2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

saygısızlar ya kendilerinde bu hakkı nerden görüyolar acaba
Bilmiyorum canım gerçekten anlamıyoruım da.
Nişanlım işten çıkıcaksın başka bi seçenek yok diyo. Ama böyle zor bi dönemde nasıl olucak bilmiyorum.
Ben hallederim sen düşünme hiçbirini dedi ama zaten o akdar zorlanıyo ki, bi yük de ben bindirmek istemiyorum

Hey Allahım yaa sonuçta sen orda çalışıp o bilgisayarı kullanıyosan o sana özel demektir. Ne demek kurcalamak ? keşke şifre falan koysaydın benim bilgisayarım şifrelidir mesela

o zman özellikle yapılmış git konuş tabi ki

Hey Allahım yaa sonuçta sen orda çalışıp o bilgisayarı kullanıyosan o sana özel demektir. Ne demek kurcalamak ? keşke şifre falan koysaydın benim bilgisayarım şifrelidir mesela
Şifreyi de onlar koymuştu hiç aklıma gelmedi ki böyle bişey yaşayabileceğim. Dün akşam çıkarken şifremi değiştirdimki benden sonra da kurcalamaya devam etmesinler... Hangi hak bilmiyorum. Hukukçu bi de güya.
Böyle bi etrbieysizlik yok . Tek örnek benimdir heralde bunu yaşayan

bi de benim aklıma şey geldi .. tamam açıp bakmışlar çmayı beceren insan kapatmayı da becerir diye düşünnüyorum.. bilerek bırakmış olabilirler..
ayrıca bence de oryanın dediği gibi herşeyini at flaşa sil ordan. ben kişisel dosyaların şirket pcsinde durmaısna karşıyım açıkçası.. ben çıktıktan sonra patronum kullanıyor benimkini ben geçmişimi vs hep silerim bu yüzden. benim özelim sonuçta..
tabi ki hakları yok savunmaları bişey arıyorduk falan olabilir birden önümüze geldi bıraktık denebilir vs yani bastırmaya calıscaklar ama konus bilsinler
kesinlikle sana katılıyorum

nişanlın çok haklı bunu yapan insanlarla aynı yerde ben olsam calışmak istemezdim. ama su düğün arifesi. bence baska iş ara bulduğun an bırak git. bi iş bulmadan cıkma derim biraz sabret

bu benimde aklıma geldi özellikle mi bıraktılar amaç ne terbiyesizlik yaptık al bu da kanıtı der gibi sessiz kalırsan da a bak bişey demedi diyecekler konus tabi ki

Bi gelsinde konuşucam artık ne olursa olsun ben cevabımı alayım da, farkında olduğumu bilsin dee.
aynen nişanlın gelmek istemektede haklı amaç ne yani anlamlandıramadım açıkçası işte yoksa amaç ne gercekten sakınım az bile tepki vermiş nişanlın

Evet herkes bi de bunu söyledi. Kurcalayan neden kapatmaz bilerek yapmışlar diye. Ama neden? Bu neden bilerek yapılır aklım almadı.
Silicem zaten kesinlikle ..
Aslında ben de karşıyım ama flashdaydı bunlar. Flashla işim vardı yer açılsın diye attım kaldı öyle işte. Sonuç bu

bu benimde aklıma geldi özellikle mi bıraktılar amaç ne terbiyesizlik yaptık al bu da kanıtı der gibi sessiz kalırsan da a bak bişey demedi diyecekler konus tabi ki
aynen nişanlın gelmek istemektede haklı amaç ne yani anlamlandıramadım açıkçası işte yoksa amaç ne gercekten sakınım az bile tepki vermiş nişanlın
Onun amacını çözemiyorum işte bende ve çok merak ediyorum.
Nişanlıma akşam eve doğru giderken anlattım hedieysini verdim ya moral bozukluğuyla süprizin tadı kaçmasın diye.
Gelicem diye tutturdu çok çok zor tuttum hala da gelicek diye korkuyorum. Asla istemiyorum bambaşka bi boyut alır olay hiç gerek yok

sen bi konuş ama beraber mi konussanız bilemedim cok tuhaf ya oturup senin bilgisayarını karıstırmak nedir

anladım canım bence bugün konuş sakince sor niye yaptığını.. benim eski patronumla aynı pc yi kulanıyorduk ikimizde tasarım yapıyoduk ben cıktıktan sonra o devam ediyordu. ben de facebookumu açık bırakmıştım o da arkadaşlarıma filan bakmış akşam ben hemen sordm hayırdır kız mı bakıyosn diye ya evet şunları begendm filan dedi dalgaya aldık zaten arkadaşım gibiydi sorun etmedim. ama sizin mesafeniz varmış bence halletmelisin

nişanlın çok haklı bunu yapan insanlarla aynı yerde ben olsam calışmak istemezdim. ama su düğün arifesi. bence baska iş ara bulduğun an bırak git. bi iş bulmadan cıkma derim biraz sabret
İşte düğün önce onca borç harç içinde bırakamam bi anda . O ben hallederim hiçbirini düşünme diyo ama zaten son kuruşa kadar masraflara harcıyo ona yıkmak istemiyorum herşeyi. Ama iş bakıcam gerçekten. Ne kadar güvenebilirim ki bu insanlara.. En önemli şey de güvenebilmekken..

nişanın gelmesin ama sen konuş hallet. baktın yatmıyor kafana umursama çek git yani

sen bi konuş ama beraber mi konussanız bilemedim cok tuhaf ya oturup senin bilgisayarını karıstırmak nedir
Beraber konuşmak hiç istemem onun ayarı yoktur böyle şeylerde . Sakince konuşmaz yani bu durumda biliyorum. Bambaşka bişeye dönüşür olay.
İşte bizim dediğin gibi öyle bi yakınlığımız yok yeniyimde zaten.
Sorayım yoksa iyice aptal yerine koyucaklarç Farkında olduğumu bilsin sonra da iş bakıcam. He konuşma saçma bi hal alırsa çeker giderim bile belki

nişanın gelmesin ama sen konuş hallet. baktın yatmıyor kafana umursama çek git yani
Evet canım aynen öyle onunla konuşamam dediğim gibi.
Bakalım belki de konuşmaya göre çeker giderim belli olmaz

bize de haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…