2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bencede kuzum tutacağın zaman inşallah karsına çok güzel tamda istediğin gibi bir yer cıkar
İnşallah hayatım hepimiz gönlümüze göre bulalım inşallah herkese istedıgı ev nasip olsun tüm gelinciklere :)

noldu canım işyerinde mi bi sorun oldu
evet canım ya. düz işçi adam sadece fotokopi işlerimizi yapıyor. bir insan iş yapmaktan bukadar kaçarmı. fotokopi işi verdim ve mesai bitmeden bitirmemiz gerekiyor acil dedim. ama diğer ofisten dosya istediler dedim biraz ara ver hemd eşu dosyayı götür gel. bana ne diyor ben bunu götürürm ordanda yemeğe geçerim bunları artık sen tamamlarsın

Böyle insanlar çok malasef canım bi tanede bende var

sülalesi rahat

Böyle insanlar çok malasef canım bi tanede bende var

ya bunu bana dediğinde saat 16:00 ve bunun yemek saati 17:30 varmı böyle birşey ya adam yemeğe gidecem sen yap diyor bana. bu adam hep böyle kendini burda müdür sanıyor sanırım. temizlikçi ablalara falan bir davranışı var görseniz gerçekten burada müdür dersiniz. şantiyede çalışıyorum işçiler sarı baret takar bu akıllı gidiyor beyaz baret bulup takıyor nerden buluyorsa, sürekli uyarılıyor ggene yapıyor.adam özürlü diye acıyorum ama bir yere kadar valla müdürüme söylücem

seninki neler yapıyor

İşi getir götür yapmak, sürekli ben şoförmüyüm, şöyle böyle diyerek şikayet ediyor. ofisteyken hiç bir iş yapmıyor muhasebeciye gelip bana çay ver hayrına diyor bana karşı bişeyi yok ama sürekli yanyanayz ofis tadilatta olduğu için, sinir oluyorm bende sürekli böyle şeyler anlatsam roman olur inan canmm

çok iyi anlıyorum bu anlattıklarını. bizimkinin kulağı tam duymuyor ama ben bundan şüpheliyim yani.Allah günah yazmasın ama işine geleni duyuyor ama iş buyurursan duymuyor :) ben gene acıyordum ama sonra öğrnedimki akşamları pazarları kendine hep mesai yazdırıyormuş geliyormuş gibi. nerdeyse çift maaş alıyor gibi oluyor yani. bunu bi fark ettik vay be dedim ne acıyorsun böyle insana acınırmı

ayy delireceğim bizim işte dışardan tali çalısanlar olur %60 komisyonla iki ay önce biri tasındı bügün biri dört masa var su an bulunduğum yerde sinir oluyorum ikisi hiç kapatmıyor teli başıma ağrılar girdi adam geleli bir saat olmadı hiç kapanmadı teli

haram yiyene acınmaz curlygirl ayıp günah

iyiymiş valla :))) Alllah sanır versin canım

Yani hasta tamam ama yaptığı hastalığını kullamak ..
neyse çok birşey demiyorum ben bu insanla ilgili sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…