Değil mi ama yaa, ne gerek var ki aile olacaksın sonuçta onlarla. Yani ben öyle düşünüyorum bilemem doğru mu tabiHahah ölebilirim şuanNe fenasın ya. Ay düğünde çok kaş göz hareketi yapmayalım ya sonra oturup izlicez herşey dökülcek meydana
Ben henüz detaylı okuyamadım ama görümce olmayacak olmama rağmen gelin biraz çaçaron geldi
Ben gık demedim valla. AMan napim bohçayı bilmem neyi. Ne gerek var istemem ben. Onlar kendileri almışlardı hiç de umursamadım.
Benim kremim rimelim bana yeter
Bana görümcede de fenalık var gibi geldi aybaksana attığı mesaja bana öyle deseler naparım bilmiyorum
Valla aynen öyle düşünüyorum ben de. İki rimel krem için ne diye konuşucam. Ağzımı yorduğuma da değemz zatenDeğil mi ama yaa, ne gerek var ki aile olacaksın sonuçta onlarla. Yani ben öyle düşünüyorum bilemem doğru mu tabi
Dimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmışPatlamış heralde sonundaBiraz ağır olmuş tabi ama kendini de o duruma düşürmeyecekti. Sonuçta bohça ya alt tarafı ne bileyim ne gereği var ki o yüzden sorun çıkarmaya. Gerçi ben pek önemsemiyorum bohçayı ondandır Benimkinde kozmetik adına hiçbir şey yok
TAMDA TAHMİN ETTİĞİM:):)İlk sayfada çıkıyo zaten canım doğrudur..
Hahaha ben babama bunu desem bana bi bakış atar başka da bişey yapmazdıı değil konuya girmekDimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmış
ve bir görümcee dahaaama burdaki görümcede de fenalık var gidin beraber alın çok olayda olmak istiyosan dimi şahsen benim kullancagım bişeyi başkası seçsin istemem
Aynenn yazık arada olan damat bey e olurtabi o da fena ama bunun tartışmasını yapmak da olmaz ya.almamışlarsa gider alırsın nişanlınla yani tartışma çıkarmaya ne gerek varki.görümce de az değil ama dediğin gibi.valla işleri zor ömür boyu didişir durular şimdi.
Evet olabilir canım ama bence tek taraflı değil ikisi de hatalı,
Bikere gelin o istedikleri olacak tabiki
benim babam bırak dahil olmayı bana bi ton laf söyler artık bıraksın üstüne sen kremi alır görümceye verirsinDimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmış
Ayy benim de var öyle ufak bi anım, yüzükler takılırken noluyo kim takıyo niye öyle oldu ki bakışları atmışım rezillikkesinlikle dikkat edilmeliben izlerken kendimden utandım valla allahtan hep beraber izlemedik inş görmemişlerdir
Bak o da çok doğruAl benden de o kadar. Kozmetik namına bişey yoktu ama hiiç umursamadımç Hiç önemli değil yani umrumda olmadı.
Ama hakikaten okkalı bi msj atmış görümce de oyy anam ya :d Yorumum şu kiii " Böyle geline, böyle görümce " Allah dağına göre kar veriyo olabilir mi?
şaka bir yanada bence gelin gerçekten sorunlu ama görümcede az değil. bunların arasında zaten bir çekişme başlamış. görümce hem büyük hem o yollardan geçmiş biraz daha anlayışlı olup onunla alışverişe gitmeli. he gitmedimi sonrasında arasın söylesin bunları istedin ama bulamaadım bunları alıyorum yerine diye. yani gelin fena ama görümcede onunla baş etmeyi bilmesi lazım. şuan kendini haksız duruma düşürmüş.
heee çünkü dünyada türünün son örneği o hatun dimi
Bende onu diyorum karışmamak lazım yarın öbür gün kardeşim evlense bende karışmam yani kötü olmaktansa kendi haline bırakmak daha iyi.. 1000 tl muhabbeti çok saçmaydı zaten çeyizi bırak yenisini al daha iyi :)Vallahi canım biz hiç karışmadık bile , kendi aldı, abim ödedi...yaşamadan yorum yapmak çok kolay geliyor o yüzden..
yüyük yazmısım bide elim ayağıma dolaştı dün konuştuk nişan olacak gibikızlar derdim yüyük sanırım o nişan yapılacak mekan bakıyorum surası nasıl hem biz bu mekanı severdik cok
http://dugun.com/kir-dugunu/ankara/cennet-bahcesi#img-2
Ay çok güldümDimi o kadar büyümüş ki babalara kadar gitmiş durum.. iki don bi krem yüzünden olan şeye adamlarda karışmış
Kız sen nerdesin gerilerde kaldınTAMDA TAHMİN ETTİĞİM:):)
Hahaha ben babama bunu desem bana bi bakış atar başka da bişey yapmazdıı değil konuya girmek
Alın benden de o kadarbenim babam bırak dahil olmayı bana bi ton laf söyler artık bıraksın üstüne sen kremi alır görümceye verirsin
E çok sevimliii. Fiyat kapasite konum olarak uygnsa gayet sevimli olur ama hangi mevsim de tabiikızlar derdim yüyük sanırım o nişan yapılacak mekan bakıyorum surası nasıl hem biz bu mekanı severdik cok
http://dugun.com/kir-dugunu/ankara/cennet-bahcesi#img-2
ben nişan mekanı bakıyordum karıstım biraz mekan fiyat araştırması yapıyorumAy çok güldüm
Kız sen nerdesin gerilerde kaldın
Alın benden de o kadarKızım deli misin sen derdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?