Cevap veriyoruum "Hayııır!"Bu gecelık kacırılırmı sorarım size![]()
Çok beğendiiiiimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veriyoruum "Hayııır!"Bu gecelık kacırılırmı sorarım size![]()
Tikkabilla valla baktım hakikaten o cinstenmiş
Ama ben masum pijama sanmıştım ya haha
Ay çok uç olmasa da ben de alıyorum onlardan ve çok da severim
Mesela geçen saks mavi saten bir şortlu pijama aldım ki sorma gitsin.
Ay ama giziden alıyorum ben . Annem zulamı bulursa vay halime haha![]()
MAsumlarda var kız ayıcıklı kuzulu pijamalarıda cok alırm ozellıkle taytlı takımları cok begenırm nlarda var yanıTikkabilla valla baktım hakikaten o cinstenmiş
Ama ben masum pijama sanmıştım ya haha
Ay çok uç olmasa da ben de alıyorum onlardan ve çok da severim
Mesela geçen saks mavi saten bir şortlu pijama aldım ki sorma gitsin.
Ay ama giziden alıyorum ben . Annem zulamı bulursa vay halime haha![]()
güzelmiş valla:):Bu gecelık kacırılırmı sorarım size![]()
Haha arttırıca da bakiye sıfır oluyo ama borcun 3 katı .Ay tamam tamam vazgeçtim benim 1000 tl ama şuan bakiye sıfır sıfır sıfır hahha![]()
200 du ama snra dusmus falan ama sonuc ıtıbarı ıle kalmamıs ve alamadımaaayyyy süpermiiişşş kız ne kadarmış bu
harika bi haber canımmmKızlar ben de yaza nişanlanıyorum galiba![]()
Hayırlısıyla olsun inşallah kaç senedir birliktesiniz? :)
Tikka ciddimisin :) Cok sevındım hemen anlat nasıl karar verdınız daha var dıyodun ayy cok sewındım gercektennnKızlar ben de yaza nişanlanıyorum galiba![]()
Kızlar ben de yaza nişanlanıyorum galiba![]()
Haha arttırıca da bakiye sıfır oluyo ama borcun 3 katı .
Doğru yoldasın vazgeç![]()
![]()
200 du ama snra dusmus falan ama sonuc ıtıbarı ıle kalmamıs ve alamadım![]()
harika bi haber canımmm
Tikka ciddimisin :) Cok sevındım hemen anlat nasıl karar verdınız daha var dıyodun ayy cok sewındım gercektennn
ay harika hayırlı olsuunnn :)
kaçırmasın tabi o zmaan kesin olur bişeyler gibiSağ olun kızçeler, daha kesin bir tarih yok tabi ama benimkinin annesiyle babası da istiyorlarmış bir şeyler olmasını.. Bu yaza bir şeyler yapmak lazım gül gibi kızı kaçırmayalım demiş annesi![]()
Ayy iyi iyi gercekten sewındım tıkkacım hayırlısıyla allah tamammına erdırsn canm :)Sağ olun kızçeler, daha kesin bir tarih yok tabi ama benimkinin annesiyle babası da istiyorlarmış bir şeyler olmasını.. Bu yaza bir şeyler yapmak lazım gül gibi kızı kaçırmayalım demiş annesi![]()
Kızlar ben de yaza nişanlanıyorum galiba![]()
Sağ olun kızçeler, daha kesin bir tarih yok tabi ama benimkinin annesiyle babası da istiyorlarmış bir şeyler olmasını.. Bu yaza bir şeyler yapmak lazım gül gibi kızı kaçırmayalım demiş annesi![]()
Amin inşallah 4 yılı geçiyo :)
Maşallah ne güzel :)
Ayy iyi iyi gercekten sewındım tıkkacım hayırlısıyla allah tamammına erdırsn canm :)
Çok sevindim canımm hadi hayırlısı olsun inşallahhh :) :)
Maşallah ne güzel :)