evide çok beğendim ayrıcaNisanlima attm dun aksm oda cok begenms ama cok erken olur daha diyo buluruz dert etme bu kdr diyo..
bence bi konusmakta fayda var gecici verir belki sen gelene kadar öğrenciye vermek istemezseYok universiteye cok yakin belki ogrenciye vermzler o ayri tabide dugun sezonuda basliyo insallah kmse tutmaz diyorum artik napiyim..
Evet ben bunu nişanlıma bi söyliyim üstüne düşssün bunun bencede.. ama emlakcıda olması kotu.. ev sahıbıyle dırek gorusebılsek o kabul eder belkı ama emlakcı dırek bırıne verme peşindedir..canım benimde ağustos bende haziran temmuz arası tutmayı düşünüyorum. hani düşününce haziranada 3 ay var kim bilir belkide ok der. yani konuşmakta fayda var bence bi sor
Bende cok begendımevide çok beğendim ayrıca
bence bi konusmakta fayda var gecici verir belki sen gelene kadar öğrenciye vermek istemezse
Canım ya baktım vallahi çok güzelmiş. Kira da çok uygun. Ben de dün aynısını demiştim. Bi ev buldum konumu içi mutfağı herşeyi tam istediğim gibiydi 700 tlydi ve bizim oralarda o fiyata yok diye üzülmüştüm.Evet ben bunu nişanlıma bi söyliyim üstüne düşssün bunun bencede.. ama emlakcıda olması kotu.. ev sahıbıyle dırek gorusebılsek o kabul eder belkı ama emlakcı dırek bırıne verme peşindedir..
Evet onca masrafın ıcınde banada gereksız gelıyo ama bıdaha boyle evde denk getırmem cok zor canım sımdı onu begendım ya her buldugum evı kıyaslarm onla bılıyorum.. ki cok cok uygun yanı 500e o ev semt olarak az assagısnda 2500 e evler var gözlerm yernden cıkcaktı o fıyatı gordugumde.. tabıkı standartları aynı değil site içinde su yenı yapılan akıllı evlerden ama 2500 de ne demek yanı... o ev benım olmalıydıCanım ya baktım vallahi çok güzelmiş. Kira da çok uygun. Ben de dün aynısını demiştim. Bi ev buldum konumu içi mutfağı herşeyi tam istediğim gibiydi 700 tlydi ve bizim oralarda o fiyata yok diye üzülmüştüm.
Seni anlıyorum o yüzden. Ev sahibine ulaşıp bi şansınızı deneyin ya belli mi olur. Hem sormakla bişey kaybetmezsiniz.
Şimdi çok erken olur tabii, günah o kadar paraya da
emlakçıda olunca evet biraz sorun çıkartırlar ev sahibine ulaşmak lazımEvet ben bunu nişanlıma bi söyliyim üstüne düşssün bunun bencede.. ama emlakcıda olması kotu.. ev sahıbıyle dırek gorusebılsek o kabul eder belkı ama emlakcı dırek bırıne verme peşindedir..
Bende cok begendım
onuda nerden bulcam kı cok zor...emlakçıda olunca evet biraz sorun çıkartırlar ev sahibine ulaşmak lazım
emlakçı değilde ev sahibi bir ihtimal kabul edebilir hem kaybedecek bisey yok olursa kutlama yaparız evin mutfagı banyosu falan cok iyiEvet onca masrafın ıcınde banada gereksız gelıyo ama bıdaha boyle evde denk getırmem cok zor canım sımdı onu begendım ya her buldugum evı kıyaslarm onla bılıyorum.. ki cok cok uygun yanı 500e o ev semt olarak az assagısnda 2500 e evler var gözlerm yernden cıkcaktı o fıyatı gordugumde.. tabıkı standartları aynı değil site içinde su yenı yapılan akıllı evlerden ama 2500 de ne demek yanı... o ev benım olmalıydı
Evet onca masrafın ıcınde banada gereksız gelıyo ama bıdaha boyle evde denk getırmem cok zor canım sımdı onu begendım ya her buldugum evı kıyaslarm onla bılıyorum.. ki cok cok uygun yanı 500e o ev semt olarak az assagısnda 2500 e evler var gözlerm yernden cıkcaktı o fıyatı gordugumde.. tabıkı standartları aynı değil site içinde su yenı yapılan akıllı evlerden ama 2500 de ne demek yanı... o ev benım olmalıydı[/QUO
Çok çok haklısın canım cidden.
Ama dediğin gibi onca masrafın içinde +500 tl fazladan vermek de çok zor..
Ev sahibine ulaşılsa en azından takipte olursun olmadı zorlarsanız tutmayı düşündüğünüz tarihten 1 ay önce falan tutarsınız belki ..
Trpst haklıı, ne kutlardıık bu haberiii :)
Evet onca masrafın ıcınde banada gereksız gelıyo ama bıdaha boyle evde denk getırmem cok zor canım sımdı onu begendım ya her buldugum evı kıyaslarm onla bılıyorum.. ki cok cok uygun yanı 500e o ev semt olarak az assagısnda 2500 e evler var gözlerm yernden cıkcaktı o fıyatı gordugumde.. tabıkı standartları aynı değil site içinde su yenı yapılan akıllı evlerden ama 2500 de ne demek yanı... o ev benım olmalıydı
emlakçı değilde ev sahibi bir ihtimal kabul edebilir hem kaybedecek bisey yok olursa kutlama yaparız evin mutfagı banyosu falan cok iyi
Çok çok haklısın canım cidden.
Ama dediğin gibi onca masrafın içinde +500 tl fazladan vermek de çok zor..
Ev sahibine ulaşılsa en azından takipte olursun olmadı zorlarsanız tutmayı düşündüğünüz tarihten 1 ay önce falan tutarsınız belki ..
Trpst haklıı, ne kutlardıık bu haberiii :)
Kesinlikle öyle canım işin aslı o :)Kızlaaaar cok sagolun valla ne guzel olurdu cidden kutlardık ama ulasak cok zor.. nasip ya vardır bı nasıbımız bızımde cıkar karsımıza ınsallah :)
Kızlar kızlaar,
Sabah bahsettiğim süprizim için atağa geçtim.
Gittim biletleri aldımm. Ve bir hediye paketi ile not yazmak için kağıt aldım. Not değil baya destan yazmayı planlıyorum ben
Süprizin içeriğine fotodan ulaşabilirsiniiiizEki Görüntüle 1459989
Etmeden olur muuu tabi kii yarını bekleyinnnbizi de haberdar et tatlımmerak ederiizzz baakk
bu insanlar neden kendilerini olduğundan daha yüksek görürki, ayyy insanları aşağılama gibi huylarım hiç yoktur ama bazen deli ediyorlar...
bak sen kafaya koydu bizimki bügün verilecek yarını merakla bekleyeceğimKızlar kızlaar,
Sabah bahsettiğim süprizim için atağa geçtim.
Gittim biletleri aldımm. Ve bir hediye paketi ile not yazmak için kağıt aldım. Not değil baya destan yazmayı planlıyorum ben
Süprizin içeriğine fotodan ulaşabilirsiniiiizEki Görüntüle 1459989
ne oldu canım?bu insanlar neden kendilerini olduğundan daha yüksek görürki, ayyy insanları aşağılama gibi huylarım hiç yoktur ama bazen deli ediyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?