off off... aileden maleseki kopamıyorlar. nekadar atıp tutsalarda kopamıyorlar.... bahsettiğin kuzenler evlenir kendi düzenlerini kurdukları zaman daha rahat edersin bence öyle düşünüyorum ama şu tayin meselesi ne olcak. yani tayin alamaman tamamen senin suçun değilki.alamazsan nolcakyani. bu ihtimal vardı biliyordu. nolcak yani işimi bırakcan.iyi değilim canım bişey yapmadım. Barışacak gibi olduk biara ama görüyorumki herşey değişmiş. Şöyle söyliyim nişanlım çok fazla değişti. Bana inkar edip zamanında söylediği sözlerin hiç biri gerçek sözler değildi ve korkularım gerçekleşti. Misal ailesinden kendisi şikayetçiydi ve bana istemediğim bişeyi yapmayacağını onlara çok yakın olmayacağını vs söylerdi ben ona güvenerek sadece nişanlım olsun kafi düşüncesiyle devam ettim. Ve kendisinden her zaman emindi şimdiyse görüyorumki ailesinden asla kopamaz ve kopmak istemiyoru sürekli girip çıkmak istiyor ha burda anne baba harici aileyi kastediyorum onlara müdahil olmam. Meslea kuzenleriyle kız erkek çok samimi labali benim öyle bir yapım yok ve sevmiyorum kızlı erkekli saçma sohbetler olabiliyorve bu durumdan rahatsızım kendiside yadırgıyordu şimdiyse onlardan ayrı kalamayacağını söylüyor. Onun haricinde tayin alamazsm kesinlikle buraya gelmek istemediğini vsvs böyle devam eder
erçekten tüm yükü üzerimize atmakta üstlerine yok sende dinlenmek istersin ama yapılması gereken cok sey varkızlar babam da dahil olmak üzere onlara sorsan klasik kadın abartmasıymış. nişanlım evet biraz hastaydı ama öyle yatak yorgan yatacak durumda değil yani. çok yoğun çalışıyor 2 haftada bir izni var. dinlenmek istemesini anlıyorum ama bu hafta gidemiyorsak 2 hafta sonrasına kaldı yani. oyüzden yatıp dinlenmek gibi bi lüksü yok. ayrıca hasta olduğunda ilaç içmesini ve dikkat etmesini istiyorum ama yapmıyor bunları. bunları yapmayıp sonrada hastayım kötüyüm die bahane etmicek. istiyorki ben pes edeyim kendim halledeyim. ama yok öyle birşey zaten herşeyi ben araştırıyorum ben karar veriyorum bari alırken yanımda olsun okadarda uzun boylu değil.
iş bırakmaya gelince sahiplenirler ama yapılacak işleri sahiplenmezler sende bayağı ağır konusmussunaynen. diyorum seninde heveslenmem gerek. heveslenmiyorsan istemiyosun demekki evlenmek. ben kimseyi zorlamıyorum dedim kapı orada. ama bırakmıyorda.
kuzenlerin 3 ü evlenip boşanmış kimisi ondan büyük ama labali ne knuştuklarını bilmeyen ha hep öyle değiller tabiki ama ben sınır olması gerektiğini düşünüyorumoff off... aileden maleseki kopamıyorlar. nekadar atıp tutsalarda kopamıyorlar.... bahsettiğin kuzenler evlenir kendi düzenlerini kurdukları zaman daha rahat edersin bence öyle düşünüyorum ama şu tayin meselesi ne olcak. yani tayin alamaman tamamen senin suçun değilki.alamazsan nolcakyani. bu ihtimal vardı biliyordu. nolcak yani işimi bırakcan.
canım zor günler geçiriyosun Allah yardımcın olsun sonradan değişim zor kabullenemiyor insan kızdığı seyleri yapmasıda ayrı bir olay doğrusu neden bunlar böyle sanki tüm yükü taşıyacak yapımız var gibi davranıyorlariyi değilim canım bişey yapmadım. Barışacak gibi olduk biara ama görüyorumki herşey değişmiş. Şöyle söyliyim nişanlım çok fazla değişti. Bana inkar edip zamanında söylediği sözlerin hiç biri gerçek sözler değildi ve korkularım gerçekleşti. Misal ailesinden kendisi şikayetçiydi ve bana istemediğim bişeyi yapmayacağını onlara çok yakın olmayacağını vs söylerdi ben ona güvenerek sadece nişanlım olsun kafi düşüncesiyle devam ettim. Ve kendisinden her zaman emindi şimdiyse görüyorumki ailesinden asla kopamaz ve kopmak istemiyoru sürekli girip çıkmak istiyor ha burda anne baba harici aileyi kastediyorum onlara müdahil olmam. Meslea kuzenleriyle kız erkek çok samimi labali benim öyle bir yapım yok ve sevmiyorum kızlı erkekli saçma sohbetler olabiliyorve bu durumdan rahatsızım kendiside yadırgıyordu şimdiyse onlardan ayrı kalamayacağını söylüyor. Onun haricinde tayin alamazsm kesinlikle buraya gelmek istemediğini vsvs böyle devam eder
erçekten tüm yükü üzerimize atmakta üstlerine yok sende dinlenmek istersin ama yapılması gereken cok sey var
evet canım çok daha ağırlarını söyledim malesefiş bırakmaya gelince sahiplenirler ama yapılacak işleri sahiplenmezler sende bayağı ağır konusmussun
sınır tabiki olmalı ister akraba olsun ister arkadaş. evlenip boşanmış olmalarıda ayrıca düşündürdü beni.kuzenlerin 3 ü evlenip boşanmış kimisi ondan büyük ama labali ne knuştuklarını bilmeyen ha hep öyle değiller tabiki ama ben sınır olması gerektiğini düşünüyorum
nihayet güzel birşey var :) dinliyoruz canım :)Kızlar günaydııınn :) Çok çok çoook güzel bir haftasonu geçirdim hala ağzım kulaklarımda ve kalbimin içinde pır pır kelebekler uçuyorr :)
Yaza doğru ucuzlar mı dedi gercekten nerde yaşıyor bunlar bak sen fedakarlıklarını yapıyosun neyse iyi olmus patlaman arada hak ediyorlar ondan sonra toplamaya çalısıyorlar iş işten geçmiş oluyorevet canım çok daha ağırlarını söyledim malesefben biraz fazla sabır gösteriyorum sesimi çıkartmıyorum patlayıncada çok pis patlıyorum. hevesim kaçıncada geri döndürmesi çok zor oluyor. budurumun sinyallerini bayadır veriyordum ama beyfendi hiç umursamadı. bende feci patladım yani. şimdide o yalvaracak bana bakalım die gene bakmıcam. balayı için bile bana diyorki şimdiden ayarlamaya ne gerek varmış. yaza doğru ucuzlarmış. düşünün okadar piyasadan bi haber. ben yorulmuyorum sanki. sürekli bilgisayar başında çalışıyorum artık boynum benim gözlerim son noktadalar yani. birde eve gidiyorum pasta kurabiye yapıp satıyorum ama ben dinlenmeliyim die ağlamıyorum. onada diyorum zaten beni hak etmiyor.
sınır tabiki olmalı ister akraba olsun ister arkadaş. evlenip boşanmış olmalarıda ayrıca düşündürdü beni.
çok sevindim senin adına canımmm.Kızlar günaydııınn :) Çok çok çoook güzel bir haftasonu geçirdim hala ağzım kulaklarımda ve kalbimin içinde pır pır kelebekler uçuyorr :)
canım sendeyiz dinliyoruz cok sükür güzel haberler varKızlar günaydııınn :) Çok çok çoook güzel bir haftasonu geçirdim hala ağzım kulaklarımda ve kalbimin içinde pır pır kelebekler uçuyorr :)
aynen öyle canım. ben biraz uygun olsun die acele ediyordum. artık etmicem. son bir ay kala derim şu şu. bayılsın paraları alsın neyle alıyorsa.Yaza doğru ucuzlar mı dedi gercekten nerde yaşıyor bunlar bak sen fedakarlıklarını yapıyosun neyse iyi olmus patlaman arada hak ediyorlar ondan sonra toplamaya çalısıyorlar iş işten geçmiş oluyor
Çok fenasın yane yapayım çektirdim tabi ki dün gelmiş kapı önüne aradı in dedim inemem pjemalarımla oturuyorum dedi ki gel konusalım ne konusacağız konustuk ya yeter dedim neyse uzuun nazlanmalar sonucu indim ama bir saat falan beklmeiş gittik konustuk ne olur bir haftaya gelsinler dedi hayır dedim bu süreci uzattım nisan sonu gelirler acelesi yok ben sana güvenmiyorum dedim akşam mesaj atıyordu bu hafta diye:):)
İşte ehrşey onların dışında kafa patlatmadan yorulmadan olsun bitsin istiyor bazıları. Ama öyle değil o işler tabi. Herşey zaten yeterince zorken bi de tek başına yapabilme gibi bi durumun olamaz bunu öğrenecek zamanla.kızlar babam da dahil olmak üzere onlara sorsan klasik kadın abartmasıymış. nişanlım evet biraz hastaydı ama öyle yatak yorgan yatacak durumda değil yani. çok yoğun çalışıyor 2 haftada bir izni var. dinlenmek istemesini anlıyorum ama bu hafta gidemiyorsak 2 hafta sonrasına kaldı yani. oyüzden yatıp dinlenmek gibi bi lüksü yok. ayrıca hasta olduğunda ilaç içmesini ve dikkat etmesini istiyorum ama yapmıyor bunları. bunları yapmayıp sonrada hastayım kötüyüm die bahane etmicek. istiyorki ben pes edeyim kendim halledeyim. ama yok öyle birşey zaten herşeyi ben araştırıyorum ben karar veriyorum bari alırken yanımda olsun okadarda uzun boylu değil.
Oh oh maşallah! Ben de tıppkı senin gbiiyim. Çok güzeldi herşey . Buraya da bi hevesle girdim. Güzel haberlerle başlamış olalım da bütün haftaya yansısın diyee :)Kızlar günaydııınn :) Çok çok çoook güzel bir haftasonu geçirdim hala ağzım kulaklarımda ve kalbimin içinde pır pır kelebekler uçuyorr :)
balayına gidinde pahalı ucuz karısmayalım artık hak ettiaynen öyle canım. ben biraz uygun olsun die acele ediyordum. artık etmicem. son bir ay kala derim şu şu. bayılsın paraları alsın neyle alıyorsa.
evet bıraktım geç olsun kopacaksak kopalım vardır hayır derim ama bzı seyleri görmem gerekÇok fenasın yaNisan sonuna mı bıraktın cidden?
İşte ehrşey onların dışında kafa patlatmadan yorulmadan olsun bitsin istiyor bazıları. Ama öyle değil o işler tabi. Herşey zaten yeterince zorken bi de tek başına yapabilme gibi bi durumun olamaz bunu öğrenecek zamanla.
Bu haftayı es geçersin sen de artık. Ama zaten ders olur ona bunlar illa ki. Kendi gidelim diyecek sana. O zaman görsün bakalım nasıl oluyomuş mızmızlanmak :)
aynen canım o çok stresliymiş ben anlamıyormuşumÇok fenasın yaNisan sonuna mı bıraktın cidden?
İşte ehrşey onların dışında kafa patlatmadan yorulmadan olsun bitsin istiyor bazıları. Ama öyle değil o işler tabi. Herşey zaten yeterince zorken bi de tek başına yapabilme gibi bi durumun olamaz bunu öğrenecek zamanla.
Bu haftayı es geçersin sen de artık. Ama zaten ders olur ona bunlar illa ki. Kendi gidelim diyecek sana. O zaman görsün bakalım nasıl oluyomuş mızmızlanmak :)
anlatın bebeklr güzel seyleri yaOh oh maşallah! Ben de tıppkı senin gbiiyim. Çok güzeldi herşey . Buraya da bi hevesle girdim. Güzel haberlerle başlamış olalım da bütün haftaya yansısın diyee :)
Ama işte malesef denge olmuyor işte.. Birimiz iyi birimiz kötü
sen naptın bakalım. anlatın güzel şeyler duyalım
Kızlaar kızlaaar. Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar yanyanaydık.anlatın bebeklr güzel seyleri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?