• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tikkabilla Tikkabilla Hayırlı olsun canımmm :) Vakti de belli olsun da daha bi heyecanlı oluyo o zaman :)
Sağol cnm sözünüzde hediye dağıttınız mı ben karar veremedim çok kalabalıkta olmcak masrafta olsn istemiyrm ama bilemedim
Canım ben evde söz nişan birarada yapmıştım. Ve dağıtmıştım evet.
Küçük el aynaları yaptırmıştım. Çiçekli şeker kavanozlarım vardı kendim yapmıştım. Artı bir de görümcem sağolsun gelirken kurabiyeler yapıp paketlemiş. Onları dağıtmıştık noel baba misali :D

Canım sana özel msjla göndereyim kavanozları.
Ben de kalıcı olsun istediğimden ayna yaptırmıştım zaten.
Sonrasında kendimden de bişeyler olsun diye kavanozları yaptım.
Kurabiyeleri de dediğim gibi görümcem düşünüp yapmış getirmiş sağolsun ben de dağıtım.
Yoksa ben de onu düşünmemiştim.

Kızlar şu pierre cardin in makyaj çantası vardı gecenlerde almayı dusunen bı arkadas vardı kimdi o alabıldımı acaba?

Canım sana özel msjla göndereyim kavanozları.
Ben de kalıcı olsun istediğimden ayna yaptırmıştım zaten.
Sonrasında kendimden de bişeyler olsun diye kavanozları yaptım.
Kurabiyeleri de dediğim gibi görümcem düşünüp yapmış getirmiş sağolsun ben de dağıtım.
Yoksa ben de onu düşünmemiştim.

Çok güzel olmuş cnm ama biraz masraflı gbi bna biraz daha kolay yapılacak ucuz maliyetli bişeyler lazım :)

bende kendim kokulu sabun yapmıştım ,:)

Onuda düşündüm ama istediğim şey oda değil ya nette küçük yastıklar gördüm çok hoşuma gitti sizce nsl olur

Sağol cnm sözünüzde hediye dağıttınız mı ben karar veremedim çok kalabalıkta olmcak masrafta olsn istemiyrm ama bilemedim

Ben şeker hamurundan kurabiye yapmıştım canım :) Ama istemiyormuşsun sanırım sen öyle yazmışsın :) Magnette olabilir buradan bir arkadaş var tasarimcibayan tasarimcibayan o yardımcı olur sana ;)

116504879_tn50_0.webp
nisan-yastigi.webp

Bunlar nsl sizce?

Kızlar merhaba, bi suredir burayı takip ediyorum. 23 yaşındayım, sevgilim 25. O doktor, ben anaokulu öğretmeni.

8 aydır birlikteyiz, bu ayın başında ailelerimiz tanıştı. Mayıs gibi istemeye gelicekler, babam ile annem ayrı oldugu icin babamın gelebilmesi mayısı bulucak.

Nişanı bu sene ekim-kasım gibi, düğünü ise önümüzdeki yıl temmuz ortası gibi düşünüyoruz.

Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çeyize başlasam mı, ufak ufak nişan yeri baksam mı acaba kızlar ?

Bana yardımcı olun lutfen hic bisi bilemiyorum..

Back
X