2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haklısın canım orası da kesinlikle öyle. Onlar da senelerdir çalşıp didiniyolar.
YArdım etmek istemeleri bile yeterli...
En ufak şey bile zaten altın değerinde bu dönemde :) Bi şekilde halledicez dediğin gibi.

teşekkür ederim canım :) öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen aklıma geliyo işte.

ya ben tutardım aslında.kuzenimdi anlatıcağım kişi.sözlüm bahset belki bi yardımı dokunur diyip durdu.bende anlattım.bi yandan yakınız güvenebiliim dedim bi yandan güvenmedim işte.çünkü halam kızlarıyla bizi rekabet içine sokar.iyiliğimizden mutsuz kötülüğümüzden mutlu oluyo.haliyle kuzeniminde etkilendiğini düşünüyorum.ve birde annesine anlatmamasını söylediğim şeyleri bile anlatıyo.ben anneme anlatmazken halamın bilmesi hiç hoş olmuyo.eşlerimizde yakın arkadaş çok vakit geçiririz diye düşünüyodum ama artık akıllandım.markete bile gitmek istemiyorum çok soğudum.başka meselelerde var soğumamı gerektircek.çok konuşuyorum anlatmayım şimdi onları

Kizlar her zorun tadi baska olyr.insaallah artik guzel gunler hepimizi bekliyor.sabirla sevdiklerimizle mutlu olup tamamlaya calisalim.

Aman deşifre olma sonra Zaten kim bilir kaç tanıdığımız var burada, bilip sesini çıkarmayan da vardır Hatta öyle biri vardı burada yanlış hatırlamıyorsam. Neyse olacağı varmış, böyle yüzünü görmüş olmuşsun. Sinir bozucu bir durum ama bir yerden sonra görmezden gelmeye başlanıyor.

cevap atan arkadaşlara çok teşekkür ederim başka aradaşlarda fikir verirse çok sevinirim
bu arada bende ankaradayım
nişan bohçacı alış verişime başladım ama hala elbise beğenemedim çıldırmak üzereyim

Elbise sorunu bende de var bu hafta içi bakmayı düşünüyorum inşallah istediğimiz gibi buluruz

ana bir angarali daha vallah sizleri gordukce icim aciiliyir.hepiniz harikasiniz ama ankara baska:)
ben ne ceyiz ve nede bohca ve hicbisey hazirlik yok.sabirla olacak inaniyorum.

karuma baktım balık bi elbise beğendim onu 650 den 500 liraya indiriler normal kumaş balık bir elbise o yüzden pahalı geldi beden sıkıntısından pek bir şey bulamıyorum kızılaya baktım çok allı pullu dallı düğünde kaynanaların giydiği abiyelerden vardı
42-44 beden giyiyorum bulamıyorum
kilo vermiştim bu streslede aldım
diyet yapayım diyorum ama beynim oyun oynuyor resmen canımın çekmediği şey kalmıyor
psikolojim boldu resmen
karşı tarafın bohçacıyla birlikte kendime alınacaklarıda almaya çıktım erkek arkadaşımla iki yönlü strese girdim
erkek arkadaşıma dagi den pijama seti aldk 2 pijama sabahlık 2 adet kulot atlet aldık dagiden
baya masraflı işlermiş bu işler
traş takımı istemedi berberde oluyor çünkü
önceden ona defactodan bir pijama almıştım evlenince giyer diye annem onuda koy bohçaya dolu gözüksün dedi
deodorant rollon tras köpüğü parfümü traş balsamı şampuan duş jeli diş macunu vs kişisel bakım ürünleride aldım
bohçası ve damat havlusunuda takım aldım
geri kalanları da gömlek ayakkabı pantolon onu çıkarıp alacağım ama kendisi ben bsy istemem diyip duruyor annemin tek maaş olmasından kaynaklı her halde istemesede ben almayı düşünüyorum
sizce traş takımını da alsam mı kızlar yinede
bende sutyetlerimi aldım penti'de 3 al 2 öde varken altına da kulotları uydurup takımladım
yüz kremi ve yüz yıkama jelini aldım dermatitim olduğu için bioderma aldık
makyaj malzemelerimi aldım nars cosmetics den
pijama takımı ve fantezi gecelikler kaldı daha almadık
fantezi gecelikte neyse hiç öyle şeylerde sevmem saten gecelik fln almasam mı bilemedim tarzımda değil
takı konusu açılmadı bile ne takılcak bilmiyorum o konuda biraz kafam bulanık
alyans desen hala beğenmedik ben sade istiyorum diyip kenara geçiyor sağolsun benim ki ama ben bi türlü beğenemedim

ana bir angarali daha vallah sizleri gordukce icim aciiliyir.hepiniz harikasiniz ama ankara baska:)
ben ne ceyiz ve nede bohca ve hicbisey hazirlik yok.sabirla olacak inaniyorum.
senin ki ne zaman canım
benim 1 ay önce belliydi bu gün yarın bakarız diye diye 1 ay boşa geçti şimdi bakıyoruz artık gerçi hala bir ay var ama işten güçten bakılmıyor özellikle haftaiçi o yüzden haftasonu halletmeye çalışıyoruz eğer seninde vaktin varsa hiç sıkıntı etme alacakların belliyse hemen halloluyor

o bendim canım ablamın konusunu okuyup anlamıştım izliyodum.bayadır girmiyo

Ne tarz bir elbise düşünüyorsun canım? Salonda mıydı evde miydi nişan
Elbise sorunu bende de var bu hafta içi bakmayı düşünüyorum inşallah istediğimiz gibi buluruz
Sizin nerede olacaktı nişan :)
Bohça konusunda pek yardımcı olamayabilirim biz göstermelik yaptık çünkü :) Elbise de gerçekten gereksiz pahalıymış ya. Alyansı da denemeden bulamıyor insan. Kafamızda düz sarı alyans almak vardı mesela, gidip baktık parmağımda görünce beğendiğim bir modeli aldık. Onu erkek arkadaşınla bir ara çıkıp halledin istersen, benim en heves ettiğim şey alyans olduğu için alınmadıkça çok fena stres yapmıştım

Kizlar her zorun tadi baska olyr.insaallah artik guzel gunler hepimizi bekliyor.sabirla sevdiklerimizle mutlu olup tamamlaya calisalim.

inşallah.hoşgeldin bu arada.bende ankaradayım.

hoşgeldin canım.nerelere baktın abiye için.izmir caddesinde ekolden alıyorum ben genelde abiyelerimi yine ordan almak istiyorum.aradığımı hemen buluyorum orda.öyle pek gezilcek pek bi yerde yok aslında.yemek için buluşmak için çukurambarı seviyorum ben.tavacı recep ustayı severim.mekan mekan saymayım burda.arkadaşlarım hamamönüne mavi göle falan giderler ama biz pek gitmiyoruz yemek yiyip geldiğimiz için buralara gideriz.özel mesajla sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin.birde nişan için ıvır zıvır şeyler ulusta oluyo.

,aynen bende çok stres yaptım bizimki düz anam babam usulu alyans istiyor aslında benimde hoşuma gidiyor ama aa kesinlikle o olsun diyerek beğenmedim belki gözüme güzel gözükecek bir şey olur diye daha bir kere baktım bu hafta falan bakacağız sanırım alyansa en olmadı düz alacağız artık
benim nişan evde olacak istemenin arkasına yüzük takılacak nişan adı altında olacak
elbise abiye olsa salonda nişan yapsam 500 lira neyse diyeceğim ama evde olunca ve sade olunca beğenmeme rağmen almadım
ben ankaradalıyım ama sanırım nagehan hanım ankaraya yeni taşınacak :)
izmir caddesinde taça baktım çok allı güllü şeyler gördüm daha çok salon abiyesi tarzındaydı ama senin dediğin gibi ekole kesinlikle bakayım büyük bedeni var mı peki oranın canm

Vayy canına kızlar N Nyks01 kafein_ bi ben varım sanıyodum ha böylesine sorun yaşayan resmen tek değilmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…