2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Amin amin inşallah, hepimiz huzurla otururuz inşallah ya
Kesinlikle öyle ya artık hepsini ezberledim mobilyaların Şimdi en azından diğer durumlarla ilgilenebilirim gelinlik bakmaya başlıcam

Amin amin inşallah, hepimiz huzurla otururuz inşallah ya
Kesinlikle öyle ya artık hepsini ezberledim mobilyaların Şimdi en azından diğer durumlarla ilgilenebilirim gelinlik bakmaya başlıcam
Haha aynen öyle şimdi için çıkana kadar gelinlik bak bakalım
Allah sonumuzu hayretsin , biri biteer diğeri başlarr.

nihayet güzel birşey var :) dinliyoruz canım :)

çok sevindim senin adına canımmm.

canım sendeyiz dinliyoruz cok sükür güzel haberler var

Kızlar çok teşekkürler , çok güzel bir gün geçirdim . Sevdiğim sabah bize geldi ailecek kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik yeğenimle oynadılar falan daha sonra kalktık bi cafeye gittik oturduk konuştuk nişanla ilgili daha sonra ben acıktım yemek yiyelim dedim o da aklımda bir yer var deyince tmm bakalım hadi götür beni dedim gide gele öğrendi her yeri ben acıktım acıktım diye diye bi baktım kız kulesinin önüne gelmişiz.Aslında romantik bir kızımdır ben :) ama dedim ki o an ; kuzu açlıktan ölücem şimdi burda manzara mı izlicez , ben bayılında sulara atarsın artık dedim şuan nasıl gülüyorum kendime neyse o sırada bi tekne yanaştı ve biz kız kulesine girdik :) Sevdiceğim uzaktan konuşmuş yekiliyle ve bi masa ve menü oluşturmuş oturduk yemeğimizi yedik manzaranın tadını çıkardıkk daha sonra bi adet kırmızı gül ile kalktı yanıma geldi gülü bana verdi ve ardından bi buse kondurdu dudağıma Çok kimse yoktu ama 2 3 masa doluydu herkes bize baktı utandım ama snra dedim ki bir daha bizi kim görücek :) Çok güzeldi yani herşey hala o masada oturuyo gibiyim çok mutluyum

ayyy ne güzel maşallah size:)

çok şirin ya aslında ikinizide dinlediğimde farkındamısınız sizi mutlu edecek onları uğraştıracak çok abartı bi şey yok ama biz kızlar ufacık birşeyden bile mutlu olmayı biliyoruz. sadece ufacık olsa odun olmayı bıraksalar hiç bir sorunumuz kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…