selam kızlar, işyerinde dünden beri müfettiş geldi denetim geçiriyoruz. beş dkkalık bir nefes alma molam vardı hemencecik okudum yazdıklarınızı. o devlet desteğini daha önce araştırmıştım. bes in bir değişik versiyonunu yapacaklar ama saçma bir şekilde. 27 yaşından önce evleneceksin sistemde 3 sene kalacaksın en iyi ihtimalle 24 başlayacaksın yani. o 5 bini alabilemek için her ay 700 tl falandı yatıracaksınki 3 sene sonunda 27 yaşından önce evlenirsen +5 bin alabilirsin. bu sayın devlet büyükleri hangi ülkede yaşadıklarını unutmuşlar sanırım.günümüzde 700 küsür tl kenara atabilecek 24 yaşındaki arkadaşlarımız varsa alınlarından öpücem yani hee ailelerinden dolayı olanlar olabilir onlarında devletten gelecek 5 bine ihtiyacının odluğunu hiç sanmıyorum. ayrıca bu sistem sanırım sadece türkiyede uygulanacak bir sistemmiş yani daha önce eşi benzeri yokmuş. sağolsunlar devlet büyüklerimiz biz gençlere çok destek oluyorlar.
İkinizi de sevgiyle kucaklarım kızlarEvet zaten böyle bişeyi mantığı alan yapmaz anca türkiyede olurKenara 700 atabilecek insan rahat rahat krallara layık düğün yapar
Maddi yardımı da maddi durumu iyi olana yapıyorlar işteİkinizi de sevgiyle kucaklarım kızlar
Dalga geçiyolar ben ciddi ciddi öyle düşünüyorum.
İntihar et ölmezsen para vericem gibi bişey olmuş
O şartları sağlayabilsem zaten senden gelecek 5000 i ne yapayım diye sorarlar adama. Ama yok sormuyolar işte
Haha.. Ve yine para parayı çektiiii ...Maddi yardımı da maddi durumu iyi olana yapıyorlar işte
selam kızlar, işyerinde dünden beri müfettiş geldi denetim geçiriyoruz. beş dkkalık bir nefes alma molam vardı hemencecik okudum yazdıklarınızı. o devlet desteğini daha önce araştırmıştım. bes in bir değişik versiyonunu yapacaklar ama saçma bir şekilde. 27 yaşından önce evleneceksin sistemde 3 sene kalacaksın en iyi ihtimalle 24 başlayacaksın yani. o 5 bini alabilemek için her ay 700 tl falandı yatıracaksınki 3 sene sonunda 27 yaşından önce evlenirsen +5 bin alabilirsin. bu sayın devlet büyükleri hangi ülkede yaşadıklarını unutmuşlar sanırım.günümüzde 700 küsür tl kenara atabilecek 24 yaşındaki arkadaşlarımız varsa alınlarından öpücem yani hee ailelerinden dolayı olanlar olabilir onlarında devletten gelecek 5 bine ihtiyacının odluğunu hiç sanmıyorum. ayrıca bu sistem sanırım sadece türkiyede uygulanacak bir sistemmiş yani daha önce eşi benzeri yokmuş. sağolsunlar devlet büyüklerimiz biz gençlere çok destek oluyorlar.
24 üme geri dönemeyebilirim evetgeri geri yaşımız gitmediğine göre zaten bizlik bir şey değil ki buyani evlenme beyanında bulunduğun sürece verseler 5 bin tl yi ne olur sanki
Günümüz şartları...Haha.. Ve yine para parayı çektiiii ...
O kadar çabaya gelen yardım şaka gibi..geri geri yaşımız gitmediğine göre zaten bizlik bir şey değil ki buyani evlenme beyanında bulunduğun sürece verseler 5 bin tl yi ne olur sanki
Biriksin birikmesine de hani 15000 katkı diyolardı. Bütün vatandaşa toplam dağıtacakalrı para herhaldeben şimdi başlasam 23 yaşımdaym evlenene kdr birikir baya
aynen öyle heraldeGünümüz şartları...
O kadar çabaya gelen yardım şaka gibi..Neyi karşılayacak o acaba, düğün masraflarından bihaber gibiler
Biriksin birikmesine de hani 15000 katkı diyolardı. Bütün vatandaşa toplam dağıtacakalrı para herhalde
24 üme geri dönemeyebilirim evet
ben şimdi başlasam 23 yaşımdaym evlenene kdr birikir baya
Hahaha çok iyiydi buuz önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimikaliteli mi diye bakındım ya resmen yatak odası aldık yatak yok fakirlik ruhuma işledi benim
Az önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimikaliteli mi diye bakındım ya resmen yatak odası aldık yatak yok fakirlik ruhuma işledi benim
Selamun aleykuum..foruma yeni katıldımuzun süredir her konuda kadınlarklubu takipçisiyim ama üye olmak bu zamana nasipmiş
evlilik hazırlıkları yeni gelin olma heycanını benim gibi yaşayanlarda varmıışş konuyu gördüğüm gibi üye oldum :)
hemen kendimi tanıtayım
007nura karşınızda .. 20 yaşındayım illa üniversite bitiricem okucam ben evlenmek istemiyorum diyenlerdendim
şehirdışını kazanıp okurum korkusuna kapılan annem zorla biriyle görüştürdü ağlaya zırlaya çay bahçesinde buluşmaya gittim damat adayıylaanneler de geldi tabi onlar başka masada bix başka masada oturcakmışız..yolda giderken 15 dk dan fazla oturmam diyen ben görüşme sonunda farketttim ki 2saat 45 dk konuşmuşuz sonuç şuan nişanlıyım şuna inanıyorum kaderde ne varsa o yaşanıyo muş.
kusuruma bakmayıın çok uzun yazdım en sadeleştirilmiş hali bu hikayemin
Hoşgeldin.. hayırlısı olsunSelamun aleykuum..foruma yeni katıldımuzun süredir her konuda kadınlarklubu takipçisiyim ama üye olmak bu zamana nasipmiş
evlilik hazırlıkları yeni gelin olma heycanını benim gibi yaşayanlarda varmıışş konuyu gördüğüm gibi üye oldum :)
hemen kendimi tanıtayım
007nura karşınızda .. 20 yaşındayım illa üniversite bitiricem okucam ben evlenmek istemiyorum diyenlerdendim
şehirdışını kazanıp okurum korkusuna kapılan annem zorla biriyle görüştürdü ağlaya zırlaya çay bahçesinde buluşmaya gittim damat adayıylaanneler de geldi tabi onlar başka masada bix başka masada oturcakmışız..yolda giderken 15 dk dan fazla oturmam diyen ben görüşme sonunda farketttim ki 2saat 45 dk konuşmuşuz sonuç şuan nişanlıyım şuna inanıyorum kaderde ne varsa o yaşanıyo muş.
Az önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimikaliteli mi diye bakındım ya resmen yatak odası aldık yatak yok fakirlik ruhuma işledi benim
çok teşekkürleer inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olsunHoşgeldin.. hayırlısı olsun
Kendine gel kız mağazada bakarsın yataklaraAz önce işçiler yataklarını ve battaniyelerini koğuşa taşıyorlardı , yatakları incelerken buldum kendimikaliteli mi diye bakındım ya resmen yatak odası aldık yatak yok fakirlik ruhuma işledi benim
Hoşgeldin aramıza :)Selamun aleykuum..foruma yeni katıldımuzun süredir her konuda kadınlarklubu takipçisiyim ama üye olmak bu zamana nasipmiş
hemen kendimi tanıtayım
ayyy ne güldüm nerden aldınız bunu deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?