2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dimiii rengini modelini çok sevdim bunun fiyatıda iyimiş. Kargosu da yokken alsam dedim ama..
İşte ya alaksız olursaa :KK43:

Evet canım bence alma acele etme pişman olursan daaha çok üzülürsün bende amerikan servisi alacaktım içim içimi yiyordu tabaklarımı aldım artık alabilirim :D

Bebeğim cok güzeller hepside güle güle kullan

Ayyy saol canım benim :D :D en güzelleri hepinizin olsunn

gelmıstı bıle benım begendıgıme 200 tl hemde.. aslnda ıyıce gelmeden almak lazım magaza burda durabılr demıstı bana

Bence bekleme al ben burada burabilir dediği an aldım düşün :D

Nisanın ilk yada ikinci haftası hayırlısıyla :)

Az kalmış canım hayırlı olsunn :)

içine sindiyse al canım kalmasın içinde
Ayy başka bi fikir daha deme kız alasım var zaten..
Beğendim bi de fiyatta iyi geldi. Ama işte ya çok alakasız olursa banyo.
Gerçi banyo ne kadar alakasız olabilir diyorum içimden bi yandan.
Genelde beyaz olur. Ama ya kırmızı olursaa :D :D

Yer sıkıntısı varsa evet canım.. Ala ala yer kalmadı biz de de artık bi kısım dışarda köşelerde duruyo napim :KK70:
Annem isyanlarda :KK70:
Aynen canım evde cok genıs degıl bızım annem sen bı gıtsen hayırlısıyla evım bosalcak valla dıyo :KK70: benımde yerde duranlar var artk zaman azaldıkca dolaplar dolap ustlerı falan hep doldu..

Genelde beyaz olur. Ama ya kırmızı olursaa :KK70: :KK70:
ya al kuzu içine sindiyse beğenip beğenip almıyoruz nereye kadar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet canım bence alma acele etme pişman olursan daaha çok üzülürsün bende amerikan servisi alacaktım içim içimi yiyordu tabaklarımı aldım artık alabilirim :KK70:

Ayyy saol canım benim :KK70: :KK70: en güzelleri hepinizin olsunn

Bence bekleme al ben burada burabilir dediği an aldım düşün :KK70:

Az kalmış canım hayırlı olsunn :)

Kesın zaten netlestırdım ben bugunde alsam o yemek takımı olacak 2 ay snrada alsm o olcak:D neyse ben cıktgımda bakıyım bıdaha bı:D

Aynen canım evde cok genıs degıl bızım annem sen bı gıtsen hayırlısıyla evım bosalcak valla dıyo :KK70: benımde yerde duranlar var artk zaman azaldıkca dolaplar dolap ustlerı falan hep doldu..
öyle oluyor ama bazalar dolaplar dolu kardeşim bi evlendi ev bosaldı ama ben dolduruyorum :):) eksik hissettik:KK70::KK70::KK70:

Genelde beyaz olur. Ama ya kırmızı olursaa :KK70: :KK70:
pembe olursa pembe :D

Ah şu anneleer :D Eve poşetle girince de delleniyomu peki haha :D
Bi gün de boş gel artık Allah aşkına diye isyana bağladı benimki. İdare ediversinler bi kaç ay napalım :D
ya al kuzu içine sindiyse beğenip beğenip almıyoruz nereye kadar :KK70::KK70::KK70::KK70:
Off valla yaaa :D Ne eksilse kar diyorum bi yandan da.
Aklımı oynaticiğim :D

Ah şu anneleer :KK70: Eve poşetle girince de delleniyomu peki haha :KK70:
Bi gün de boş gel artık Allah aşkına diye isyana bağladı benimki. İdare ediversinler bi kaç ay napalım :KK70:

Off valla yaaa :KK70: Ne eksilse kar diyorum bi yandan da.
Aklımı oynaticiğim :KK70:

Ben posetle gelıyosam içinde kesın pijama yada gecelık cıkıyo o zaman dellenıyo yınemı pıjama aldn dıye:D

Haha al tabi all ne duruyosun :KK70:

KArtımın limitini artıtıp alacam hahahaha :D

BAYILDIM HARİKALAR GÜLE GÜLLE KULLAN CANIM

EN ZEVKLİSİ ZATEN SEVGİLİYLE YAPILAN ALIŞVERİŞ BEN ÇOK NADİR TEK BAŞIMA ALIYORUM AVM YE GİDİP KÜÇÜK BİŞEY DE OLSA ONUNLA ALIYORUMM

Çok saol canım beğenmene çok sevindim, evet sevdiğinle almak çok güzel :)
birlikte inceledik düşündük karar verdik oohh anneler yokk kimse yok çok rahattı :D

Kesın zaten netlestırdım ben bugunde alsam o yemek takımı olacak 2 ay snrada alsm o olcak:KK70: neyse ben cıktgımda bakıyım bıdaha bı:KK70:

aynen kuzum git beğendiğini kaçırma :D

Kızlar haftaya gelınlıge baslıcaz sanırım ve ben habıre biseyler yeme geregı duyuyorum :( Bıraz gecıncede bohcaya baslarız dıye dusunuyorum ama ne alcaz hıc bılmıyorum :(

Back
X