2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ohh ne güzel canım

inşallah daha alese girmedim ama olsun gece gündüz çalısırım yeter ki o hocayla çalısayım zaten oldukça ünlü seminerlerinin videoları falan nette hep üstün dökmen gibi bir adam

hangi bölüm mezunusun sen kuzum?

Maşallah ne güzel :) Kimin konseri merak ettim :)

Hadi hayırlısı olsun canım sevindim adına

hangi bölüm mezunusun sen kuzum?
fizik bölümü mezunuyum ama sosyal hizmetlerde bitirdim aynı zmanda bu hoca eğitim bilimlerinden formasyon alırken sunum yaptım o da demişti zeroglu öğretmenlik davranışını çok beğendim özel okullarda çalısmak istersen sana referans olurum dedi yaklasık bi 60 kişinin önünde sonra cıkısta ben ona yüksek lisans yapmak istediğimi onunla calısmak istediğimi söyledim numarasını verdi sonra ben essek kafa telimi tuvalete düsürmüştüm orda kaldı sonra maille iletişime geçti cok mutluyum

Süper yaa bak ama gelmiş bulmuş senii, hadi bakalım daha da güzel haberlerle bekliyoruz :)

Kizlar selam yeni hesap actim isim yabanci gelecektir. ozelden eski ismimi yollamaya calisicam
bende istiyorum kimsin tanıyamadım :)
kardeşi yapmış gibi sanki. bence yeterli şekilde konuşmuşsun daha ne diyeceksinki. Bundan sonra daha dikkatli dvaranırsı

hadi hayırlı olsun kuzummmm

kardeşi yapmış gibi sanki. bence yeterli şekilde konuşmuşsun daha ne diyeceksinki. Bundan sonra daha dikkatli dvaranırsı
Bence de o canım. Adamın surat ifadesi hiçbi şüphe uyandırmadı bana çünkü .
Artık öyle yapıcam dediğin gibi başka yapacak bişey yok gibi şuan

Demekki adam yapmamış canım kardeşi falan mı yaptı acaba ? ama adamın yaklaşımı gayet iyi yani sorun falan yok senn için en azından iyi olmuş

Ufff nolmuş öyle ya ben bile sinir oldum O ortamda çalışmak zor gelir insana.
Kizlar selam yeni hesap actim isim yabanci gelecektir. ozelden eski ismimi yollamaya calisicam
Hoşgeldin yenidenn

Demekki adam yapmamış canım kardeşi falan mı yaptı acaba ? ama adamın yaklaşımı gayet iyi yani sorun falan yok senn için en azından iyi olmuş
Artık öyle düşünüyorum canım ki aslında daha çok odnan şüpheleniyodum. Ben de dediğin gibi yaklaşımı gayet iyiydi diye üsteleyemedim çok. Biraz muallakta kalmış gibi oldu ama ne yapayım :/

Ufff nolmuş öyle ya ben bile sinir oldum O ortamda çalışmak zor gelir insana.
Öyle kuzu çok sinirlendim ben de inan.. Ama işte gelişmeleri yazdım zaten. Bakalım zamanla ne olacak

Okudum canım, sabah işim vardı yoktum buralarda. Bi an önce çözülür inşallah

Patronun yaklaşımı gayet iyi olduğu için çıkma bence ama tabi iş arayabilirsin huzursuz hissediyorsan canm

Patronun yaklaşımı gayet iyi olduğu için çıkma bence ama tabi iş arayabilirsin huzursuz hissediyorsan canm
Katılıyorum, patron istediği kadar iyi niyetli olsun, sonuçta kardeşi bişey olsa onun yanında durur her türlü. Ve zaten o kardeş de rahat duracak gibi değil baksana.

Katılıyorum, patron istediği kadar iyi niyetli olsun, sonuçta kardeşi bişey olsa onun yanında durur her türlü. Ve zaten o kardeş de rahat duracak gibi değil baksana.
Şuan için an bi çıkış yapicam ama bi taraftan ilanlara bakıcam tabii haklısınız orada.
En azından aklımda bi yerler olur falan. 2. bir terslikde durmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…