2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Trpst canım sen ne yaptın? haber var mı?
arıyor hemde bi yüz kez falan aramıstır cıkısta ofisin önüne geldi bende kuzenle cıkmıstım görmemezlikten geldim bastık gittik biseyde diyemedi bi dolu mesaj atmıs özür dilerim babası varmıs kargoyu aldığında babası demiş ki cok merak ediyorum ne almıs sana acalım mı demiş açma baba demiş cesaret edememiş eve gidince atmıs hem cok utandım hem cok üzgünüm babam sordu ne diyeceğimi bilemedim cok utandım herseye rağmen bana cok güzel hediyeler almıssın falan demiş mesajlarda

çok iyi olmuş kossun peşinden simdi

Canım seninki çok pişman olmuş bence. Ne bileyim görmezden gelmek falan da baya ağır gelmiştir. Ben yapamazdım yani. Gerçi benimki de gelmezdi de
Sen ne düşünüyorsun?

hatasını anlamalı öyle ahkam kesmekle olmuyor saygı denen bişey var sabahın kör vaktinde bir sürü mesajlar evin önünde bekledi saat 23:00 a kadar falan
senin kararlı oldugunu gördü ki etekleri tutuştu. demek neymiş önce kendimize saygı duycaz ki karsımızda kide bize mecbur duymak zorunda kalcak. sürtsün burnu simdi ohh

Daha iyi bir ders verilemezdi heralde, kızma bana ama ohhh dedim içimdenn

Canım seninki çok pişman olmuş bence. Ne bileyim görmezden gelmek falan da baya ağır gelmiştir. Ben yapamazdım yani. Gerçi benimki de gelmezdi de
Sen ne düşünüyorsun?
umrumda değil onları söylemeden düsünecekti daha bügünde gelecek yüzük yok parmağımda eminim cinnet geciriyordur korkudan annemi arıyamıyor

Kızlar hastalığımda yakın sanırım hasta olucam . Onunda etkisi var duygularım çok yoğun

senin kararlı oldugunu gördü ki etekleri tutuştu. demek neymiş önce kendimize saygı duycaz ki karsımızda kide bize mecbur duymak zorunda kalcak. sürtsün burnu simdi ohh
kesinlikle cok kötü durumda daha bunlar iyi zamanları diyebilirim ama ofisten cıktık yüzüme baktı ben arabaya bindim kaoıyı kaoattım kafamı kaldırmadım aynadan baktım kalakaldı:)

Sen ne düşünüyorsun?
valla süper yapmış ama dediğin gibi bende yapamazdım nişanlımda yapmaz yani D:
o zaman bir kavga haberi de benden
kuzu sana noldu ya. ay benimde kavga çıkartasım geldi şimdi bak herkeste bi kavga olmadı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…