2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar

Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize

Günaydınlar herkeseee :) Bugün son amaa

Günaydın kızlar , hayırlı cumalar

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin İnşallahh Bugün benim son iş günüm olmasada son iş günü olan arkadaşları kutluyorummm

Konuyu anladigim kadariyla fotolarini karistirmis patronun kardesi. Biraz fazla merakli herhalde arkadas. Sapiklik boyutunda mi onu bilemiyorum ama insallah degildir.

Ister istemez tedirgin oluyor insan ama
Öyle canım. Bundan sonra daha dikkatli izlicem olanı biteni artık..
günaydın kızlar
Günaydınnnnnn Hayırlı cumalar :) Bugünkü işlerimizde Allah kolaylık versin inşallah hepimize
!,
Aminn :) Günaydın, hayırlı cumalar
Günaydınlar herkeseee :) Bugün son amaa
günaydın kuzu hayırlı cumalar
Günaydın kızlar , hayırlı cumalar
günaydınn herkese
ünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin İnşallahh Bugün benim son iş günüm olmasada son iş günü olan arkadaşları kutluyorummm
Günaydın şekerlerrrrr..
Bu hafta da bitiyo çok şükür!
Bu gün bitse de gitsek modundayııım :)

Kızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?

Kızlarrr nasılsınız :) bdv de bir konu var dikkat ettiniz mi ? forumdaki gelin ve görümceler baya baya orda ay çok dikkatimi çekti okuyorum. Gelinim diyemi gelinler haklı geliyo acaba ?
burdan başka yere bakmıyorum pek ama merak ettim bakım ne varmış :)
asıl mesleğin ne canım
çevre mühendisiyim canım ama isg uzmanlığı yapıyorum şuan

Haha çok merak ettim bulmam lazım

bende arada bakıyorum fena şler dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…