2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İş güç koşturmaca, sen nasılsın canım :)
H happyNow evet ama böyle 2-3 günde bir uğruyor hatun :) ne olacak kopacak mıyız yani birbirimizdenn
Hayıır olamaz öyle bi şeyy :)
İşyerindeki vaktimizin bir kısmını yine burada geçirebiliriz neticede burada değişen bişey olmayacak gibii

Kız kocişle beraber gidip beraber geliyoz ya ondan giremiyorum
Oh ne güzel işte evli hatun :) Benim de demek istediğim oydu işte, herkesi everiyoruz burada en son bayrağı ben taşıyacağım galiba
Hayıır olamaz öyle bi şeyy :)
İşyerindeki vaktimizin bir kısmını yine burada geçirebiliriz neticede burada değişen bişey olmayacak gibii
İnşallah öyle olur kuzu :)
Aa ne değişik bişeymiş ya

Haha alırsın alırsın yavaştan :)
Valla çok değişik, fiyatı da değişik tabi Onun bi de lavobo düzenleyicisi var onu da çok beğendim
http://www.johnlewis.com/joseph-joseph-sink-caddy/p335055?colour=Green
çok güzelmiş ama çok pahalı
Bu marka hep böyle ne yazık ki. Ama çok güzel ürünleri var tabi :/ Tupper da çok pahalı bence mesela ama ondansa joseph joseph tercih ederim. Tasarımları orijinal, verdiğim paranın neye gittiğini bilirim :) Tabi alamam gibi görünüyor o ayrı

yapar mıyız yaparız sanki ama topic ismi değişip devam ederiz daha iyi olur :) başlangıç ve devamı niteliğinde bir olur

Yok canım seni yanlız bırakmayız biz:)
Tünaydın kızlarrr bende ancak yazabildim valla işlerimi ayarlamam lazım bnde yarın için izin alıcam patrondan bakalım ne dicekk
math27 Hoşgeldin canım iyi gidiyodur inş evlilik :)
sağol canım :) valla süper bişe:) o sorun halledilince de çok daha güzel oldu çok şükür kocişimle de nişanlılık dönemi sorunlarımız yok :) demek ki strestenmmiş :)

sağol canım :) valla süper bişe:) o sorun halledilince de çok daha güzel oldu çok şükür kocişimle de nişanlılık dönemi sorunlarımız yok :) demek ki strestenmmiş :)

Senin adına sevindim canım umarım hep böyle güzel geçer ilişkiniz

Gösterme bize böyle şeyler yaaaa
Pahlı bunlar cıss hattaa!
Ay kızlar kulağım uyuştu resmen. Bi fotoğrafçıyladan teklif istemiştim aradı tamm 20 dk konuştu adam..
Şuan ben ben değilim
Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorum Ayrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum
yapar mıyız yaparız sanki ama topic ismi değişip devam ederiz daha iyi olur :) başlangıç ve devamı niteliğinde bir olur
Evett güzel olur ama ben sizden 1 yıl sonra evleniyorum hatunlar bunu da unutmayalım
bir sürü borcum var yahu, almam gereken tonla şey var ama param yok fakir miyim ben
Hepimiz aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…