam kesmekle olmuyor saygı denen bişey var sabahın kör vaktinde bir sürü mesajlar evin önünde bekledi saat 23:00 a kadar falan
arıyor hemde bi yüz kez falan aramıstır cıkısta ofisin önüne geldi bende kuzenle cıkmıstım görmemezlikten geldim bastık gittik biseyde diyemedi bi dolu mesaj atmıs özür dilerim babası varmıs kargoyu aldığında babası demiş ki cok merak ediyorum ne almıs sana acalım mı demiş açma baba demiş cesaret edememiş eve gidince atmıs hem cok utandım hem cok üzgünüm babam sordu ne diyeceğimi bilemedim cok utandım herseye rağmen bana cok güzel hediyeler almıssın falan demiş mesajlarda
yapmaaaao zaman bir kavga haberi de benden
umrumda değil onları söylemeden düsünecekti daha bügünde gelecek yüzük yok parmağımda eminim cinnet geciriyordur korkudan annemi arıyamıyorCanım seninki çok pişman olmuş bence. Ne bileyim görmezden gelmek falan da baya ağır gelmiştir. Ben yapamazdım yani. Gerçi benimki de gelmezdi de
Sen ne düşünüyorsun?
wuhuuuu gönder gelsin kuzuo zaman bir kavga haberi de benden
Yaa hayııııro zaman bir kavga haberi de benden
hemde onun çok büyük etkisi var, bende öyle zamanlarda durup durup kavga cıkartıyorumKızlar hastalığımda yakın sanırım hasta olucam . Onunda etkisi var duygularım çok yoğun
kesinlikle cok kötü durumda daha bunlar iyi zamanları diyebilirim ama ofisten cıktık yüzüme baktı ben arabaya bindim kaoıyı kaoattım kafamı kaldırmadım aynadan baktım kalakaldı:)senin kararlı oldugunu gördü ki etekleri tutuştu. demek neymiş önce kendimize saygı duycaz ki karsımızda kide bize mecbur duymak zorunda kalcak. sürtsün burnu simdi ohh
valla süper yapmışCanım seninki çok pişman olmuş bence. Ne bileyim görmezden gelmek falan da baya ağır gelmiştir. Ben yapamazdım yani. Gerçi benimki de gelmezdi de
Sen ne düşünüyorsun?
kuzu sana noldu ya. ay benimde kavga çıkartasım geldi şimdi bak herkeste bi kavga olmadı şimdio zaman bir kavga haberi de benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?