2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa ben bugün salı sanıyordum ve perşembe olduğunu öğrendiğimde tepkimi tahmin edersiniz
Salı mı sanıyodun haha
ÇArşamba sansan bir nevii anlardım. Ama tabii bu daha büyük bir sevince sebep olmuştur.
Ben de bu günü Cuma sanıyorum mesela :d YArın işe gelmiyorum diye oldu herhal

1200 tl den başlıyor anacım fiyatlar yok vücudun şeklini alıyormuş bilmem ne şu devlet bari yatak odası indirimi yapsaydı be
Oyy o nedir yani mobilya kadar neredeyse
Salı mı sanıyodun haha
ÇArşamba sansan bir nevii anlardım. Ama tabii bu daha büyük bir sevince sebep olmuştur.
Ben de bu günü Cuma sanıyorum mesela :d YArın işe gelmiyorum diye oldu herhal
Senin için bir cuma sayılır bu da ama, önemli olan işe gitmemek zaten

Bitti kuzu bitti haftaaa , hemen enerjini topla. Daha demin Salı sanıyodun günü şuan çılgınlar gibi sevinmen lazım
Stresli geçiyor bu hafta ve çok yorgun hissediyorum. Başım kötü sürekli ve gözlerim de. Evime gitmek istiyorum 4 saat var daha

Az önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimi kaliteli mi diye bakındım ya resmen yatak odası aldık yatak yok fakirlik ruhuma işledi benim

Ne güldümmmm

A.s. canım hoşgeldin aramıza neye niyet neye kısmet işte hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…