2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güle güle kullan canım çok ciciler :)

Dur kiz sana kizayim:)
calis bakayim.bak komsu kizi okulu bitirdi.evlendi ise girdi.der annelerr:

Kizlar hangi bolumde okuyorsunuz.sinif baskani olarak yoklama aliyim:)

bencede calisalim.sinavda herkes sorularla ugrasirken.bizlerde aval aval bakmayalim sorulara:)

ya bisey soyleceyem..kk en samimi ortami burasi gibi geliyr bana.yeniyim kk da kullanmasinida pek beceremiyorum ama.tanismadigimiz halde samimi ortam geldi bu topik tesekkurler gelincikler:)

ya bisey soyleceyem..kk en samimi ortami burasi gibi geliyr bana.yeniyim kk da kullanmasinida pek beceremiyorum ama.tanismadigimiz halde samimi ortam geldi bu topik tesekkurler gelincikler:)
canımm bi de buaralar ço sakin.. ama gerçekten gerçek dostluklar kurduk burada

Yakınmış çalışssak iyi olur
bencede calisalim.sinavda herkes sorularla ugrasirken.bizlerde aval aval bakmayalim sorulara:)
topiğin ablası olaraktan çalışın bakım öyle çalışsak demekle olmuyorrr
Of kızçeler off tam notları önüme alıyorum ki içerden bi ses. Düğün fotoğrafçısı çaycı tost makinası vs diyo beni çileden çıkarıyo hahaha O sesi bi yakalasaaaam
Canıım :) Dii mi ama öyleyiz yaa söylemesi ayıp
Bide tasarimcibayan un dediği gibi bi durgunluk hakim şu ara.
Bazen öyle oluyo ki yetişemiyosun konuşurken. Sonra iş güç kaçıyo tut tutabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…