- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
canım bu tarz sorunlar oluyor hep.. sen de kendin bak en son onay kısmını onunla hallet. daha iyi olmaz mıpazar günü gelinlik ve balayı için almaya gidelim dedim. ama beyfendi yorgun ve hastaymış evde yatmak istedi tabiki bundan dolayı kıyamet koptu. ağzıma geleni saydım. babamda dahil oldu olaya onuda benide karşısına aldı konuştu. tabiki onun tarafını tutarak. ben çok asabiymişim çok abartıyormuşum ne gerek varmış annemle gidip halledebilirmişim. erkekler böyle şeyleri sevmezmiş neden onuda peşimde sürüklüyormuşum.yorgunmuş dinlenseymiş falan filan. babamda onu haklı bularak konuştuğu için beyfendi hala hatasının farkında değil.
kız kıyamam yaa :)ne yapayım çektirdim tabi ki dün gelmiş kapı önüne aradı in dedim inemem pjemalarımla oturuyorum dedi ki gel konusalım ne konusacağız konustuk ya yeter dedim neyse uzuun nazlanmalar sonucu indim ama bir saat falan beklmeiş gittik konustuk ne olur bir haftaya gelsinler dedi hayır dedim bu süreci uzattım nisan sonu gelirler acelesi yok ben sana güvenmiyorum dedim akşam mesaj atıyordu bu hafta diye:):)
canım sen memursun o da mı memur ? nolucak ayrı gayrı mı yasycaksınız yaiyi değilim canım bişey yapmadım. Barışacak gibi olduk biara ama görüyorumki herşey değişmiş. Şöyle söyliyim nişanlım çok fazla değişti. Bana inkar edip zamanında söylediği sözlerin hiç biri gerçek sözler değildi ve korkularım gerçekleşti. Misal ailesinden kendisi şikayetçiydi ve bana istemediğim bişeyi yapmayacağını onlara çok yakın olmayacağını vs söylerdi ben ona güvenerek sadece nişanlım olsun kafi düşüncesiyle devam ettim. Ve kendisinden her zaman emindi şimdiyse görüyorumki ailesinden asla kopamaz ve kopmak istemiyoru sürekli girip çıkmak istiyor ha burda anne baba harici aileyi kastediyorum onlara müdahil olmam. Meslea kuzenleriyle kız erkek çok samimi labali benim öyle bir yapım yok ve sevmiyorum kızlı erkekli saçma sohbetler olabiliyorve bu durumdan rahatsızım kendiside yadırgıyordu şimdiyse onlardan ayrı kalamayacağını söylüyor. Onun haricinde tayin alamazsm kesinlikle buraya gelmek istemediğini vsvs böyle devam eder
hemen anlat kucuzukKızlar günaydııınn :) Çok çok çoook güzel bir haftasonu geçirdim hala ağzım kulaklarımda ve kalbimin içinde pır pır kelebekler uçuyorr :)
pazar günü gelinlik ve balayı için almaya gidelim dedim. ama beyfendi yorgun ve hastaymış evde yatmak istedi tabiki bundan dolayı kıyamet koptu. ağzıma geleni saydım. babamda dahil oldu olaya onuda benide karşısına aldı konuştu. tabiki onun tarafını tutarak. ben çok asabiymişim çok abartıyormuşum ne gerek varmış annemle gidip halledebilirmişim. erkekler böyle şeyleri sevmezmiş neden onuda peşimde sürüklüyormuşum.yorgunmuş dinlenseymiş falan filan. babamda onu haklı bularak konuştuğu için beyfendi hala hatasının farkında değil.
ooooo süpersinKızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.
Daha önce söylemiştim turizmci bir arkadaşım var ve geceliği resmen iki kişi 1500 Tl den fazla olan bir otelde çalışıyor kendisi.
Sağolsun bize baya yardımcı oldu da kendimize bir gün ayıralım dedik. Uzun zamandor tasarruf yapmaktan sıkılmıştıkAynı yerlerdeyd,k genelde hep.
O yüzden çok iyi geldi. İş çıkışı gittik işte. Odaya girdik. Arkadaşım ayarlatmış herşeyi. Meyve sepetleri. Kırmızı şarap. Kadehler falan.
Gittiğimizde akşam olmuştu zaten önce çıkıp güzel bi yemek yedik. Sonra geçtik otele. Ben önceden çantama minik mumlardan koymuştum 50 tane falan. O balkondayken şarabın olduğu masaayı ve diğer eyrleri onlarla süsledim. Işıklarıda kapadım mumlar kendini belli etsin diyeİçeri girince gördü sarıldı bana falan . Nasıl da düşündün sen bunu diyo :)
Neyse sonra saat 10 dan gece 3 e kadar sohbet mum ışığında. Ama o kadar güzeldi kii. Resmen 7 sene boyunca hiç konuşmadığımız kadar uzun uzun konuştuk . Hala bilmek istediğimiz şeyler varmış birbirimizle ilgili mesela. Herşeyden, evimizden, çocuk planlarımızdan vs konuştuk.
Sonra uyuduk ama ben resmen uyuyamadım onu izlemekten :). Sabah olucak diye korkudan uyku tutmadı
Habire saate bakıyorum. Deli gibi bi de uyurken fotoğrafını çektim sabah gösterdim falan. Gerçi geçen sene Bpdruma gittik beraber ama baya zaman olmuştu tabi böyle birlikte tüm gün geçirmeyeli.
Sonra zaten sabah şahane bir kahvaltı yaptık oteldee. Sonra çıktık.
Ama devam ettik güne. Kahveyle falan.
Ay ne çok anlattım güya özetti buuu
yaa çok sevindim harika zaman geçirmişsiniz maşallah sizeKızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.
Daha önce söylemiştim turizmci bir arkadaşım var ve geceliği resmen iki kişi 1500 Tl den fazla olan bir otelde çalışıyor kendisi.
Sağolsun bize baya yardımcı oldu da kendimize bir gün ayıralım dedik. Uzun zamandor tasarruf yapmaktan sıkılmıştıkAynı yerlerdeyd,k genelde hep.
O yüzden çok iyi geldi. İş çıkışı gittik işte. Odaya girdik. Arkadaşım ayarlatmış herşeyi. Meyve sepetleri. Kırmızı şarap. Kadehler falan.
Gittiğimizde akşam olmuştu zaten önce çıkıp güzel bi yemek yedik. Sonra geçtik otele. Ben önceden çantama minik mumlardan koymuştum 50 tane falan. O balkondayken şarabın olduğu masaayı ve diğer eyrleri onlarla süsledim. Işıklarıda kapadım mumlar kendini belli etsin diyeİçeri girince gördü sarıldı bana falan . Nasıl da düşündün sen bunu diyo :)
Neyse sonra saat 10 dan gece 3 e kadar sohbet mum ışığında. Ama o kadar güzeldi kii. Resmen 7 sene boyunca hiç konuşmadığımız kadar uzun uzun konuştuk . Hala bilmek istediğimiz şeyler varmış birbirimizle ilgili mesela. Herşeyden, evimizden, çocuk planlarımızdan vs konuştuk.
Sonra uyuduk ama ben resmen uyuyamadım onu izlemekten :). Sabah olucak diye korkudan uyku tutmadı
Habire saate bakıyorum. Deli gibi bi de uyurken fotoğrafını çektim sabah gösterdim falan. Gerçi geçen sene Bpdruma gittik beraber ama baya zaman olmuştu tabi böyle birlikte tüm gün geçirmeyeli.
canım bu tarz sorunlar oluyor hep.. sen de kendin bak en son onay kısmını onunla hallet. daha iyi olmaz mı
kız kıyamam yaa :)
canım sen memursun o da mı memur ? nolucak ayrı gayrı mı yasycaksınız ya
hemen anlat kucuzuk
kızlar zaten daha önce bir kere baktık onunla sorunsuz. sonra ikinci kez baktık ve ogün karar verdim. haftaya gelip şurayla anlaşalım dedim. dün içinde annem ve nişanlımla gidip anlaşmak istedim. yani topu topu 2 yere gittik. ki 2. sinde beni sokaka ağlata ağlata gezdirdi. herkes güle oynaya gelinlik bakarken ben suratı asık baktım. zoruma gidiyor artık herşeyi beni ağlatarak yapması. dün akşamda bana diyor biliyorum sen gidip anlaşmıcaktın gene gezip bakacaktın varmı böyle bişi ya.canım aslında sen annenle gidip önden bakabilirsin bi sonra ikinci seferde beraber gidip karar verip alabilirsiniz.ama sen onunla gitmek istemişsin o yatmayı tercih etmiş haklısın kızmakta.babanın onun tarafında olması da hiç iyi olmamış tabi.
aynen. diyorum seninde heveslenmem gerek. heveslenmiyorsan istemiyosun demekki evlenmek. ben kimseyi zorlamıyorum dedim kapı orada. ama bırakmıyorda.
bende buna sinir oluyorum işte benim babamda eve bişi alırken girer biryere alır çıkar ama kendine kıyafet olsun. mesela benim nişanımda giydiği takımı günlerce bakındı son 2 gün kala aldı. bunları unutuyorlarCanım ya seni çok çok iyi anlıyorum ben..Hatırlarsan bende böyle bir konu ile gelmiştim karşınıza..İlk başlarda normal olarak konuştum konuştum olmadı..en son aralıksız 1 saat boyunca sadece ben konuştum nişanlım dinledi..Hayret ettim bende ama etkili oldu..Bende bu durumdan aileme bahsettim, onlara da normal geliyordu nişanlımın hareketleri..
Kaç haftadır eşya bakıyoruz mesela, artık annem ve babam bıktı :) Dün karar verdik , aldık nihayet..Babamı aradım ''Çok şükür aldınız, siz bakmaktan yorulmadınız, ben yoruldum burada dedi'' Annemi aradım kadın evde konfeti patlatacak duruma geldi
Sormaa gerçekten çok iyi geldii.. :)ooooo süpersinne iyi gelmiştir.
Teşekkür ederim kuzulaar.yaa çok sevindim harika zaman geçirmişsiniz maşallah size
ne kadar güzel zaman geçirmişssiniz canım maşallahKızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.
ne kıyamayacağız bize kıyarlarken gayet vicdansızlarcanım bu tarz sorunlar oluyor hep.. sen de kendin bak en son onay kısmını onunla hallet. daha iyi olmaz mı
hemen anlat kucuzuk
bende buna sinir oluyorum işte benim babamda eve bişi alırken girer biryere alır çıkar ama kendine kıyafet olsun. mesela benim nişanımda giydiği takımı günlerce bakındı son 2 gün kala aldı. bunları unutuyorlar
canım konuşma konusuna gelince konuşuyorum ama benimki malesef onuda anlamıyor :)
eşyalar içinde hayırlı olsun huzurla kullanın inş :) ve hemen foto istiyorum :)
insanın hevesini kırmakta birebirler bir kez ya sadece bir kez giyilecek o gelinlik kıyamam valla olsam yanında seninle her yeri talan ederdim güle oynaya sonrada nisanlını götürürdünkızlar zaten daha önce bir kere baktık onunla sorunsuz. sonra ikinci kez baktık ve ogün karar verdim. haftaya gelip şurayla anlaşalım dedim. dün içinde annem ve nişanlımla gidip anlaşmak istedim. yani topu topu 2 yere gittik. ki 2. sinde beni sokaka ağlata ağlata gezdirdi. herkes güle oynaya gelinlik bakarken ben suratı asık baktım. zoruma gidiyor artık herşeyi beni ağlatarak yapması. dün akşamda bana diyor biliyorum sen gidip anlaşmıcaktın gene gezip bakacaktın varmı böyle bişi ya.
inşallah canımmSormaa gerçekten çok iyi geldii.. :)
Teşekkür ederim kuzulaar.
Daha güzel günler sizi bulsun İnşallaahh! :)
en iyisini yaoıyosun vallane kıyamayacağız bize kıyarlarken gayet vicdansızlar
Kuzum benim teşekkür ederim.ne kadar güzel zaman geçirmişssiniz canım maşallahcokta güzel düsünmüssün birbirinize daha cok bağlamıstır
o özelde çalışıyor ben oraya gelmem diyorcanım bu tarz sorunlar oluyor hep.. sen de kendin bak en son onay kısmını onunla hallet. daha iyi olmaz mı
hemen anlat kucuzuk
adam sana bir kez daha aşık olmuş sende öyle aşk tazelemişssiniz bayıldımKuzum benim teşekkür ederim.
Hakikaten öyle oldu. Mum ışığı nelere kadirmiş diyorum
Cuma cumartesiye kadar zaten birlikteydik. Dün ablası eniştesiyle kahvaltıdaydık akşama kadar dolandık. Akşam eve dönerken bana diyoki ben şimdi seni özlicem, şuan ilk günlerimize dönmüş gibiyim.. Bakarken içim titriyo falan. :)
Bi de Yarın seni yemeğe götürebilirmiyim iş çıkışı dedi
E peki madem dedim ne diyeyim.
devlette çalısan sensin gelmem diyen o bu adama cok kızmaya başladım bencillikleri yüzünden üzüyor senio özelde çalışıyor ben oraya gelmem diyor
bebeğim güle güle kulanın hepsi cok güzelKızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
Eki Görüntüle 1456396 Eki Görüntüle 1456397 Eki Görüntüle 1456398
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?