- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
aaayyy aynen burası da öyle ya tlf olmasa birbirleriyle konuşuyorlar beynim şişiyor akşama kadar :Sayy delireceğim bizim işte dışardan tali çalısanlar olur %60 komisyonla iki ay önce biri tasındı bügün biri dört masa var su an bulunduğum yerde sinir oluyorum ikisi hiç kapatmıyor teli başıma ağrılar girdi adam geleli bir saat olmadı hiç kapanmadı teli
başımın ağrısı kalktı zaten müşteriler geriyor hiç susmuyorlar o telefon kapanmıyor bügün biri daha geldi o da öyle yok böyle bişeyaaayyy aynen burası da öyle ya tlf olmasa birbirleriyle konuşuyorlar beynim şişiyor akşama kadar :S
Bende canım haklısın burada ev bulmak çok çok zor müteahhitler çooook kötü yapıyor evler sekilsiz hep 1+1 ama siz neden 3+1 bakıyorsunuz
Evet canım bende eskisehirdeyimSendemi eskisehirdesin canim:))
Günaydınnnnnnnn musmutlu bi gün olsun inşallah
günaydın
Günaydın
Günaydın hatunlar, hava buzzzzzzz gibi yaaa
günaydın kızlarr
Günaydınlar hepinizee
Nerelerdesin sen göremiyorum hiççGünaydınlar hepinizee
noldu canım hayırdırKızlar günaydınn..
Bugün allak bullak bi haldeyim. Ne yapacağımı da bilmiyorum. İşe geldim ama çıkıp gidesim var üstüme geliyo herşey...
sakin ol canım nolduKızlar günaydınn..
Bugün allak bullak bi haldeyim. Ne yapacağımı da bilmiyorum. İşe geldim ama çıkıp gidesim var üstüme geliyo herşey...
buralardayım canımm. Nişanlımla aram bozuk olduğu için buraya pek yorum yapmıyorum. Hem kimsenin keyfini kaçırmıyım hemde zaten bi hazırlığım yok düğünle ilgili oyüzden canım online olsamda pek yazmıyorumNerelerdesin sen göremiyorum hiçç
akşam iyi geçmedimiKızlar günaydınn..
moral bozmazsın sakın öyle düşünme. anlatıp rahatlamak istediğinde burdayız unutmaburalardayım canımm. Nişanlımla aram bozuk olduğu için buraya pek yorum yapmıyorum. Hem kimsenin keyfini kaçırmıyım hemde zaten bi hazırlığım yok düğünle ilgili oyüzden canım online olsamda pek yazmıyorum
hayırdır canım noldu kim bunalttı seniKızlar günaydınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?