Bilmiyorum canım gerçekten anlamıyoruım da.saygısızlar ya kendilerinde bu hakkı nerden görüyolar acaba
Hey Allahım yaa sonuçta sen orda çalışıp o bilgisayarı kullanıyosan o sana özel demektir. Ne demek kurcalamak ? keşke şifre falan koysaydın benim bilgisayarım şifrelidir meselaBiraz uzun olucak ama anlamanız için baştan başlamam lazım.
Çalıştığım yerde henüz 2. Ayımdayım ve yeni bi ofis patron, kardeşi ve ben varız sadece. Şuana kadar hiçbi garip hareketlerini görmedim. Tek bayan olduğum için ekstra dikkat ediyorum hal hareketlerine.
Öğlen 1 saat yemek molam var. Ve bu 2 aylık sürede genelde patron benden önce yemeğe çıkar ve bana tek söylediği “ ben çıkıyorum sen de yemeğe çıkarsın istersen, bişey olursa mail atarsın” . Hep de bu şekilde yaptık. O yokken çıktıysam çıkıp gidiyorum. Arama vs olursa maille bilgilendiriyorum.
Dünde aynısı oldu, o çıktı 1 saat sorna ben çıktım. Dün yemek yemeyip nişanlıma konser bileti aldım o süre zarfında aradan 15 dk geçti patron aradı “ Extravolume yemeğe mi çıktın?” Evet X bey yemeğe çıktım” “Keşke bi haber verseydin dedi” dondum kaldım çünkü hep olan şey , ilk kez haber vermemi beklemiş. Ben de bişey diyemedim sadece “kusura bakmayın dönüyorum şuan “ dedim.
Neyse bunu söyledikten 15-20 dk sonra ofisteydim.
Geldiğimde kardeşi de ofisteydi kapıya vurup geldiğimi haber verdim. Tamam dedi. Kardeşinin suratında saçma bi gülümseme vardı. Anlam veremedim ne oluyo ya falan diye kendi kendime söylenerek doama geçtim.
Bilgisayarımı açtım. Altta nişanlımla olan fotoğraflarımız açıktı hem de birden fazla. ( Ben çok dikkat ederim çıkarken herşeyi kapamaya. ) Onun haricinde hiiiç lazım olmayan 2 hafta öncesinden kalma not dosyalarım, bi alışveriş sitesindeki kullanıcı adımın ve şifremin olduğu dosya (ki bu da 2 haftadan
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Çıkma saatim geldi çok sinirliydim bilgisayarımı kapatıp çıkıcaktım ki baktım dün nişanlıma yazdığım mektup da açık duruyo. Kapatırken uyaru verdi blg. Ordan anladım onu taa. Sorna deli gibi oldum zaten. AmA hata yapmak istemediğimden sadece montumu çantamı aldım çıkyorum deyip çıkcıaktım. Tam odadan çıkarken patronu gördüm. Ben çıkıyorum X bey dedim, yüzüne bakmadan surat beş karış halimle. Tamam dedi. O sırada nişanlım aradı. Onla konuşurken kapıdan çıkıyodum ki patron iyi akşamlaar dedi. İçerden kardeşi “ İyi akşamlar extravolumm” diye seslendi. Kısık bi sesle (ki muhtemelen duymadılar) iyi akşamlar deyip nişanlımla konuşarak çıktım.
Çok moralim bozuk , anlatamam. Dosyalarımı karıştırıp fotolarıma bakmışlar ya. Olabilir mi böyle bişey. Tamam normal günlük fotolar nişan fotolarımız vs ama ne hakla??
Şuan hiiç iş yok ofiste haliyle benim pc de bişey arama ihtimallerid e yok.
Akşam nişanlıma anlattım delirdi sinirden. Gelicem falan dedi ama zor ikna ettim. Şimdi geldiğinde gidip sorucam neden açıktı diye. Ama duramıyorum yerimde gerçekten duramıyorum..
o zman özellikle yapılmış git konuş tabi kiBen hiç bi yanlış harketlerini görmemiştim. Az bi zaman oldu henüz ama gayet mesefeli ve saygılılardı. Dün kayış koptu işte. Bi de anlattığım erkekler yani eniştem ve nişanlım özellikle büyük tepkiler verdi onların nasıl değerlendireceğini merak etmiştim neticede erkekler. Ve ikisi de beni yemekteyken ilk kez aramalarının sebebinin bu olduğunu söyledi. Bilgisayarımı karıştıracakları için kontrol amaçlı aradıklarını düşündüler.
İşte sorun o ki bana bişey arıyoduk bile diyemezler. Çünkü yok.. Hiçbişey yok hem de iş namına.
Vereceği cevap çok umrumda değil açmadığını bile söyleyebilir. Surat ifadesinin ne hal alacağını daha çok merak ediyorum ben. Gerçek cevap orada olucak
Şifreyi de onlar koymuştu hiç aklıma gelmedi ki böyle bişey yaşayabileceğim. Dün akşam çıkarken şifremi değiştirdimki benden sonra da kurcalamaya devam etmesinler... Hangi hak bilmiyorum. Hukukçu bi de güya.Hey Allahım yaa sonuçta sen orda çalışıp o bilgisayarı kullanıyosan o sana özel demektir. Ne demek kurcalamak ? keşke şifre falan koysaydın benim bilgisayarım şifrelidir mesela
bi de benim aklıma şey geldi .. tamam açıp bakmışlar çmayı beceren insan kapatmayı da becerir diye düşünnüyorum.. bilerek bırakmış olabilirler..Şirket bilgisayarı evet. Ama bu onlara benim özel dosyalarımı açma hakkını verir mi sizce?
O fotoğraflar gizli alakasız bi yerden çıksa anlarım. Ama klasör klasör içinde fotoğraf olduğu belli bi klasörde hepsi.
Böyle bi savunmayı kabul etmelimiyim sizce?
Ben edemem. Benim nişanlı olduğum belli. Orada ebnim özel dosyalarım olduğu da belli. Ne hakla karıştırırlar
kesinlikle sana katılıyorumtabi ki hakları yok savunmaları bişey arıyorduk falan olabilir birden önümüze geldi bıraktık denebilir vs yani bastırmaya calıscaklar ama konus bilsinler
Bi gelsinde konuşucam artık ne olursa olsun ben cevabımı alayım da, farkında olduğumu bilsin dee.o zman özellikle yapılmış git konuş tabi ki
nişanlın çok haklı bunu yapan insanlarla aynı yerde ben olsam calışmak istemezdim. ama su düğün arifesi. bence baska iş ara bulduğun an bırak git. bi iş bulmadan cıkma derim biraz sabretBilmiyorum canım gerçekten anlamıyoruım da.
Nişanlım işten çıkıcaksın başka bi seçenek yok diyo. Ama böyle zor bi dönemde nasıl olucak bilmiyorum.
Ben hallederim sen düşünme hiçbirini dedi ama zaten o akdar zorlanıyo ki, bi yük de ben bindirmek istemiyorum
bu benimde aklıma geldi özellikle mi bıraktılar amaç ne terbiyesizlik yaptık al bu da kanıtı der gibi sessiz kalırsan da a bak bişey demedi diyecekler konus tabi kibi de benim aklıma şey geldi .. tamam açıp bakmışlar çmayı beceren insan kapatmayı da becerir diye düşünnüyorum.. bilerek bırakmış olabilirler..
ayrıca bence de oryanın dediği gibi herşeyini at flaşa sil ordan. ben kişisel dosyaların şirket pcsinde durmaısna karşıyım açıkçası.. ben çıktıktan sonra patronum kullanıyor benimkini ben geçmişimi vs hep silerim bu yüzden. benim özelim sonuçta..
kesinlikle sana katılıyorum
aynen nişanlın gelmek istemektede haklı amaç ne yani anlamlandıramadım açıkçası işte yoksa amaç ne gercekten sakınım az bile tepki vermiş nişanlınBi gelsinde konuşucam artık ne olursa olsun ben cevabımı alayım da, farkında olduğumu bilsin dee.
Evet herkes bi de bunu söyledi. Kurcalayan neden kapatmaz bilerek yapmışlar diye. Ama neden? Bu neden bilerek yapılır aklım almadı.bi de benim aklıma şey geldi .. tamam açıp bakmışlar çmayı beceren insan kapatmayı da becerir diye düşünnüyorum.. bilerek bırakmış olabilirler..
ayrıca bence de oryanın dediği gibi herşeyini at flaşa sil ordan. ben kişisel dosyaların şirket pcsinde durmaısna karşıyım açıkçası.. ben çıktıktan sonra patronum kullanıyor benimkini ben geçmişimi vs hep silerim bu yüzden. benim özelim sonuçta..
bu benimde aklıma geldi özellikle mi bıraktılar amaç ne terbiyesizlik yaptık al bu da kanıtı der gibi sessiz kalırsan da a bak bişey demedi diyecekler konus tabi ki
Onun amacını çözemiyorum işte bende ve çok merak ediyorum.aynen nişanlın gelmek istemektede haklı amaç ne yani anlamlandıramadım açıkçası işte yoksa amaç ne gercekten sakınım az bile tepki vermiş nişanlın
sen bi konuş ama beraber mi konussanız bilemedim cok tuhaf ya oturup senin bilgisayarını karıstırmak nedirOnun amacını çözemiyorum işte bende ve çok merak ediyorum.
Nişanlıma akşam eve doğru giderken anlattım hedieysini verdim ya moral bozukluğuyla süprizin tadı kaçmasın diye.
Gelicem diye tutturdu çok çok zor tuttum hala da gelicek diye korkuyorum. Asla istemiyorum bambaşka bi boyut alır olay hiç gerek yok
anladım canım bence bugün konuş sakince sor niye yaptığını.. benim eski patronumla aynı pc yi kulanıyorduk ikimizde tasarım yapıyoduk ben cıktıktan sonra o devam ediyordu. ben de facebookumu açık bırakmıştım o da arkadaşlarıma filan bakmış akşamEvet herkes bi de bunu söyledi. Kurcalayan neden kapatmaz bilerek yapmışlar diye. Ama neden? Bu neden bilerek yapılır aklım almadı.
Silicem zaten kesinlikle ..
Aslında ben de karşıyım ama flashdaydı bunlar. Flashla işim vardı yer açılsın diye attım kaldı öyle işte. Sonuç bu
İşte düğün önce onca borç harç içinde bırakamam bi anda . O ben hallederim hiçbirini düşünme diyo ama zaten son kuruşa kadar masraflara harcıyo ona yıkmak istemiyorum herşeyi. Ama iş bakıcam gerçekten. Ne kadar güvenebilirim ki bu insanlara.. En önemli şey de güvenebilmekken..nişanlın çok haklı bunu yapan insanlarla aynı yerde ben olsam calışmak istemezdim. ama su düğün arifesi. bence baska iş ara bulduğun an bırak git. bi iş bulmadan cıkma derim biraz sabret
nişanın gelmesin ama sen konuş hallet. baktın yatmıyor kafana umursama çek git yaniOnun amacını çözemiyorum işte bende ve çok merak ediyorum.
Nişanlıma akşam eve doğru giderken anlattım hedieysini verdim ya moral bozukluğuyla süprizin tadı kaçmasın diye.
Gelicem diye tutturdu çok çok zor tuttum hala da gelicek diye korkuyorum. Asla istemiyorum bambaşka bi boyut alır olay hiç gerek yok
Beraber konuşmak hiç istemem onun ayarı yoktur böyle şeylerde . Sakince konuşmaz yani bu durumda biliyorum. Bambaşka bişeye dönüşür olay.sen bi konuş ama beraber mi konussanız bilemedim cok tuhaf ya oturup senin bilgisayarını karıstırmak nedir
İşte bizim dediğin gibi öyle bi yakınlığımız yok yeniyimde zaten.anladım canım bence bugün konuş sakince sor niye yaptığını.. benim eski patronumla aynı pc yi kulanıyorduk ikimizde tasarım yapıyoduk ben cıktıktan sonra o devam ediyordu. ben de facebookumu açık bırakmıştım o da arkadaşlarıma filan bakmış akşamben hemen sordm hayırdır kız mı bakıyosn diye ya evet şunları begendm filan dedi dalgaya aldık zaten arkadaşım gibiydi sorun etmedim. ama sizin mesafeniz varmış bence halletmelisin
Evet canım aynen öyle onunla konuşamam dediğim gibi.nişanın gelmesin ama sen konuş hallet. baktın yatmıyor kafana umursama çek git yani
kuzum sen bi konus o zaman haber ver bakalım ne diyeceklerEvet canım aynen öyle onunla konuşamam dediğim gibi.
Bakalım belki de konuşmaya göre çeker giderim belli olmaz
Öyle yapıcam canım. 11:30 gibi geliyo genelde odasına girsin direkt gidicem yanına.kuzum sen bi konus o zaman haber ver bakalım ne diyecekler
bize de haber ver mutlakaBeraber konuşmak hiç istemem onun ayarı yoktur böyle şeylerde . Sakince konuşmaz yani bu durumda biliyorum. Bambaşka bişeye dönüşür olay.
İşte bizim dediğin gibi öyle bi yakınlığımız yok yeniyimde zaten.
Sorayım yoksa iyice aptal yerine koyucaklarç Farkında olduğumu bilsin sonra da iş bakıcam. He konuşma saçma bi hal alırsa çeker giderim bile belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?