2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hatunlar yeni bi oyun buldum hay day die belki sizler biliyorsunuzdur ben yeni basladım ama olsun :) cok onceden farm viille oynuyodum ona benzer eglenceli baya oyaliyor beni :))

bende iyiyim cok sukur canim oyle idare ediyorum

Hayiridr noldu kuzumm

Napim bende evdr takiliyorum malum ay sonuda parada yok cikip gezemiyorum :)) gerci yarn ay basida ne oldu dirrk borclara gidicek para :)
aynen artık aybaşı aysonu fark yok

bende iyiyim cok sukur canim oyle idare ediyorum

Hayiridr noldu kuzumm

Napim bende evdr takiliyorum malum ay sonuda parada yok cikip gezemiyorum :)) gerci yarn ay basida ne oldu dirrk borclara gidicek para :)
ekstra bir durum yok canım ya standart şeyler :)
Hatunlar yeni bi oyun buldum hay day die belki sizler biliyorsunuzdur ben yeni basladım ama olsun :) cok onceden farm viille oynuyodum ona benzer eglenceli baya oyaliyor beni :))

telefondanmı oyanıyor yoksa facedenmi?

Canım ben olsaydım kayık yaka tercih ederdim , daha hoş duruyor bana göre

Canım bence kayık yaka olsun madem straplez olmucak , açıkçası ben bolero sevmiyorum sadece bence kapalılarda hani başörtü kısmını kapamak için gelinliklerde güzel duruyo o kadar . Bence kayık kayak tercih etmelisin hem straplez ile ne kadar rahat edersin ki , ayy bunu hep düşünürüm ben aslında bende straplez istiyormda hatta annemede diyorum ben nasıl taşıcam o kadar gelinliği göğüs yok bişi yok diyorum içten varmış desteği ama bilemiyorum ya bende kayık yaka yada iki omuzdan inen kibar askılar düşünyorum

bugün çabuk geçsin yaaaaaaaaaaaaaaa

Aynen yarın olsun hemenciiiikkkk :)
Yok canım ya, eve gidip malak gibi yatmayı planlıyorum

Heh sen anca ye iç yat

yata yata leğen gibi oldum ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…