2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende aldrmiorum telelfon valla akli tlfn alcakms alamazsn dedim iyi ettim dugunden snra

ne demek ya insan bir kez evleniyor ondan sonra tatile gitsen ne gitmesen ne 4 gün gitsin başka zaman gitmesin tatile
aynen öyle ayy arada iyi çekiştirdim hee neyse pazra günü karambole getirip gelinliğide balayınıda ayarlatıcam kredi kartından geçirince sesi çıkamıcak

ay onların bu yoğunlukları öldürecek beni sanki biz neysek bende çalısıyorum akşama dek deli gibi yoğunluk olur bazen arada derede kaçar ararım beyfendi akşamı bekler

Kuzu bide ben calismiyorum ya onu bekliom.musait olsunda arasin bide yanina kamyona arkini alir arama daha kistlanir sofor ya arkds amann delircem sal gitsn kuzu en iyisi takınca bisi olmuo

Kuzu bide ben calismiyorum ya onu bekliom.musait olsunda arasin bide yanina kamyona arkini alir arama daha kistlanir sofor ya arkds amann delircem sal gitsn kuzu en iyisi takınca bisi olmuo
canım evde oturunca malesef öyle oluyor. biraz anlayış göster ona . haddinden fazla yapıyorsa bilemiyorum ama aramamaları normal düzeydeyse evde oturan için sorun olabiliyor.nişanlımda bir dönem çalışmadı sürekli kızıyordu aramıyorsun etmiyorsun sonra işe başladı o beni aramamaya başladı

yok ben o konuda dersini verdim yapmıyor bi gün aramadı altıya kadar akşam aradı yemek yedin mi dedm yedim demekki vaktin varmış mesele öncelik sırası falan dedim yapmadı bi daha

ariyor cok sikur hakini yemiymde ama her ardgnda 2 dk konusioz bende uzun uzun konusmak istiom sanrm issizlikten haksllsn

yok ben o konuda dersini verdim yapmıyor bi gün aramadı altıya kadar akşam aradı yemek yedin mi dedm yedim demekki vaktin varmış mesele öncelik sırası falan dedim yapmadı bi daha

Iyi yapmissin
Valla kuzu ben bazen bole 1 saat konusamk istiom ama yok 2 dk napion iyimsn bole surdayim fln konusuoz bakalim su evlilik olaydi burnundan gtrcm yasadklarimi intikamim.aci olacak

Valla kuzum iyiki sizler varsiniz olmasaniz tek basima kafayi yerim ne muradiniz varsa ALLAHIM versin sizlere INŞALLAH

Valla kuzum iyiki sizler varsiniz olmasaniz tek basima kafayi yerim ne muradiniz varsa ALLAHIM versin sizlere INŞALLAH
canım kıyamam hepsi aynı ama arıyosa adam sende müsade et biraz bos olunca daha çok bekler nsan ama sen çıkar evlenince acısını al tüm intikamlarını

kızlar yeni bir dertle karşınızdayım şimdi malum benim gelinlik derdim var istediğim model bu artık buna karar verdim (resimlerdeki uzun kollu olan) ama bunu uzun kollu istemiyorum. Straplez olsa bence güzel olur ama nişanlım kendi memleketinde sorun olabileceğini straplez olmasını istemediğini syledi. bende buna ikinci resimdeki gibi kayık yaka yapılsa nasıl olur diye düşünürken aklıma bir fikir daha geldi. ben bunu straplez yaptırsam. üstünede resimdeki gibi bolero yaptırsam. burada straplez giysem diğer tarafta boleroyu da taksam sizce nasıl olur. Siz olsanız bolerolumu yaparısnız yoksa kayık yaka yapıp hiç uğraşmazmısınız.

Eklentiler

• kz8f.jpg_580.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 41
  • kayık-yaka-gelinlik-36.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
  • gelinlik-bolero-2014.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Rosa-Clara-Gelinlik-Bolero-Modelleri-11.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 53
  • timthumb.webp
    7 KB · Görüntüleme: 45
ben kayık yakaları beğeniyorum cok güzelleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…