rica ederim bebeğim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbimçok çok teşekkür ederim canım
selam iyi işte fena değil sen neler yapıyosun:)selam kızlar :) bi selam vereyim dedim :) napıyosunuz nasıl gidiyo :)
hahah koptum burda 80 tl hakikatten yaHavlu dışında hiç bir şey almadım oradanenglısh home masa örtüler ide indirimde canım
hakketten ya adamlar yapsa bile yapmadıklarından neden konusuyoruz ki :):)Haha valla ne doğru dedin he.
Kolay şeyler aslında cidden ama çok çok mutlu olmak için yeter de artar bence, hatta bizcee.
Bu kadar kolayken nasıl oluyo da aksini yapabiliyolar bilemedim şuan
Dur azcık isyan etmiyim ben bana nolduysa
selam canım iyi gidiyor bu hafta güzel mutlu haberler var :):)slm kızlar nasısınız
aaa çok sevindim güzel haberler olmasına neymiş bakalım o güzel haberlerselam canım iyi gidiyor bu hafta güzel mutlu haberler var :):)
aaa çok sevindim güzel haberler olmasına neymiş bakalım o güzel haberler
güzel başladı inş güzel devam eder
Maşallah, üstüne koyunca kendimi ütülüyomuş indirimsiz halinde acaba Dkızlar cococumda bu hafta masa örtüleri indirimdeymiş ama mübarek 80 tl nasıl indirim oluyorsa
Hahaha aman bize konuşmak olsun daa her türlü kusur bulunurhakketten ya adamlar yapsa bile yapmadıklarından neden konusuyoruz ki :):)sanki hiç iyi bisey yapmıyorlar gibi yazık valla
Ah amin canım amin, hepimiz iyi olalım böyle güzel geçsin hep İnşallah..güzel başladı inş güzel devam eder
bence bekle biraz yada sor calısanlar belirli zamanı var mıKızlar yaa size bi soru.
Ben iş değiştirdim de yani şuan olduğum yere gireli 2 ay oldu.
İlk ay zaten yarım çalıştığım için ona göre almştım maaşımı falan.
İkinci ay tam aldım ama girişte konuştuğumuz halde Agi yatmamıştı. 1inde alıyorum maaşımı.
İş sahibi gayet iyi bir insan hiçbir sıkıntım yok da nasıl etsem de hatırlatsam acaba ona bu durumu bilemedim?
Söylemeden de olmaz ki dimi ama hep kaynicak..
Ne diyosunuuz
AYY okurken bile nasıl heyecanlandım seni düsünemiyorum ne kadar güzel bi süpriz oolmus canım benim Allah muhabbetinizi artırsın
İşin komiği soracak kimse yokence bekle biraz yada sor calısanlar belirli zamanı var mı
o zman uslubuyla sor gitsin:):)İşin komiği soracak kimse yok
Çünkü yeni açılmış bir ofis burası canım. Tek çalışan benimhenüz alt yapı çalışmaları yapıyoruz yanii
Selam iyiyiz sen nasılsın ?Selam kızlar nasılsınız? :)
Hahaha bence de sormaktan zarar gelmez neticede değil miii, derdini söylemeyen de derman bulamaz hattao zman uslubuyla sor gitsin:):)
Selam kızlar nasılsınız? :)
ben de seninle aynı zamanlarda iş değiştirdim. ilk ay asgari 2. ay normal maaş olcak die knustuk onuda net knusmadk. ilk ay asgari aldım zaten yarımdı. 2.ayda asgari aldm bgn knusucam bakalm. 2 ay demiştik sen yanlıs anlamıssın vs dedi.. sinir oluyormKızlar yaa size bi soru.
Ben iş değiştirdim de yani şuan olduğum yere gireli 2 ay oldu.
İlk ay zaten yarım çalıştığım için ona göre almştım maaşımı falan.
İkinci ay tam aldım ama girişte konuştuğumuz halde Agi yatmamıştı. 1inde alıyorum maaşımı.
İş sahibi gayet iyi bir insan hiçbir sıkıntım yok da nasıl etsem de hatırlatsam acaba ona bu durumu bilemedim?
Söylemeden de olmaz ki dimi ama hep kaynicak..
Ne diyosunuuz
hoşgeldn canım nasılsınSelam kızlar nasılsınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?