ohh ne güzel canımbi de o vardı yazık ne çektirdin sende ben çokkk mutlu bi haber aldım yüksek lisans yapmak istiyordum bi hocam sunum yaparken sana referans olabilirim demişti cok begendi neyse bügün ondan bir mail geldi 16.45te okulda ol görüselim cok mutluyum o hocayla çalısmak harika benim için
inşallah daha alese girmedim ama olsun gece gündüz çalısırım yeter ki o hocayla çalısayım zaten oldukça ünlü seminerlerinin videoları falan nette hep üstün dökmen gibi bir adam
Trpst Bu aradaa dün nişanlımla buluştuk işte ben kızdırmak için yine konuyu açtım iznini haleettin dimi geliyosun diye
Bu da başladı tabii yok işte sen bi doğum günün için bile gelince surat yapıyosun ben dayınla tanışmak için işten izin alıyorum nasıl iş bu.. Alıştın tabii ne istersen oluyo gel dedin ya gelmem lazım di mi falan diyeİnat etti bi de konu ne anlamadım söylemezsen gelmicem zaten dedi. Ben de konu yok gel tanış dedim. BAk işte önemli bişey var demiştin bi de yalan söylüyosun . Bidaha bana yalan söyleme falan diye kızdı.
Neyse yemek yedik. Başka yere geçtik söyleniyo tabi yalan söyledin , yalan söylemek bu kadar kolaymı diye. En son ben tamam aşkım kapayalım bu konuyu hem bak ben sana doğum günü hediyesi aldım erken ama dayanamicam ya veriym madem dedim. Neyse şaşırdı aldı ne gerek var ben sana bişey alma demiştim sakın falan dedi. Açtııı bak mektup var içinde dedim amaa muzur bi surat ifadesiyşlee amaa başka bişey daha var burdaaa dedi. Aldı baktı. İnanmıyoruuum diye biletlere sarıldı
Bana bakıp gözlerini çevirdi bi de hahaAşkım çok utanıyorum şuan bi de neler söyledim sana bu tarih dayının geliceği tarih . Bu yüzdenmiydi yanii falan dedi. Evet dedim sarıldı falan. Bu benim aldığım en güzel hediye gerçekten ne dicemi bilemiyorum çok utanıyorum falan dedi. Akşama kadar konser de konser diyip durdu sonraaa
bi de o vardı yazık ne çektirdin sende ben çokkk mutlu bi haber aldım yüksek lisans yapmak istiyordum bi hocam sunum yaparken sana referans olabilirim demişti cok begendi neyse bügün ondan bir mail geldi 16.45te okulda ol görüselim cok mutluyum o hocayla çalısmak harika benim için
fizik bölümü mezunuyum ama sosyal hizmetlerde bitirdim aynı zmanda bu hoca eğitim bilimlerinden formasyon alırken sunum yaptım o da demişti zeroglu öğretmenlik davranışını çok beğendim özel okullarda çalısmak istersen sana referans olurum dedi yaklasık bi 60 kişinin önünde sonra cıkısta ben ona yüksek lisans yapmak istediğimi onunla calısmak istediğimi söyledim numarasını verdi sonra ben essek kafa telimi tuvalete düsürmüştüm orda kaldı sonra maille iletişime geçti cok mutluyumhangi bölüm mezunusun sen kuzum?
sağol kuzummMaşallah ne güzel :) Kimin konseri merak ettim :)
Hadi hayırlısı olsun canım sevindim adına
inşallah daha alese girmedim ama olsun gece gündüz çalısırım yeter ki o hocayla çalısayım zaten oldukça ünlü seminerlerinin videoları falan nette hep üstün dökmen gibi bir adam
Bir delinin desem anlarmısıınnMaşallah ne güzel :) Kimin konseri merak ettim :)
Süper yaa bak ama gelmiş bulmuş senii, hadi bakalım daha da güzel haberlerle bekliyoruz :)fizik bölümü mezunuyum ama sosyal hizmetlerde bitirdim aynı zmanda bu hoca eğitim bilimlerinden formasyon alırken sunum yaptım o da demişti zeroglu öğretmenlik davranışını çok beğendim özel okullarda çalısmak istersen sana referans olurum dedi yaklasık bi 60 kişinin önünde sonra cıkısta ben ona yüksek lisans yapmak istediğimi onunla calısmak istediğimi söyledim numarasını verdi sonra ben essek kafa telimi tuvalete düsürmüştüm orda kaldı sonra maille iletişime geçti cok mutluyum
bende istiyorum kimsin tanıyamadım :)Kizlar selamyeni hesap actim isim yabanci gelecektir. ozelden eski ismimi yollamaya calisicam
kardeşi yapmış gibi sanki. bence yeterli şekilde konuşmuşsun daha ne diyeceksinki. Bundan sonra daha dikkatli dvaranırsıKızlarrr yeni haberlerle geldim,
Ben çay yapmıştım bahanesiyle odasına grdim. O da sen de kendine bi çay al gel konuşalım dedi kendisi direkt.
Ben de " ben de sizinle konuşmak istiyodum iyi olur " dedim.
İşte nasıl gidiyo bi problemin var mı hem burasıyla ilgili hem genel anlamda bi sıkıntın var mı evlilik hazırlıkların nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın varmı vs dedi. Ben de teşekkür ederim herşey yolunda bi sorun yok sadece dün ile ilgili aklıma takılan noktalar var siz konuşun ben sorna söylemek istiyorum zaten dedim.
Neyse o konuştu yapmamız gereken şeyleri anlattı işle ilgili izleyeceğimiz adımları vs. Yine bi problemin var mı mutlumusun burada falan bi problemin varsa tabiki yardımcı olmaya çalışırız dedi. Yine aynı ben teşekkür ettim. Sadece dün ile ilgili bi problemim var dedim. Dün yemeğe çıtkığımda beni aramıştınız ama normalde benden böyle bi beklentinz yoktu ilk ekz oldu dedim. O da izin kesinlikle alma bu zaten senin hakkın sadece bi misafirimi vs olabilir. O yüzden sadece yemeğe çıkarken haber verirsen gidebilirmiyim değilde çıkıyorum dersen iyi olur dedi. Sonra ben yemkten geldiğimde bilgisayarımda kendi özel dosyalarımın açık olduğunu gördüm dedim. Benimle ilgili bi güven probleminiz varsa ben de bunu bilmek isterim dedim. Baya şaşırdı. Nasıl yani falan dedi. Ben de açıkladım. İşte " öyle bişey olması mümkün değil, ben bu güne akdar senin blgisayarına hiç dokunmadım gerek de yok böyle bişeye bizim sninle bi sorunumuz yok vs dedi. Hani kendimden eminim ama başkası açmış olsa bile dün ben buradaydım sen yokken öyle bişey olamaz falan dedi. Olsa en azından bilirdim vs dedi. Ben de üsteleyemedim çünkü surat ifadesi bile normaldi şaşkındı sadece. O yüzden kardeşi yapmış demek ki ortaya çıktı yanii.
Sonrasında da lütfen bi problemin olunca gel , hata da yapılabilir zor bi süreçten geçiyosun zordur mutlaka evlilik hazırlığındasın kafan yoğun olabilir yardımcı olabileceğimiz noktalarda biz zaten aile gibiyiz yardımcı olmak isterim vs dedi.
Bişey diyemedim haliyle peki teşekürler deyip çıktım. Bilmiyorum yapmam gereken ekstra bişey varmıydı ama gidişat bu olunca üsteyemedim.
hadi hayırlı olsun kuzummmmfizik bölümü mezunuyum ama sosyal hizmetlerde bitirdim aynı zmanda bu hoca eğitim bilimlerinden formasyon alırken sunum yaptım o da demişti zeroglu öğretmenlik davranışını çok beğendim özel okullarda çalısmak istersen sana referans olurum dedi yaklasık bi 60 kişinin önünde sonra cıkısta ben ona yüksek lisans yapmak istediğimi onunla calısmak istediğimi söyledim numarasını verdi sonra ben essek kafa telimi tuvalete düsürmüştüm orda kaldı sonra maille iletişime geçti cok mutluyum
Bence de o canım. Adamın surat ifadesi hiçbi şüphe uyandırmadı bana çünkü .kardeşi yapmış gibi sanki. bence yeterli şekilde konuşmuşsun daha ne diyeceksinki. Bundan sonra daha dikkatli dvaranırsı
Hoşgeldinnn :) kimsin kız senn :)Kizlar selamyeni hesap actim isim yabanci gelecektir. ozelden eski ismimi yollamaya calisicam
Demekki adam yapmamış canım kardeşi falan mı yaptı acaba ? ama adamın yaklaşımı gayet iyi yani sorun falan yok senn için en azından iyi olmuşKızlarrr yeni haberlerle geldim,
Ben çay yapmıştım bahanesiyle odasına grdim. O da sen de kendine bi çay al gel konuşalım dedi kendisi direkt.
Ben de " ben de sizinle konuşmak istiyodum iyi olur " dedim.
İşte nasıl gidiyo bi problemin var mı hem burasıyla ilgili hem genel anlamda bi sıkıntın var mı evlilik hazırlıkların nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın varmı vs dedi. Ben de teşekkür ederim herşey yolunda bi sorun yok sadece dün ile ilgili aklıma takılan noktalar var siz konuşun ben sorna söylemek istiyorum zaten dedim.
Neyse o konuştu yapmamız gereken şeyleri anlattı işle ilgili izleyeceğimiz adımları vs. Yine bi problemin var mı mutlumusun burada falan bi problemin varsa tabiki yardımcı olmaya çalışırız dedi. Yine aynı ben teşekkür ettim. Sadece dün ile ilgili bi problemim var dedim. Dün yemeğe çıtkığımda beni aramıştınız ama normalde benden böyle bi beklentinz yoktu ilk ekz oldu dedim. O da izin kesinlikle alma bu zaten senin hakkın sadece bi misafirimi vs olabilir. O yüzden sadece yemeğe çıkarken haber verirsen gidebilirmiyim değilde çıkıyorum dersen iyi olur dedi. Sonra ben yemkten geldiğimde bilgisayarımda kendi özel dosyalarımın açık olduğunu gördüm dedim. Benimle ilgili bi güven probleminiz varsa ben de bunu bilmek isterim dedim. Baya şaşırdı. Nasıl yani falan dedi. Ben de açıkladım. İşte " öyle bişey olması mümkün değil, ben bu güne akdar senin blgisayarına hiç dokunmadım gerek de yok böyle bişeye bizim sninle bi sorunumuz yok vs dedi. Hani kendimden eminim ama başkası açmış olsa bile dün ben buradaydım sen yokken öyle bişey olamaz falan dedi. Olsa en azından bilirdim vs dedi. Ben de üsteleyemedim çünkü surat ifadesi bile normaldi şaşkındı sadece. O yüzden kardeşi yapmış demek ki ortaya çıktı yanii.
Sonrasında da lütfen bi problemin olunca gel , hata da yapılabilir zor bi süreçten geçiyosun zordur mutlaka evlilik hazırlığındasın kafan yoğun olabilir yardımcı olabileceğimiz noktalarda biz zaten aile gibiyiz yardımcı olmak isterim vs dedi.
Bişey diyemedim haliyle peki teşekürler deyip çıktım. Bilmiyorum yapmam gereken ekstra bişey varmıydı ama gidişat bu olunca üsteyemedim.
ben de merak ettim gizemli hatunKizlar selamyeni hesap actim isim yabanci gelecektir. ozelden eski ismimi yollamaya calisicam
Ufff nolmuş öyle ya ben bile sinir oldumBiraz uzun olucak ama anlamanız için baştan başlamam lazım.
Çalıştığım yerde henüz 2. Ayımdayım ve yeni bi ofis patron, kardeşi ve ben varız sadece. Şuana kadar hiçbi garip hareketlerini görmedim. Tek bayan olduğum için ekstra dikkat ediyorum hal hareketlerine.
Öğlen 1 saat yemek molam var. Ve bu 2 aylık sürede genelde patron benden önce yemeğe çıkar ve bana tek söylediği “ ben çıkıyorum sen de yemeğe çıkarsın istersen, bişey olursa mail atarsın” . Hep de bu şekilde yaptık. O yokken çıktıysam çıkıp gidiyorum. Arama vs olursa maille bilgilendiriyorum.
Dünde aynısı oldu, o çıktı 1 saat sorna ben çıktım. Dün yemek yemeyip nişanlıma konser bileti aldım o süre zarfında aradan 15 dk geçti patron aradı “ Extravolume yemeğe mi çıktın?” Evet X bey yemeğe çıktım” “Keşke bi haber verseydin dedi” dondum kaldım çünkü hep olan şey , ilk kez haber vermemi beklemiş. Ben de bişey diyemedim sadece “kusura bakmayın dönüyorum şuan “ dedim.
Neyse bunu söyledikten 15-20 dk sonra ofisteydim.
Geldiğimde kardeşi de ofisteydi kapıya vurup geldiğimi haber verdim. Tamam dedi. Kardeşinin suratında saçma bi gülümseme vardı. Anlam veremedim ne oluyo ya falan diye kendi kendime söylenerek doama geçtim.
Bilgisayarımı açtım. Altta nişanlımla olan fotoğraflarımız açıktı hem de birden fazla. ( Ben çok dikkat ederim çıkarken herşeyi kapamaya. ) Onun haricinde hiiiç lazım olmayan 2 hafta öncesinden kalma not dosyalarım, bi alışveriş sitesindeki kullanıcı adımın ve şifremin olduğu dosya (ki bu da 2 haftadan
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Çıkma saatim geldi çok sinirliydim bilgisayarımı kapatıp çıkıcaktım ki baktım dün nişanlıma yazdığım mektup da açık duruyo. Kapatırken uyaru verdi blg. Ordan anladım onu taa. Sorna deli gibi oldum zaten. AmA hata yapmak istemediğimden sadece montumu çantamı aldım çıkyorum deyip çıkcıaktım. Tam odadan çıkarken patronu gördüm. Ben çıkıyorum X bey dedim, yüzüne bakmadan surat beş karış halimle. Tamam dedi. O sırada nişanlım aradı. Onla konuşurken kapıdan çıkıyodum ki patron iyi akşamlaar dedi. İçerden kardeşi “ İyi akşamlar extravolumm” diye seslendi. Kısık bi sesle (ki muhtemelen duymadılar) iyi akşamlar deyip nişanlımla konuşarak çıktım.
Çok moralim bozuk , anlatamam. Dosyalarımı karıştırıp fotolarıma bakmışlar ya. Olabilir mi böyle bişey. Tamam normal günlük fotolar nişan fotolarımız vs ama ne hakla??
Şuan hiiç iş yok ofiste haliyle benim pc de bişey arama ihtimallerid e yok.
Akşam nişanlıma anlattım delirdi sinirden. Gelicem falan dedi ama zor ikna ettim. Şimdi geldiğinde gidip sorucam neden açıktı diye. Ama duramıyorum yerimde gerçekten duramıyorum..
Hoşgeldin yenidennKizlar selamyeni hesap actim isim yabanci gelecektir. ozelden eski ismimi yollamaya calisicam
Artık öyle düşünüyorum canım ki aslında daha çok odnan şüpheleniyodum. Ben de dediğin gibi yaklaşımı gayet iyiydi diye üsteleyemedim çok. Biraz muallakta kalmış gibi oldu ama ne yapayım :/Demekki adam yapmamış canım kardeşi falan mı yaptı acaba ? ama adamın yaklaşımı gayet iyi yani sorun falan yok senn için en azından iyi olmuş
Öyle kuzu çok sinirlendim ben de inan.. Ama işte gelişmeleri yazdım zaten. Bakalım zamanla ne olacakUfff nolmuş öyle ya ben bile sinir oldumO ortamda çalışmak zor gelir insana.
Okudum canım, sabah işim vardı yoktum buralarda. Bi an önce çözülür inşallahArtık öyle düşünüyorum canım ki aslında daha çok odnan şüpheleniyodum. Ben de dediğin gibi yaklaşımı gayet iyiydi diye üsteleyemedim çok. Biraz muallakta kalmış gibi oldu ama ne yapayım :/
Öyle kuzu çok sinirlendim ben de inan.. Ama işte gelişmeleri yazdım zaten. Bakalım zamanla ne olacak
İnşallah canımm bakalıımOkudum canım, sabah işim vardı yoktum buralarda. Bi an önce çözülür inşallah
Patronun yaklaşımı gayet iyi olduğu için çıkma bence ama tabi iş arayabilirsin huzursuz hissediyorsan canmArtık öyle düşünüyorum canım ki aslında daha çok odnan şüpheleniyodum. Ben de dediğin gibi yaklaşımı gayet iyiydi diye üsteleyemedim çok. Biraz muallakta kalmış gibi oldu ama ne yapayım :/
Öyle kuzu çok sinirlendim ben de inan.. Ama işte gelişmeleri yazdım zaten. Bakalım zamanla ne olacak
Katılıyorum, patron istediği kadar iyi niyetli olsun, sonuçta kardeşi bişey olsa onun yanında durur her türlü. Ve zaten o kardeş de rahat duracak gibi değil baksana.Patronun yaklaşımı gayet iyi olduğu için çıkma bence ama tabi iş arayabilirsin huzursuz hissediyorsan canm
Patronun yaklaşımı gayet iyi olduğu için çıkma bence ama tabi iş arayabilirsin huzursuz hissediyorsan canm
Şuan için an bi çıkış yapicam ama bi taraftan ilanlara bakıcam tabii haklısınız orada.Katılıyorum, patron istediği kadar iyi niyetli olsun, sonuçta kardeşi bişey olsa onun yanında durur her türlü. Ve zaten o kardeş de rahat duracak gibi değil baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?