kesinlikle balayı dediğin neymiş 4 gün evimizde geçirir güzelce dinlenirmişiz amaç tatil yapmaksada daha sonra yaparmışız.. fedakarlığa gelincede katılıyorum bazen diyor telefonum bozuldu yeni alsakmı die aslaa diyorum fedakarlıksa sen yapacaksın düğünden önce almayacaksın.
aynen öylene demek ya insan bir kez evleniyor ondan sonra tatile gitsen ne gitmesen ne 4 gün gitsin başka zaman gitmesin tatile
ay onların bu yoğunlukları öldürecek beni sanki biz neysek bende çalısıyorum akşama dek deli gibi yoğunluk olur bazen arada derede kaçar ararım beyfendi akşamı bekler
aynen öyleayy arada iyi çekiştirdim hee neyse pazra günü karambole getirip gelinliğide balayınıda ayarlatıcam kredi kartından geçirince sesi çıkamıcak
hahah sende fenasın ama geçir gelinlik zaten onun görevi doğruya doğru napalım arada ihtiyaç var çekiştirmeyeaynen öyleayy arada iyi çekiştirdim hee neyse pazra günü karambole getirip gelinliğide balayınıda ayarlatıcam kredi kartından geçirince sesi çıkamıcak
canım evde oturunca malesef öyle oluyor. biraz anlayış göster ona . haddinden fazla yapıyorsa bilemiyorum ama aramamaları normal düzeydeyse evde oturan için sorun olabiliyor.nişanlımda bir dönem çalışmadı sürekli kızıyordu aramıyorsun etmiyorsun sonra işe başladı o beni aramamaya başladıKuzu bide ben calismiyorum ya onu bekliom.musait olsunda arasin bide yanina kamyona arkini alir arama daha kistlanir sofor ya arkds amann delircem sal gitsn kuzu en iyisi takınca bisi olmuo
yok ben o konuda dersini verdim yapmıyor bi gün aramadı altıya kadar akşam aradı yemek yedin mi dedm yedim demekki vaktin varmış mesele öncelik sırası falan dedim yapmadı bi dahaKuzu bide ben calismiyorum ya onu bekliom.musait olsunda arasin bide yanina kamyona arkini alir arama daha kistlanir sofor ya arkds amann delircem sal gitsn kuzu en iyisi takınca bisi olmuo
canım evde oturunca malesef öyle oluyor. biraz anlayış göster ona . haddinden fazla yapıyorsa bilemiyorum ama aramamaları normal düzeydeyse evde oturan için sorun olabiliyor.nişanlımda bir dönem çalışmadı sürekli kızıyordu aramıyorsun etmiyorsun sonra işe başladı o beni aramamaya başladı
yok ben o konuda dersini verdim yapmıyor bi gün aramadı altıya kadar akşam aradı yemek yedin mi dedm yedim demekki vaktin varmış mesele öncelik sırası falan dedim yapmadı bi daha
hepimizin inş kuzum :)Valla kuzum iyiki sizler varsiniz olmasaniz tek basima kafayi yerim ne muradiniz varsa ALLAHIM versin sizlere INŞALLAH
canım kıyamam hepsi aynı ama arıyosa adam sende müsade et biraz bos olunca daha çok bekler nsan ama sen çıkar evlenince acısını al tüm intikamlarınıValla kuzum iyiki sizler varsiniz olmasaniz tek basima kafayi yerim ne muradiniz varsa ALLAHIM versin sizlere INŞALLAH
iyiyiz canım sen nasılsınSlm kızlar nasılsınizz napıyorsunuz
ben çalışıyorum canım ya ama kafam çok dolu sen nasılsın?Slm kızlar nasılsınizz napıyorsunuz
ben kayık yakaları beğeniyorum cok güzelleri varkızlar yeni bir dertle karşınızdayımşimdi malum benim gelinlik derdim var istediğim model bu artık buna karar verdim (resimlerdeki uzun kollu olan) ama bunu uzun kollu istemiyorum. Straplez olsa bence güzel olur ama nişanlım kendi memleketinde sorun olabileceğini straplez olmasını istemediğini syledi. bende buna ikinci resimdeki gibi kayık yaka yapılsa nasıl olur diye düşünürken aklıma bir fikir daha geldi. ben bunu straplez yaptırsam. üstünede resimdeki gibi bolero yaptırsam. burada straplez giysem diğer tarafta boleroyu da taksam sizce nasıl olur. Siz olsanız bolerolumu yaparısnız yoksa kayık yaka yapıp hiç uğraşmazmısınız.
iyiyiz canım sen napıyosunSlm kızlar nasılsınizz napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?