bende iyiyim cok sukur canim oyle idare ediyorumiyiyiz canım sen nasılsın
ben çalışıyorum canım ya ama kafam çok dolu sen nasılsın?
iyiyiz canım sen napıyosun
29. seviyede mahalleme bekliyorum ben oynuyorumHatunlar yeni bi oyun buldum hay day die belki sizler biliyorsunuzdur ben yeni basladım ama olsun :) cok onceden farm viille oynuyodum ona benzer eglenceli baya oyaliyor beni :))
aynen artık aybaşı aysonu fark yokbende iyiyim cok sukur canim oyle idare ediyorum
Hayiridr noldu kuzumm
Napim bende evdr takiliyorum malum ay sonuda parada yok cikip gezemiyorum :)) gerci yarn ay basida ne oldu dirrk borclara gidicek para :)
ekstra bir durum yok canım ya standart şeyler :)bende iyiyim cok sukur canim oyle idare ediyorum
Hayiridr noldu kuzumm
Napim bende evdr takiliyorum malum ay sonuda parada yok cikip gezemiyorum :)) gerci yarn ay basida ne oldu dirrk borclara gidicek para :)
Hatunlar yeni bi oyun buldum hay day die belki sizler biliyorsunuzdur ben yeni basladım ama olsun :) cok onceden farm viille oynuyodum ona benzer eglenceli baya oyaliyor beni :))
telden oynuyorum faceim yok ama facetende oynanıyor galibaekstra bir durum yok canım ya standart şeyler :)
telefondanmı oyanıyor yoksa facedenmi?
kızlar yeni bir dertle karşınızdayımşimdi malum benim gelinlik derdim var istediğim model bu artık buna karar verdim (resimlerdeki uzun kollu olan) ama bunu uzun kollu istemiyorum. Straplez olsa bence güzel olur ama nişanlım kendi memleketinde sorun olabileceğini straplez olmasını istemediğini syledi. bende buna ikinci resimdeki gibi kayık yaka yapılsa nasıl olur diye düşünürken aklıma bir fikir daha geldi. ben bunu straplez yaptırsam. üstünede resimdeki gibi bolero yaptırsam. burada straplez giysem diğer tarafta boleroyu da taksam sizce nasıl olur. Siz olsanız bolerolumu yaparısnız yoksa kayık yaka yapıp hiç uğraşmazmısınız.
Telefondan canım ama faceyede baglaniyorekstra bir durum yok canım ya standart şeyler :)
telefondanmı oyanıyor yoksa facedenmi?
akşama planınmı varbugün çabuk geçsin yaaaaaaaaaaaaaaa
akşama planınmı var
ay bende cips cola ve film üçlüsümü yapsam diyorumYok canım ya, eve gidip malak gibi yatmayı planlıyorum
ay bende cips cola ve film üçlüsümü yapsam diyorum
kızlar yeni bir dertle karşınızdayımşimdi malum benim gelinlik derdim var istediğim model bu artık buna karar verdim (resimlerdeki uzun kollu olan) ama bunu uzun kollu istemiyorum. Straplez olsa bence güzel olur ama nişanlım kendi memleketinde sorun olabileceğini straplez olmasını istemediğini syledi. bende buna ikinci resimdeki gibi kayık yaka yapılsa nasıl olur diye düşünürken aklıma bir fikir daha geldi. ben bunu straplez yaptırsam. üstünede resimdeki gibi bolero yaptırsam. burada straplez giysem diğer tarafta boleroyu da taksam sizce nasıl olur. Siz olsanız bolerolumu yaparısnız yoksa kayık yaka yapıp hiç uğraşmazmısınız.
bugün çabuk geçsin yaaaaaaaaaaaaaaa
Yok canım ya, eve gidip malak gibi yatmayı planlıyorum
Canım bence kayık yaka olsun madem straplez olmucak , açıkçası ben bolero sevmiyorum sadece bence kapalılarda hani başörtü kısmını kapamak için gelinliklerde güzel duruyo o kadar . Bence kayık kayak tercih etmelisin hem straplez ile ne kadar rahat edersin ki , ayy bunu hep düşünürüm ben aslında bende straplez istiyormda hatta annemede diyorum ben nasıl taşıcam o kadar gelinliği göğüs yok bişi yok diyorum içten varmış desteği ama bilemiyorum ya bende kayık yaka yada iki omuzdan inen kibar askılar düşünyorum
Aynen yarın olsun hemenciiiikkkk :)
Heh sen anca ye iç yat
yata yata leğen gibi oldum ya ben
kızlarr napıosnz
evet canım at seçelimm beraberben koltuk takımı bakıyorum , yardımcı olmak ister misin?
kızlarr napıosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?