çok güzeller :) markası ne bunların ve fiyat ne tuttu canımKızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
Eki Görüntüle 1456396 Eki Görüntüle 1456397 Eki Görüntüle 1456398
ee özelde her yerde iş bulur ya..o özelde çalışıyor ben oraya gelmem diyor
ben dünde demiştim en çok yakat odasını beğendim diyeKızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
Gerçekten öyle gibi oldu biliyomusun. Aynen o cümleyi de kurdu zaten. :)adam sana bir kez daha aşık olmuş sende öyle aşk tazelemişssiniz bayıldım
Canııım hayırlı uğurlu olsun. İnsanın üstünden yük kalkıyo resmen. Ben de öyle olmuştu yaniii.Kızlar kızlar biz eşyaları aldık çok şükür, darısı size olsun inşallahhh
çok güzeller :) markası ne bunların ve fiyat ne tuttu canım
çokmuş yaKelebek mobilya canım, sitesinde var fiyatları ama bizim 18 tuttu, tv ünitesi yok
Canııım hayırlı uğurlu olsun. İnsanın üstünden yük kalkıyo resmen. Ben de öyle olmuştu yaniii.
Gerçi sonra yenileri biniyo ama tadını çıkar şimdilik
Güle güle kullan hepsini İnşallah canım benimm..
çokmuş yaallah güç kuvvet versinde ödeyin inş
ben dünde demiştim en çok yakat odasını beğendim diye
yakat yazmışım yaaSana da alırız kuzu
bebeğim güle güle kulanın hepsi cok güzel
Haha aynen öyle şimdi için çıkana kadar gelinlik bak bakalımAmin amin inşallah, hepimiz huzurla otururuz inşallah ya
Kesinlikle öyle ya artık hepsini ezberledim mobilyalarınŞimdi en azından diğer durumlarla ilgilenebilirim gelinlik bakmaya başlıcam
yakat yazmışım yaa
ben evlenene kdr ohooo neler çıkar
merhaba canım idare ediyoruz işte sende ne var neyok :)selam kızlar :) bi selam vereyim dedim :) napıyosunuz nasıl gidiyo :)
nihayet güzel birşey var :) dinliyoruz canım :)
çok sevindim senin adına canımmm.
canım sendeyiz dinliyoruz cok sükür güzel haberler var
Oh oh maşallah! Ben de tıppkı senin gbiiyim. Çok güzeldi herşey . Buraya da bi hevesle girdim. Güzel haberlerle başlamış olalım da bütün haftaya yansısın diyee :)
Ama işte malesef denge olmuyor işte.. Birimiz iyi birimiz kötü
ne olsun canım ben kocacığımı büyütüyorum :) onun dışında da iş güç gerisi aynı :)merhaba canım idare ediyoruz işte sende ne var neyok :)
ayyy ne güzel maşallah size:)Kızlar çok teşekkürler , çok güzel bir gün geçirdim . Sevdiğim sabah bize geldi ailecek kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik yeğenimle oynadılar falan daha sonra kalktık bi cafeye gittik oturduk konuştuk nişanla ilgili daha sonra ben acıktım yemek yiyelim dedim o da aklımda bir yer var deyince tmm bakalım hadi götür beni dedim gide gele öğrendi her yeriben acıktım acıktım diye diye bi baktım kız kulesinin önüne gelmişiz.Aslında romantik bir kızımdır ben :) ama dedim ki o an ; kuzu açlıktan ölücem şimdi burda manzara mı izlicez , ben bayılında sulara atarsın artık dedim şuan nasıl gülüyorum kendime neyse o sırada bi tekne yanaştı ve biz kız kulesine girdik :) Sevdiceğim uzaktan konuşmuş yekiliyle ve bi masa ve menü oluşturmuş oturduk yemeğimizi yedik manzaranın tadını çıkardıkk daha sonra bi adet kırmızı gül ile kalktı yanıma geldi gülü bana verdi ve ardından bi buse kondurdu dudağıma Çok kimse yoktu ama 2 3 masa doluydu herkes bize baktı utandım ama snra dedim ki bir daha bizi kim görücek :) Çok güzeldi yani herşey hala o masada oturuyo gibiyim çok mutluyum
çok şirinKızlar çok teşekkürler , çok güzel bir gün geçirdim . Sevdiğim sabah bize geldi ailecek kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik yeğenimle oynadılar falan daha sonra kalktık bi cafeye gittik oturduk konuştuk nişanla ilgili daha sonra ben acıktım yemek yiyelim dedim o da aklımda bir yer var deyince tmm bakalım hadi götür beni dedim gide gele öğrendi her yeriben acıktım acıktım diye diye bi baktım kız kulesinin önüne gelmişiz.Aslında romantik bir kızımdır ben :) ama dedim ki o an ; kuzu açlıktan ölücem şimdi burda manzara mı izlicez , ben bayılında sulara atarsın artık dedim şuan nasıl gülüyorum kendime neyse o sırada bi tekne yanaştı ve biz kız kulesine girdik :) Sevdiceğim uzaktan konuşmuş yekiliyle ve bi masa ve menü oluşturmuş oturduk yemeğimizi yedik manzaranın tadını çıkardıkk daha sonra bi adet kırmızı gül ile kalktı yanıma geldi gülü bana verdi ve ardından bi buse kondurdu dudağıma Çok kimse yoktu ama 2 3 masa doluydu herkes bize baktı utandım ama snra dedim ki bir daha bizi kim görücek :) Çok güzeldi yani herşey hala o masada oturuyo gibiyim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?