2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sözde karşılıklı sohbet ediyoruz ama ayrı şeyler konuşuyoruz Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu bizimki
Hakketten ya olsun böylede güzel
Dün dışardaydık babamlada konustuk ya meseleyi kırk kez aradı ya
erken kalkmak zorunda kaldım sanırım onlar gelene kadar huzur vermeyecek

Hakketten ya olsun böylede güzel
Dün dışardaydık babamlada konustuk ya meseleyi kırk kez aradı ya
erken kalkmak zorunda kaldım sanırım onlar gelene kadar huzur vermeyecek
Babaların hepsi ayrı alem Gerçi şimdi bakıyoruz bizimkilere ne var yani evlenicez niye bu kadar zorluyor ki baban der(ki zorda kaldığımız yok sadece evliliğe zor ikna etmiştim yoksa babam öyle arayıp arayıp sıkıştırmazdı beni nişandan önce de). Dedim ileride kızımız olsa ne yapacaksın, evlenmek isteyecek, erkek arkadaşı olacak diye. Yok öyle bir dünya diyor Babalarımız da annelerimizi alırken böyleydi muhtemelen Gerçi biz kadınlar da kayınvalideler oğullarına düşkün olunca söyleniyoruz, ama ileride yavrumuza biz de düşkün olmayacak mıyız bilemedim İnsanın geçmişini unutmaması gerek işte

beni normalde hiç aramazdı öğrendikten sonra başladı bu huyu
yani nişanlanınca nasıl olur bilemiyorum
şimdiden kıskançlıkları başladı

Biraz alışma süresi ver, aileye girince öyle olmaz :)
muhtemelen şu an herkes meraklı bekleyiş içerisinde dün arkadaşlarla çıkmıştık zehir oldu biraz ama iyiydi yinede
meraktan gelecek başımıza ne gelecekse

muhtemelen şu an herkes meraklı bekleyiş içerisinde dün arkadaşlarla çıkmıştık zehir oldu biraz ama iyiydi yinede
meraktan gelecek başımıza ne gelecekse
Olsun ama eğlenmişsiniz yine de :) İyi yanlarını hatırla boşver ufak pürüzleri

Olsun ama eğlenmişsiniz yine de :) İyi yanlarını hatırla boşver ufak pürüzleri
aynen artık takılı kalmıyorum zaten işte çok yoruluyorum bu aralar otuduk keyifli bir kaç saat güzeldi
bu arada işte terfi aldım ondan bakamıyorum buraya çokta iyi geldi nişan öncesi

aynen artık takılı kalmıyorum zaten işte çok yoruluyorum bu aralar otuduk keyifli bir kaç saat güzeldi
bu arada işte terfi aldım ondan bakamıyorum buraya çokta iyi geldi nişan öncesi
Ay cok guzel bi haber bu :) hayirli olsun canim

Arada gelinliği de kaynatıvermişim Ama hoşuma gitti farklı renkte nişan elbisesi de olabilir dışarıda yapacaklar için

öyle yapmaya çalışıyorum ama alışmışım çok yemeye yinede acıkıyorum

1.65 kuzu aynen topicteki ankaralılar olarak buluşalım daha iyi olur hem
aynen ben seni düşünürüm yani fiyat konusunu tatlıya bağlarsak
sen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))
buluşalım canım kesinnn
kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var

sen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))
buluşalım canım kesinnn

kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var
Keşke kalıcı olarak kurtulmanın bi yolu olsa. Hep düşük beller yaptı bence onu
bugun bakıyor orya bakalım inşallah gönlüne göre bulur :)
Hadi bakalım inşallah :) Ne güzel heyecanları var şimdi, ben de yine o zamanlarda olmak isterdim özledim vallahi, atraksiyon kalmadı bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…