2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hakketten ya adamlar yapsa bile yapmadıklarından neden konusuyoruz ki :):)sanki hiç iyi bisey yapmıyorlar gibi yazık valla

kızlar cococumda bu hafta masa örtüleri indirimdeymiş ama mübarek 80 tl nasıl indirim oluyorsa
Maşallah, üstüne koyunca kendimi ütülüyomuş indirimsiz halinde acaba D
hakketten ya adamlar yapsa bile yapmadıklarından neden konusuyoruz ki :):)sanki hiç iyi bisey yapmıyorlar gibi yazık valla
Hahaha aman bize konuşmak olsun daa her türlü kusur bulunur
Orya ve H happyNow güzel süprizlerle geldiler ayrıca greenandblue eşyalarını almış:):)
:)
güzel başladı inş güzel devam eder
Ah amin canım amin, hepimiz iyi olalım böyle güzel geçsin hep İnşallah..

Kızlar yaa size bi soru.
Ben iş değiştirdim de yani şuan olduğum yere gireli 2 ay oldu.
İlk ay zaten yarım çalıştığım için ona göre almştım maaşımı falan.
İkinci ay tam aldım ama girişte konuştuğumuz halde Agi yatmamıştı. 1inde alıyorum maaşımı.
İş sahibi gayet iyi bir insan hiçbir sıkıntım yok da nasıl etsem de hatırlatsam acaba ona bu durumu bilemedim?
Söylemeden de olmaz ki dimi ama hep kaynicak..
Ne diyosunuuz

bence bekle biraz yada sor calısanlar belirli zamanı var mı

ence bekle biraz yada sor calısanlar belirli zamanı var mı
İşin komiği soracak kimse yok
Çünkü yeni açılmış bir ofis burası canım. Tek çalışan benim henüz alt yapı çalışmaları yapıyoruz yanii

ben de seninle aynı zamanlarda iş değiştirdim. ilk ay asgari 2. ay normal maaş olcak die knustuk onuda net knusmadk. ilk ay asgari aldım zaten yarımdı. 2.ayda asgari aldm bgn knusucam bakalm. 2 ay demiştik sen yanlıs anlamıssın vs dedi.. sinir oluyorm
Selam kızlar nasılsınız? :)
hoşgeldn canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…