2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

off off... aileden maleseki kopamıyorlar. nekadar atıp tutsalarda kopamıyorlar.... bahsettiğin kuzenler evlenir kendi düzenlerini kurdukları zaman daha rahat edersin bence öyle düşünüyorum ama şu tayin meselesi ne olcak. yani tayin alamaman tamamen senin suçun değilki.alamazsan nolcakyani. bu ihtimal vardı biliyordu. nolcak yani işimi bırakcan.

erçekten tüm yükü üzerimize atmakta üstlerine yok sende dinlenmek istersin ama yapılması gereken cok sey var

aynen. diyorum seninde heveslenmem gerek. heveslenmiyorsan istemiyosun demekki evlenmek. ben kimseyi zorlamıyorum dedim kapı orada. ama bırakmıyorda.
iş bırakmaya gelince sahiplenirler ama yapılacak işleri sahiplenmezler sende bayağı ağır konusmussun

kuzenlerin 3 ü evlenip boşanmış kimisi ondan büyük ama labali ne knuştuklarını bilmeyen ha hep öyle değiller tabiki ama ben sınır olması gerektiğini düşünüyorum

canım zor günler geçiriyosun Allah yardımcın olsun sonradan değişim zor kabullenemiyor insan kızdığı seyleri yapmasıda ayrı bir olay doğrusu neden bunlar böyle sanki tüm yükü taşıyacak yapımız var gibi davranıyorlar

erçekten tüm yükü üzerimize atmakta üstlerine yok sende dinlenmek istersin ama yapılması gereken cok sey var

iş bırakmaya gelince sahiplenirler ama yapılacak işleri sahiplenmezler sende bayağı ağır konusmussun
evet canım çok daha ağırlarını söyledim malesef ben biraz fazla sabır gösteriyorum sesimi çıkartmıyorum patlayıncada çok pis patlıyorum. hevesim kaçıncada geri döndürmesi çok zor oluyor. budurumun sinyallerini bayadır veriyordum ama beyfendi hiç umursamadı. bende feci patladım yani. şimdide o yalvaracak bana bakalım die gene bakmıcam. balayı için bile bana diyorki şimdiden ayarlamaya ne gerek varmış. yaza doğru ucuzlarmış. düşünün okadar piyasadan bi haber. ben yorulmuyorum sanki. sürekli bilgisayar başında çalışıyorum artık boynum benim gözlerim son noktadalar yani. birde eve gidiyorum pasta kurabiye yapıp satıyorum ama ben dinlenmeliyim die ağlamıyorum. onada diyorum zaten beni hak etmiyor.
kuzenlerin 3 ü evlenip boşanmış kimisi ondan büyük ama labali ne knuştuklarını bilmeyen ha hep öyle değiller tabiki ama ben sınır olması gerektiğini düşünüyorum
sınır tabiki olmalı ister akraba olsun ister arkadaş. evlenip boşanmış olmalarıda ayrıca düşündürdü beni.

Yaza doğru ucuzlar mı dedi gercekten nerde yaşıyor bunlar bak sen fedakarlıklarını yapıyosun neyse iyi olmus patlaman arada hak ediyorlar ondan sonra toplamaya çalısıyorlar iş işten geçmiş oluyor

Yaza doğru ucuzlar mı dedi gercekten nerde yaşıyor bunlar bak sen fedakarlıklarını yapıyosun neyse iyi olmus patlaman arada hak ediyorlar ondan sonra toplamaya çalısıyorlar iş işten geçmiş oluyor
aynen öyle canım. ben biraz uygun olsun die acele ediyordum. artık etmicem. son bir ay kala derim şu şu. bayılsın paraları alsın neyle alıyorsa.

Çok fenasın ya Nisan sonuna mı bıraktın cidden?
İşte ehrşey onların dışında kafa patlatmadan yorulmadan olsun bitsin istiyor bazıları. Ama öyle değil o işler tabi. Herşey zaten yeterince zorken bi de tek başına yapabilme gibi bi durumun olamaz bunu öğrenecek zamanla.
Bu haftayı es geçersin sen de artık. Ama zaten ders olur ona bunlar illa ki. Kendi gidelim diyecek sana. O zaman görsün bakalım nasıl oluyomuş mızmızlanmak :)

Kızlar günaydııınn :) Çok çok çoook güzel bir haftasonu geçirdim hala ağzım kulaklarımda ve kalbimin içinde pır pır kelebekler uçuyorr :)
Oh oh maşallah! Ben de tıppkı senin gbiiyim. Çok güzeldi herşey . Buraya da bi hevesle girdim. Güzel haberlerle başlamış olalım da bütün haftaya yansısın diyee :)
Ama işte malesef denge olmuyor işte.. Birimiz iyi birimiz kötü

evet bıraktım geç olsun kopacaksak kopalım vardır hayır derim ama bzı seyleri görmem gerek

aynen canım o çok stresliymiş ben anlamıyormuşum neyin stresiyse gerçekten anlamıyorum
sen naptın bakalım. anlatın güzel şeyler duyalım

anlatın bebeklr güzel seyleri ya

sen naptın bakalım. anlatın güzel şeyler duyalım
anlatın bebeklr güzel seyleri ya
Kızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.
Daha önce söylemiştim turizmci bir arkadaşım var ve geceliği resmen iki kişi 1500 Tl den fazla olan bir otelde çalışıyor kendisi.
Sağolsun bize baya yardımcı oldu da kendimize bir gün ayıralım dedik. Uzun zamandor tasarruf yapmaktan sıkılmıştık Aynı yerlerdeyd,k genelde hep.
O yüzden çok iyi geldi. İş çıkışı gittik işte. Odaya girdik. Arkadaşım ayarlatmış herşeyi. Meyve sepetleri. Kırmızı şarap. Kadehler falan.
Gittiğimizde akşam olmuştu zaten önce çıkıp güzel bi yemek yedik. Sonra geçtik otele. Ben önceden çantama minik mumlardan koymuştum 50 tane falan. O balkondayken şarabın olduğu masaayı ve diğer eyrleri onlarla süsledim. Işıklarıda kapadım mumlar kendini belli etsin diye İçeri girince gördü sarıldı bana falan . Nasıl da düşündün sen bunu diyo :)
Neyse sonra saat 10 dan gece 3 e kadar sohbet mum ışığında. Ama o kadar güzeldi kii. Resmen 7 sene boyunca hiç konuşmadığımız kadar uzun uzun konuştuk . Hala bilmek istediğimiz şeyler varmış birbirimizle ilgili mesela. Herşeyden, evimizden, çocuk planlarımızdan vs konuştuk.
Sonra uyuduk ama ben resmen uyuyamadım onu izlemekten :). Sabah olucak diye korkudan uyku tutmadı
Habire saate bakıyorum. Deli gibi bi de uyurken fotoğrafını çektim sabah gösterdim falan. Gerçi geçen sene Bpdruma gittik beraber ama baya zaman olmuştu tabi böyle birlikte tüm gün geçirmeyeli.
Sonra zaten sabah şahane bir kahvaltı yaptık oteldee. Sonra çıktık.
Ama devam ettik güne. Kahveyle falan.
Ay ne çok anlattım güya özetti buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…