asıl mesleğime dönersem belkiama umudum yok
ben tahmin ettim ama o mu bilmem@serp07 yaa meraktan çatlicam hangisii bana yaz bi yerden gözünü seviym
Yazıyorum özelden :)@serp07 yaa meraktan çatlicam hangisii bana yaz bi yerden gözünü seviym
İlk sayfada çıkıyo zaten canım doğrudur..ben tahmin ettim ama o mu bilmem
Yazıyorum özelden :)
Ne yazıyosunuz özeldenn anlamadığım ve beni meraklandıran gizemli işler dönüyor ortalıktabende öğreneyim :)
Ne yazıyosunuz özeldenn anlamadığım ve beni meraklandıran gizemli işler dönüyor ortalıkta
kesinlikle al canım. kullanmayacaksanda dursun zarar etmeez.isg sertifikası bende alayım diyorum önerir misin
yeni gelinimiz ve bitmeyen sorunları sanırımYazıyorum özelden :)
O konunun dedikodusunu yapmak yasak mıkesinlikle al canım. kullanmayacaksanda dursun zarar etmeez.
yeni gelinimiz ve bitmeyen sorunları sanırımay bende böyle bir görümce olurum kesin
O konunun dedikodusunu yapmak yasak mıbanlanmayalım da durduk yere
Ayyy ben burda yazmadım bişey olurmu diyekesinlikle al canım. kullanmayacaksanda dursun zarar etmeez.
yeni gelinimiz ve bitmeyen sorunları sanırımay bende böyle bir görümce olurum kesin
öyle bir yasakmı varO konunun dedikodusunu yapmak yasak mıbanlanmayalım da durduk yere
Ayyyy çok güldümmmorda demiş ya videoda çıkmış diyebenim nişanlada kv karşıma geçti oynuyor bende sıkıldım birazda ona kırgındım bir gece önceden dolayı. neyse yan taraftada nişanlım duruyor ona işaret etmiştim karşıma geç diye hani kv de den kurtulmak için oda anlayıp geçmişti karşıma sonra videoda baktım adam tam karşımdan çekmiş hahaha izleyince dikkat eden biri görüyor yani
Bilemedim ya, şimdi bende görümceyim , hangi yönden baksam şaşırdım
ben kesin olurumAyyy ben burda yazmadım bişey olurmu diyebende görümce olucam ama öyle olmam yaa
ben kesin olurumben hak verdim yani görümceye ama benim görümcem bunu yaparsada bilmiyorum kaçacak delik arasın
Varsa öyle bişey hep beraber yemiş olucaz iyi yönünden bakalım yine ayrılmıyoruzÖyle bi ban durumu varsa orda yazın kızlar yorumlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?