hoşbulduumm :) :)Kendine gel kız mağazada bakarsın yataklarayarı ortopedik öneriyor herkes bu arada
Hoşgeldin aramıza :)
Kendine gel kız mağazada bakarsın yataklarayarı ortopedik öneriyor herkes bu arada
Hoşgeldin aramıza :)
Salı mı sanıyodun hahaYaa ben bugün salı sanıyordum ve perşembe olduğunu öğrendiğimde tepkimi tahmin edersiniz
Oyy o nedir yani mobilya kadar neredeyse1200 tl den başlıyor anacım fiyatlaryok vücudun şeklini alıyormuş bilmem ne şu devlet bari yatak odası indirimi yapsaydı be
Senin için bir cuma sayılır bu da ama, önemli olan işe gitmemek zatenSalı mı sanıyodun haha
ÇArşamba sansan bir nevii anlardım. Ama tabii bu daha büyük bir sevince sebep olmuştur.
Ben de bu günü Cuma sanıyorum mesela :d YArın işe gelmiyorum diye oldu herhal
Haha kesinlikle katılıyorum kuzuOyy o nedir yani mobilya kadar neredeyse
Senin için bir cuma sayılır bu da ama, önemli olan işe gitmemek zaten
Evimi özlediiim bu haftayı hiç sevmedim hiçççHaha kesinlikle katılıyorum kuzu
Çalışmayana hergün Cumartesi-Pazar
Bitti kuzu bitti haftaaa , hemen enerjini topla. Daha demin Salı sanıyodun günü şuan çılgınlar gibi sevinmen lazımEvimi özlediiim bu haftayı hiç sevmedim hiçççBaşım sürekli ağrıyor
Stresli geçiyor bu hafta ve çok yorgun hissediyorum. Başım kötü sürekli ve gözlerim de. Evime gitmek istiyorumBitti kuzu bitti haftaaa , hemen enerjini topla. Daha demin Salı sanıyodun günü şuan çılgınlar gibi sevinmen lazım
Migren varmıydı sende deStresli geçiyor bu hafta ve çok yorgun hissediyorum. Başım kötü sürekli ve gözlerim de. Evime gitmek istiyorum4 saat var daha
Yok canım sinüzit var belki ondandır. Eğildikçe oturup kalktıkça şiddetleniyor çünküMigren varmıydı sende de
Of ne fena şeyler sinüziti bilmiyorum gerçi pek ama migren kabus gbii..Yok canım sinüzit var belki ondandır. Eğildikçe oturup kalktıkça şiddetleniyor çünkü
Ay aman çağırma hiççOf ne fena şeyler sinüziti bilmiyorum gerçi pek ama migren kabus gbii..
Bahsettim ya şimdi geliyo soldan soldan
O değilde ben fuarda sormuştum 1200 liraydı ama on numaraydıUzaktalardı soramadımtek kişilikti zaten
O değilde ben fuarda sormuştum 1200 liraydı ama on numaraydı
Hahahhdahhah çok güldümnapıyo acaba o fiyata bu yataklar ? şefkatle mi uyandırıyorlar ki
Az önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimikaliteli mi diye bakındım ya resmen yatak odası aldık yatak yok fakirlik ruhuma işledi benim
Selamun aleykuum..foruma yeni katıldımuzun süredir her konuda kadınlarklubu takipçisiyim ama üye olmak bu zamana nasipmiş
evlilik hazırlıkları yeni gelin olma heycanını benim gibi yaşayanlarda varmıışş konuyu gördüğüm gibi üye oldum :)
hemen kendimi tanıtayım
007nura karşınızda .. 20 yaşındayım illa üniversite bitiricem okucam ben evlenmek istemiyorum diyenlerdendim
şehirdışını kazanıp okurum korkusuna kapılan annem zorla biriyle görüştürdü ağlaya zırlaya çay bahçesinde buluşmaya gittim damat adayıylaanneler de geldi tabi onlar başka masada bix başka masada oturcakmışız..yolda giderken 15 dk dan fazla oturmam diyen ben görüşme sonunda farketttim ki 2saat 45 dk konuşmuşuz sonuç şuan nişanlıyım şuna inanıyorum kaderde ne varsa o yaşanıyo muş.
kusuruma bakmayıın çok uzun yazdım en sadeleştirilmiş hali bu hikayemin
yok yok kovaladım gittiiAy aman çağırma hiçç
Hahahhdahhah çok güldümninniyle de uyutuyormuş hafiften dizinde sallayıp
napıyo acaba o fiyata bu yataklar ? şefkatle mi uyandırıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?