kesinlikle. yani gerçekten insanlar değişmiyor dolayısı ile maddi durumlarıda değişmiyor. ben kendi babamdan pay biçiyorum. nişan yapıcam deidğimde söylendi durdu param yok istediğim gibi yapamam die duygu sömürüsü yaptı bana, sana bişiler yapmak istiyorum ama param yok bekle biraz die.ki birazdan kastı kaç ay olduğu belli değil. sonra nişanı ben yaptım herşeyi istediği gibi. sonra düğüne sıra geldi gene söylendi para yok seneye kalsın borçsuz evlenin para biriktirin die. ee hani 5 aydır nişanlıyım şuana bırakmış olsaydım hala nişan yapabilecek durumu yok. düğünü seneye bıraksam nolcak. borçsada ha şimdi borca girmişsin ha evlendikten sonra boşverin ya herşey bir şekilde ödenir.Dogru hatrliosun kzuum bencede abiyi bahane etti hayr okdr uzatti bari yardim etseydi yine borclar icnde evlenioz
kuzu bak bizdede böyle sorunlar yok kafasında sorunlar var ben hayatımda böyle sinir görmedim evet gönlümü almayı bilir ama kırıp kırıp almak ne işe yarar maddi durumu bir şekilde düzeltirsiniz Rabbimde kolaylık versin inşallah yeter ki huzurlu olun
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor ev kurmak
ya işte erkekler maddi açıdan bunaldığından huzurda vermiyorlar onlar için önemli bu konuKuzu huzurda yok ya geven nefret ediom.senden dedi maasini alamadgi icn hiesni benden ckario kesinlikle en önemli sey huzur benim parada pulda gozum yok bitanem huzur ask istiom başkada bisi deil ama yok illla kavgabu 1 yil okdr krlmdki anlatamam
daha geçen hafta boch bayisine gittim buzdolabı çamarşı bulaşık hesaplattım ki iyi modellerinden 5000 tuttu. aslında isteyince hiç kimse için zor değil. hadi taksitli olsun 6bin 12 ay taksit yapsın ödesin 500 ne var yani. ödemek isteyen yapmak isteyen bir şekilde yapar. he böyle konuşuom ama benim babamda kp de aynı yani yanlış anlama sakınZaten mobilya borçlarımız var onlarda beyaz esyayi alsinlarda bizde bi yukten kurtulsak umut ediorum bakalim
kesinlikle. yani gerçekten insanlar değişmiyor dolayısı ile maddi durumlarıda değişmiyor. ben kendi babamdan pay biçiyorum. nişan yapıcam deidğimde söylendi durdu param yok istediğim gibi yapamam die duygu sömürüsü yaptı bana, sana bişiler yapmak istiyorum ama param yok bekle biraz die.ki birazdan kastı kaç ay olduğu belli değil. sonra nişanı ben yaptım herşeyi istediği gibi. sonra düğüne sıra geldi gene söylendi para yok seneye kalsın borçsuz evlenin para biriktirin die. ee hani 5 aydır nişanlıyım şuana bırakmış olsaydım hala nişan yapabilecek durumu yok. düğünü seneye bıraksam nolcak. borçsada ha şimdi borca girmişsin ha evlendikten sonra boşverin ya herşey bir şekilde ödenir.
ya işte erkekler maddi açıdan bunaldığından huzurda vermiyorlar onlar için önemli bu konu
kuzum ya aslına bakarsan mecburen zorlanıyosun ama bi şekilde bitiyor bir sene sıkılır halledilir hersey ama erkekler maddi bunalıma girince kırıp geçiriyordaha geçen hafta boch bayisine gittim buzdolabı çamarşı bulaşık hesaplattım ki iyi modellerinden 5000 tuttu. aslında isteyince hiç kimse için zor değil. hadi taksitli olsun 6bin 12 ay taksit yapsın ödesin 500 ne var yani. ödemek isteyen yapmak isteyen bir şekilde yapar. he böyle konuşuom ama benim babamda kp de aynı yani yanlış anlama sakın
ya illaki büyük bi kırgınlık oluyor içinde cok üzülüyosun yıpranıyosunIcimde bisiler kirik ta sizin oylemi kavgadan sonra
daha geçen hafta boch bayisine gittim buzdolabı çamarşı bulaşık hesaplattım ki iyi modellerinden 5000 tuttu. aslında isteyince hiç kimse için zor değil. hadi taksitli olsun 6bin 12 ay taksit yapsın ödesin 500 ne var yani. ödemek isteyen yapmak isteyen bir şekilde yapar. he böyle konuşuom ama benim babamda kp de aynı yani yanlış anlama sakın
boşver canım artık olan olmuş bu saatten sonra sen hazırlığına bak ağustosta düğününü yap he senin yerinde olsam laf arasındada lafımı sokarım ama mayısta düğün olmazdı ama bütün yeğenleriniz mayısta evlendi gibi nebilim bi laf sokarım.Iyiki beklememisin kuzum benmde derdim ben nisanda Evleniyim magdem borcsuz evlenemiorum niye agistosa kalsn evlenince oderiz die duusndm.senin gibi ama kp hc bi halt yapmadgi gibi bide dugunu agustosa atti ya sabir
kesinlikle. daha dün akşam benimkide diyor çok para harcıyoruz çok açılıyoruz biraz kısmamız gerekirmiş. fazla olan ne istiyoum dediğimde de evet fazla bişi istemiyorsun ama biraz daha kısabilirmişiz. mesela balayına gitmek gereksizmiş hala beyfendi oradakuzum ya aslına bakarsan mecburen zorlanıyosun ama bi şekilde bitiyor bir sene sıkılır halledilir hersey ama erkekler maddi bunalıma girince kırıp geçiriyor
boşver canım artık olan olmuş bu saatten sonra sen hazırlığına bak ağustosta düğününü yap he senin yerinde olsam laf arasındada lafımı sokarım ama mayısta düğün olmazdı ama bütün yeğenleriniz mayısta evlendi gibi nebilim bi laf sokarım.
kesinlikle. daha dün akşam benimkide diyor çok para harcıyoruz çok açılıyoruz biraz kısmamız gerekirmiş. fazla olan ne istiyoum dediğimde de evet fazla bişi istemiyorsun ama biraz daha kısabilirmişiz. mesela balayına gitmek gereksizmiş hala beyfendi orada
büyük konuşmayayım ama gidicem. dedim zaten balayını ben öderim genede giderim die sende evin eşyalarını alırsın die sesi çıkmadı. Çalışıyor olmak gerçekten büyük avantajmış. eski kadınların neden ezildiğini bu dönemde okadar iyi anladımki. şimdi istediğim birşey olmayınca hemen diyorum sen bunu ekstramı görüorsun ok bunu ben öderim ama senin üstüne düşen onca şey varya hani benimde almak için yardım ettiğim onları tek başına alırsın diyorumO lafi sokucam kuzum icimde kalir sokucam
Balayı kesin gidin kuzum ah bu erkekler
ya herşey gereksiz onlara göre zaten balayı bin kez yapılır ya başka şeylerden kıssın fedakrlığa gelince sen kendinden kısıyorsun ama işte onlar malesefboşver canım artık olan olmuş bu saatten sonra sen hazırlığına bak ağustosta düğününü yap he senin yerinde olsam laf arasındada lafımı sokarım ama mayısta düğün olmazdı ama bütün yeğenleriniz mayısta evlendi gibi nebilim bi laf sokarım.
kesinlikle. daha dün akşam benimkide diyor çok para harcıyoruz çok açılıyoruz biraz kısmamız gerekirmiş. fazla olan ne istiyoum dediğimde de evet fazla bişi istemiyorsun ama biraz daha kısabilirmişiz. mesela balayına gitmek gereksizmiş hala beyfendi orada
kesinlikle haklısın çalısmasan sesin çıkmaz ne diyeceksin ki ama bunu diyorsa onlarıda duysun haklısın vallabüyük konuşmayayım ama gidicem. dedim zaten balayını ben öderim genede giderim die sende evin eşyalarını alırsın die sesi çıkmadı. Çalışıyor olmak gerçekten büyük avantajmış. eski kadınların neden ezildiğini bu dönemde okadar iyi anladımki. şimdi istediğim birşey olmayınca hemen diyorum sen bunu ekstramı görüorsun ok bunu ben öderim ama senin üstüne düşen onca şey varya hani benimde almak için yardım ettiğim onları tek başına alırsın diyorumbiraz kafasına kakmak gibi oluyor biliyorum ama napım hak ediyorlar bazen
kesinlikle balayı dediğin neymiş 4 gün evimizde geçirir güzelce dinlenirmişiz amaç tatil yapmaksada daha sonra yaparmışız.. fedakarlığa gelincede katılıyorum bazen diyor telefonum bozuldu yeni alsakmı die aslaa diyorum fedakarlıksa sen yapacaksın düğünden önce almayacaksın.ya herşey gereksiz onlara göre zaten balayı bin kez yapılır ya başka şeylerden kıssın fedakrlığa gelince sen kendinden kısıyorsun ama işte onlar malesef
ay onların bu yoğunlukları öldürecek beni sanki biz neysek bende çalısıyorum akşama dek deli gibi yoğunluk olur bazen arada derede kaçar ararım beyfendi akşamı beklerYoruldm zaten isi yogun ario cok şükür ama 3 dk konusioz en fazla her aradgndan az dk konusuoz bende anlamdim salladim bende artik ya aman
büyük konuşmayayım ama gidicem. dedim zaten balayını ben öderim genede giderim die sende evin eşyalarını alırsın die sesi çıkmadı. Çalışıyor olmak gerçekten büyük avantajmış. eski kadınların neden ezildiğini bu dönemde okadar iyi anladımki. şimdi istediğim birşey olmayınca hemen diyorum sen bunu ekstramı görüorsun ok bunu ben öderim ama senin üstüne düşen onca şey varya hani benimde almak için yardım ettiğim onları tek başına alırsın diyorumbiraz kafasına kakmak gibi oluyor biliyorum ama napım hak ediyorlar bazen
ne demek ya insan bir kez evleniyor ondan sonra tatile gitsen ne gitmesen ne 4 gün gitsin başka zaman gitmesin tatilekesinlikle balayı dediğin neymiş 4 gün evimizde geçirir güzelce dinlenirmişiz amaç tatil yapmaksada daha sonra yaparmışız.. fedakarlığa gelincede katılıyorum bazen diyor telefonum bozuldu yeni alsakmı die aslaa diyorum fedakarlıksa sen yapacaksın düğünden önce almayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?