2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzuu sen canını sıkmaa. Annen de heyecan yapmıştır muhtemelenn.
Yavaş yavaş düzene girer, senin fikirlerini de karşı tarafınkini de göz önünde bulunduracaktır.

Kuzuu sen canını sıkmaa. Annen de heyecan yapmıştır muhtemelenn.
Yavaş yavaş düzene girer, senin fikirlerini de karşı tarafınkini de göz önünde bulunduracaktır.
aman artık bende kendi haline bıraktım ne istersen onu yap dedim sen git o tartısmada babama herseyi anlat daha zamanı vardı anlayacağınız karıstı biraz ama şuan daha rahatım annemle konusmuyoruz gerci ama düzelir

aslında sorun annem tutturuyor öylr olmasın böyle olsun e karsı tarafında istekleri var arada kalıyorum

Ahh ahh.. Ne diyeyim ki bu işler böyle kuzu. İlla bi yerden bişiler çıkıverir.
Ama düzelir tabi ki hiç can sıkacak bi durum yok. Bir araya gelinsin de onlarda istediklerini söyleyince orta yol bulunur elbet..

Ahh ahh.. Ne diyeyim ki bu işler böyle kuzu. İlla bi yerden bişiler çıkıverir.
Ama düzelir tabi ki hiç can sıkacak bi durum yok. Bir araya gelinsin de onlarda istediklerini söyleyince orta yol bulunur elbet..
doğru söylüyosun da hafta sonu cok bunaldım görüşemedik bile

hoşgeldin aramıza bende ankaradayım düğün konusunda cok güzel yerler biliyorum ama bütçe nedir?
gezilecek mekanlarıda yazarım sana araba var mı kuzu
Hosbulduk canim.
memnun oldum canim.araba var.destegini bekliyorum
canim benim bu surecte sabirli ol.
benimde skntlarm oldu ama geciyor

Olur öyle şeyler kuzu ya. Ben de evliliğe ikna etmek için ailemle çok tartıştım. Erken diyorlardı, evlilik teklifi aldığımda yaklaşık 2 ay benimle hiçbir şekilde konuşmadılar. Ne düşündüğünü çok açık bir dille anlatman lazım. Onlar da heves ediyorlar en iyisi olsun diye ama önceliklerini güzelce anlattığında öyle daha mutlu olacağını anladıklarında her şey düzelir.

Aynen canım konuscağım ama ben senle konusmak istemiyorum dedi pat diye kapıyı suratıma kapattı bide gidip babama anlatmış dellendim ama iyiyim şimdi işe geldim kafam dağıldı

v
Aynen canım konuscağım ama ben senle konusmak istemiyorum dedi pat diye kapıyı suratıma kapattı bide gidip babama anlatmış dellendim ama iyiyim şimdi işe geldim kafam dağıldı
canım bende babamla çok tartıştım ama sonra alışıyorlar boşver takma sen kendi istediğini yaptır

Fiyatlar 2500-4000 arası değişiyor..en aşağı rakam 2000 di benim sorduklarımda ..ümraniye nasıl fiyat olarak?

Gecen yil kasimda arkadasim kadikoyde begendi modeli umraniyede yaptirdi. Kadikoy 3bin dedi, umraniyede 1600e yapildi nerdeyse yari yariya ve yapan butik cok ilgilendi bende gitmistim bir provaya. Normalde hadi olmus guzelmis deyip cikartiyorlar. Ablam evlenirken gittigimde oyle olmustu. Ama arkadasiminki cok kibar anlayisli bir bayandi cok ilgilendi. Belki bende ona gidebilirim.

ben dikim olarak karar vermedim sanırım hazır olucak..o yüzden fiyatlar pek fark eder mi bilmiyorum açıkcası..Belki kira bedeli gibi bir durumu fiyata yansıtıyor olabilirler

doğru söylüyosun da hafta sonu cok bunaldım görüşemedik bile
Kuzucuum N Nyks01 a katılıyorum..
Bu süreci anlatana kadar ben de çok sıkıntı yaşadım. İkna etme aşaması hayli yorucuydu.. Çok kavga ettim, çok küstüm, konuşmadım vs vs. anlatsam roman olur herhalde :)
Ama bi şekilde oluyo, düzene giriyo herşey. Sen de biliyosun zaten öyle olacağını.
Sadece sanır gerek, başka hiçbişeye ihtiyaç yok.

Ailesini ikna etmekte zorlanmayan yok galiba :) Keşke o zamanlar keşfetseydim burayı, belki atlatmam daha kolay olurdu bu kadar ağır geçirmezdim.

Ailesini ikna etmekte zorlanmayan yok galiba :) Keşke o zamanlar keşfetseydim burayı, belki atlatmam daha kolay olurdu bu kadar ağır geçirmezdim.
Galiba kuzuuu :)..
Tek değilmişiz diye sevsek mi acaba
Geldi geçti, sonrası kolay ve güzel olsun daaa :)

Galiba kuzuuu :)..
Tek değilmişiz diye sevsek mi acaba
Geldi geçti, sonrası kolay ve güzel olsun daaa :)
Yazık ya biz çektik başkaları çekmesin
Amin inşallah güzel olur :) Şimdilik tarihte uzlaşmış gibiyiz bakalım umarım sıkıntı çıkmaz. Hem de belki ailem de destek olabilirmiş o zamana bize :) üzerimden nasıl yük kalktı anlatamam. Gerçi daha çook yollar katedicez burda çoğunuz kurtuldunuz balayıdır salondur hepsi halloldu sizin :)

bende çok zor zamanlar geçirdim ikna ederken.o yüzden isteme söz hiçbişeyi hatırlamak istemiyorum.keşke buraya yazsaydım o zamanlar da diyorum aynen.sözden sonra hala atlatamayıp yazmıştım burda ama o zaman yazsaydım keşke.çünkü boşluktan hiç güvenmediğim birine anlattım.şimdi pişman oluyorum.

Haha haklısıın ya
Ay kuzu hallettik de hallede kadar canımız çıktııı. Daha da hallolması gereken çok şey var.
Bak yardım kısmı süpermiş. Şuan bizim o sebepten canımız çıktı çıkacak.. Tarihde belli gibi şuan için mutlu olmalısın bence fazla fazlaaa :)
En güzelleri bizim olsuuuun

Canım benim geçmiş neyse ki öyle düşün .
Hepimiz bişeyler için üzülmüşüz demek ki. Ama çok ama az... Keşke anlatmasaymışsın o kişiye de ama insan bi destek arıyo zor zamanda. Birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyo illa ki.. Doğamızda var..
Ama rayına oturan şeyleri düşün, önündeki güzellikleri düşün ve mutlu ol :)

İnsan üzgünken anlatacak birini arıyor işte. Ben de mesela üzüntüden çok konuşurum sonra anlattığıma pişman olurum. Gerçi hala yapıyorum aynı hatayı alakasız insanlara konuşuyorum ama eskisi kadar çok değil. Tutmam lazım şu çenemi
Ay inşallah canım yaa hepimizin gönlümüze göre olsun. Yardım kısmında bile değilim ailem maddi olarak zor bir dönemde, o dönemi atlatsalar yeter artık borç ödemesinler istiyorum hayatlarını yaşasınlar rahat rahat. Biz daha genciz çalışırız kazanırız da babam artık yorulmasın biraz da kendisi keyif yapsın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…