• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

katrut post: 39983662 .!.:
Çok güzel olmuş cnm ama biraz masraflı gbi bna biraz daha kolay yapılacak ucuz maliyetli bişeyler lazım :)
Ne kadar bi butce dusunuyosun bilmiyorum canim ama oyle masrafli bisey degil. İstanbuldaysen eminonunde 1 saatlik isin var maksimum :).. Yastiklari hic gormedim bilmiyorum

katre584 katre584 Canim yastiklari da gordim ama diger srylerle ayni mantik gibi geldi. Hani kullanilacak birseyler dusunuyosun sanmistim. Ama senin begenmen onemli tabii.

Kızlar merhaba, bi suredir burayı takip ediyorum. 23 yaşındayım, sevgilim 25. O doktor, ben anaokulu öğretmeni.

8 aydır birlikteyiz, bu ayın başında ailelerimiz tanıştı. Mayıs gibi istemeye gelicekler, babam ile annem ayrı oldugu icin babamın gelebilmesi mayısı bulucak.

Nişanı bu sene ekim-kasım gibi, düğünü ise önümüzdeki yıl temmuz ortası gibi düşünüyoruz.

Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çeyize başlasam mı, ufak ufak nişan yeri baksam mı acaba kızlar ?

Bana yardımcı olun lutfen hic bisi bilemiyorum..
Canım ufak tefek ceyizini hazırla mekanlara bak erken değil istemedene giyiceksin nisanda ne giyiceksin onlar hakkında fikir edin

Ne kadar bi butce dusunuyosun bilmiyorum canim ama oyle masrafli bisey degil. İstanbuldaysen eminonunde 1 saatlik isin var maksimum :).. Yastiklari hic gormedim bilmiyorum

Malesef istanbulda değilim cnm çok kalabalık değil 20kişi fln olcak sadece bayanlara verilir ondan çok para harcamak gerekmicek belki ama yinede uygun olsn istiyorm kendim yapmak istiyorum ama kurabiye dışındada yapabileceğim bişey yok gibi o_O

katre584 katre584 Canim yastiklari da gordim ama diger srylerle ayni mantik gibi geldi. Hani kullanilacak birseyler dusunuyosun sanmistim. Ama senin begenmen onemli tabii.

Kullancak bireyden ziyade kalıcı bişey olsn istiyorm cnm hani buzdolablarına yapıştırsnlar vitrinlerine koysnlar öyle şeyler yani ben gittiğimde göreyim mutlu olayım :KK37:

Canım ufak tefek ceyizini hazırla mekanlara bak erken değil istemedene giyiceksin nisanda ne giyiceksin onlar hakkında fikir edin

Ufak tefek beğendiğim parçaları alıp koyuyorum köşeye şimdilik gördükce, isteme olduktan sonra daha buyuk parçalara geçerim diyorum. Hepimize mutluluuklaar kızlaar :nazar:

Canım bildiğim kadarıyla erkek özel sektörde aynı şehirde 2 yıl sigortalı çalıştiysa memur oraya atama isteyebilir onu bi araştır
o şart 1 yıldı şimdi 3 yıla çıkarıldı canım sorun zaten orda bu yıl değişti. Nişanlım orda çalışmaya başlayalı daha 1 yıl olmadı

bunların tam olarak fiyatını bilmiyorum ama bana uygun geldi canım.başka sitelerden se bakıp karşılaştırma yapabilirsin n11den falan.
Baktığıma göre çok çok daha pahalıydı bakalım iş çıkışı belki gider alırım :P

Back
X