- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hemen alalımmm nerdeo parayı verdikten sonra öyle bir performans beklerim açıkcası1200 de neymiş 1800 tl ye yatak buldum hehehyyyy
Hemen alalımmm nerde
Yok mu artıranbellonada bir seri var canım oradan baktım ve level atladım 2434 tl cik yatak bile var
ellonada bir seri var canım oradan baktım ve level atladım 2434 tl cik yatak bile var
Haha 2434 mü tl ?Yok mu artıran
Haha 2434 mü tl ?
Beni o yatakda uyku tutmaz. Üstüne örtü örter saklarım, kimseyi de yatırmam. Misafir gelince şöyle bi gösteririm odanın kapısından o kadar
Allahım aklımıza mukayyet olll!ben o parayı kazayla yatağa versem, evin yolunu unuturum
Allahım daha mobilyası perdesi halısı varr4 ay kaldı ve ben oturuyorum hala ev bile yok cinnet.com
Allahım daha mobilyası perdesi halısı varr4 ay kaldı ve ben oturuyorum hala ev bile yok cinnet.com
Hahahah siz yatakta yatmazsınız ezilmesin diye onu üstünüzde yatırırsınızHaha 2434 mü tl ?
Beni o yatakda uyku tutmaz. Üstüne örtü örter saklarım, kimseyi de yatırmam. Misafir gelince şöyle bi gösteririm odanın kapısından o kadar
Öyle bir niyetimiz vardı ama hala bişey yok olmassa kira artık. Zaten elimizde aman aman bi para yok krediyle olucaktı bakalım nasip artıkev satın alacaktınız dimi ?
Yazık bizeBende de farklı değil :)
Öyle bir niyetimiz vardı ama hala bişey yok olmassa kira artık. Zaten elimizde aman aman bi para yok krediyle olucaktı bakalım nasip artık
Amin canım hepimiz için 10 yılda kiraya verceğimiz parayla krediye verdiğimiz parayı hesaplıyorum mantıklı geliyo ama işte uygun bişey bulmak lazım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun günden güne fiyatlar artıyohayırlısı neyse o olsun canım..ben kendime güvenemiyorum açıkcası ev alma fikri bile beni ürkütüyor
Nereye yaa saat daha erken di bak biz çıkıyomuyuz olmaz kiben çıkıyorum kızlar, iyi sohbetler size
Biz de öyle düşünüyoruz ama düğün masraflarıyla bir arada zor olacağı için düğünden bir kaç ay sonra düşünüyoruz. Biraz saçma olacak 2 kez taşınmak ama napalım el mahkum. Bir de ben gelin gittiğim evde kalmak isterdim herhalde hep, aşırı bağlanıyorum bazı şeylere :)Amin canım hepimiz için 10 yılda kiraya verceğimiz parayla krediye verdiğimiz parayı hesaplıyorum mantıklı geliyo ama işte uygun bişey bulmak lazım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun günden güne fiyatlar artıyo
Ben demirbaşım sıkıntı yokNereye yaa saat daha erken di bak biz çıkıyomuyuz olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?