merhaba canım. nasıl gidiyor evlilikNabersniz hatunlar:)
Biz de aynı canım ne yapalım, çeyiz çeyiz çeyiz :)Ne olsun iş güç uğraşıyorum:) sizler napıyosunuz:)
Süper ya:))) hemencecik evleniverin sizde:))merhaba canım. nasıl gidiyor evlilik
Kız bende daha çeyizimi almadım alcam:)Biz de aynı canım ne yapalım, çeyiz çeyiz çeyiz :)
Şu ara bi durgunuz gerçi :)
Aa ne değişik bişeymiş yahttp://www.johnlewis.com/joseph-joseph-arena-dish-drainer/p335051?navAction=jump
Ne güzel bulaşıklık bu böyle yaa
Haha alırsın alırsın yavaştan :)Süper ya:))) hemencecik evleniverin sizde:))
Zaman geçse de evlensek kuzu, geçmiyoorr
Kız bende daha çeyizimi almadım alcam:)
Haha di mi bi an ben de heyecanlandımKizlar gunaydin:)
nasilsiniz
evliler evlenin hemen deyince sevincten olcem yaa nasil bir heyecan bu
kuzular yanliz birakmayalim birbirimizi.
çok güzelmiş ama çok pahalıhttp://www.johnlewis.com/joseph-joseph-arena-dish-drainer/p335051?navAction=jump
Ne güzel bulaşıklık bu böyle yaa
Oh ne güzel işte evli hatun :) Benim de demek istediğim oydu işte, herkesi everiyoruz burada en son bayrağı ben taşıyacağım galibaKız kocişle beraber gidip beraber geliyoz ya ondan giremiyorum
İnşallah öyle olur kuzu :)Hayıır olamaz öyle bi şeyy :)
İşyerindeki vaktimizin bir kısmını yine burada geçirebiliriz neticede burada değişen bişey olmayacak gibii
Valla çok değişik, fiyatı da değişik tabiAa ne değişik bişeymiş ya
Haha alırsın alırsın yavaştan :)
Bu marka hep böyle ne yazık ki. Ama çok güzel ürünleri var tabi :/ Tupper da çok pahalı bence mesela ama ondansa joseph joseph tercih ederim. Tasarımları orijinal, verdiğim paranın neye gittiğini bilirim :) Tabi alamam gibi görünüyor o ayrıçok güzelmiş ama çok pahalı
Gösterme bize böyle şeyler yaaaaValla çok değişik, fiyatı da değişik tabiOnun bi de lavobo düzenleyicisi var onu da çok beğendim
http://www.johnlewis.com/joseph-joseph-sink-caddy/p335055?colour=Green
Niye ya evlenince dedikodu yapmaz mıyız, evli hatunlar diye topic açarız konuşuruz ya demeyin öyleeHem sizin düğünlere az kaldı, ayrılacak mıyız yani, bırakın bi başıma burda tabi Bir de dikakt ettim bizim @zeroglu nerede yahu
Haha çok hoşsun hepimiz fakir sayılırız yaa üzülmebir sürü borcum var yahu, almam gereken tonla şey var ama param yokfakir miyim ben
Yok canım seni yanlız bırakmayız biz:)Oh ne güzel işte evli hatun :) Benim de demek istediğim oydu işte, herkesi everiyoruz burada en son bayrağı ben taşıyacağım galiba
İnşallah öyle olur kuzum
Valla çok değişik, fiyatı da değişik tabiOnun bi de lavobo düzenleyicisi var onu da çok beğendim
http://www.johnlewis.com/joseph-joseph-sink-caddy/p335055?colour=Green
Bu marka hep böyle ne yazık ki. Ama çok güzel ürünleri var tabi :/ Tupper da çok pahalı bence mesela ama ondansa joseph joseph tercih ederim. Tasarımları orijinal, verdiğim paranın neye gittiğini bilirim :) Tabi alamam gibi görünüyor o ayrı
sağol canım :) valla süper bişe:) o sorun halledilince de çok daha güzel olduTünaydın kızlarrr bende ancak yazabildim valla işlerimi ayarlamam lazım bnde yarın için izin alıcam patrondan bakalım ne dicekk
math27 Hoşgeldin canım iyi gidiyodur inş evlilik :)
sağol canım :) valla süper bişe:) o sorun halledilince de çok daha güzel olduçok şükür kocişimle de nişanlılık dönemi sorunlarımız yok :) demek ki strestenmmiş :)
amin canım darısı size inşallah:)Senin adına sevindim canım umarım hep böyle güzel geçer ilişkiniz
Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorumGösterme bize böyle şeyler yaaaa
Pahlı bunlar cıss hattaa!
Ay kızlar kulağım uyuştu resmen. Bi fotoğrafçıyladan teklif istemiştim aradı tamm 20 dk konuştu adam..
Şuan ben ben değilim
Evett güzel olur ama ben sizden 1 yıl sonra evleniyorum hatunlar bunu da unutmayalımyapar mıyızyaparız sanki ama topic ismi değişip devam ederiz daha iyi olur :) başlangıç ve devamı niteliğinde bir olur
Hepimiz aynı durumdayızbir sürü borcum var yahu, almam gereken tonla şey var ama param yokfakir miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?