2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha bunu gorunce gulmekten bayilcaktim yaa ciddimiiii

evet canım.daha önce anlatmıştım sen okumadın heralde.bir derdim varı çok okurdum ben.bigün rastgele bi konuya girdim okuyorum.okudukça gözlerim faltaşı gibi açıldı ablam buuu diye.ailem hakkında dert yanmış haliyle çok rahat anladım.zor tuttum kendimi bişey yazmamak için.bi arada diyet yapıyodu diyet topiğindeydi.şimdi girmiyo.ogünden beri izliyorum yazdıklarını ama söylemedim hiç haberi yok.

ben karıştırdım galiba ikinizde ankaralı olup yeni gelince. kusura bakma canım normalde kızılaydan alışveriş yapmam bende.ama konu abiye klasik giyim olunca ekole giderim ilk olarak.fiyat olarak da normal.zaten ben abartılı şeyler bakmıyorum.balık model alıcam yine.hemen yan tarafında büyük beden mağazası var.annemde ordan alır gömlek takım triko falan.abiye varmıydı tam hatırlamıyorum ama.

Ahhhh ah günlerdir arkdaşlarımın başının etini yiyorum zaten ... Prenses model olucak ona artık eminim rengide mavi tonları ya da fuşya olabilir :)
Mavi iyidi ya :) Model buldukça atarım o zaman ben sana :)
Ev için bence de fazla canım ya. Zaten istemenin ardından olacaksa önü kapalı bir şey giymeni şiddetle tavsiye ediyorum ben 60 kişiye kahve servisi yaptım bir de elbise zor olsa ne olurdu bilemedim
Vayy canına kızlar N Nyks01 kafein_ bi ben varım sanıyodum ha böylesine sorun yaşayan resmen tek değilmişim :)
Senin ne oldu canım

Ayyy cok fena ya hahaha offf ya ben de ablanngibi takipteysem cok korktum suan hahah

Ayyy cok fena ya hahaha offf ya ben de ablanngibi takipteysem cok korktum suan hahah

bende fena değilmiyim ama hiç belli etmiyorum kendimi.sanmıyorum canım çünkü ablam baya olan biten herşeyden bahsetmişti.tabi bazı şeyleri de açıkca anlatmamış ama belli yani.annemler umreye gidicekti o annemler yurtdışına çıkıcak yazmış mesela.para meselesi olmuş o açıkca yazmamış sormuşlar söylemiş falan.bazı olayları da çarpıtmış kendi içinde.herkes haklı olduğunu söylemiş ama annemlerin de haklı olduğu konular vardı.

Fena dgilmiyim miiii cok fenasin hem dee haha onca bdv konusundan sen kalk teahis et ablani. Bak istee bubarada da mutlaka karsi taraf da dinlenmeli kanisini ortaya koydiuu :)

Fena dgilmiyim miiii cok fenasin hem dee haha onca bdv konusundan sen kalk teahis et ablani. Bak istee bubarada da mutlaka karsi taraf da dinlenmeli kanisini ortaya koydiuu :)

zaten ablamın konusunu okuduktan insanların anlattıklarını daha bi düşünür oldum.tamamen tesadüf ya o aralar çok okuyodum denk geldim işte

ben dikim olarak karar vermedim sanırım hazır olucak..o yüzden fiyatlar pek fark eder mi bilmiyorum açıkcası..Belki kira bedeli gibi bir durumu fiyata yansıtıyor olabilirler

Canim pek hazir olmuyor. Orda giyilmis prova gelinliklerini giyip bi model begeniyorsun. aynisini sana dikiyor.

Aynı olaylar canım ikna etme dönemleri ayyy hatırladıkça sinir geliyo :)

kızlarr dün akşamdan kafama takılan bir soru var. Özellikle iki düğün yapacak olanlar. iki düğün için tek gelinlikmi yoksa iki ayrı gelinlikmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…