Hakketten ya olsun böylede güzelSözde karşılıklı sohbet ediyoruz ama ayrı şeyler konuşuyoruzKörler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu bizimki
Babaların hepsi ayrı alemHakketten ya olsun böylede güzel
Dün dışardaydık babamlada konustuk ya meseleyi kırk kez aradı ya
erken kalkmak zorunda kaldım sanırım onlar gelene kadar huzur vermeyecek
Hikayesini bilince duygulanıyorum ben daha çok :) Ne meraklıyım ya er şeyi öğrenicem illa kiduygusal şarkı ama grubun hikayesini bilmiyordum
beni normalde hiç aramazdı öğrendikten sonra başladı bu huyuBabaların hepsi ayrı alemGerçi şimdi bakıyoruz bizimkilere ne var yani evlenicez niye bu kadar zorluyor ki baban der(ki zorda kaldığımız yok sadece evliliğe zor ikna etmiştim yoksa babam öyle arayıp arayıp sıkıştırmazdı beni nişandan önce de). Dedim ileride kızımız olsa ne yapacaksın, evlenmek isteyecek, erkek arkadaşı olacak diye. Yok öyle bir dünya diyor Babalarımız da annelerimizi alırken böyleydi muhtemelen Gerçi biz kadınlar da kayınvalideler oğullarına düşkün olunca söyleniyoruz, ama ileride yavrumuza biz de düşkün olmayacak mıyız bilemedim İnsanın geçmişini unutmaması gerek işte
merak bizim işimizHikayesini bilince duygulanıyorum ben daha çok :) Ne meraklıyım ya er şeyi öğrenicem illa kiŞarkının hikayesini merak edip didiklemiştim ben de
Biraz alışma süresi ver, aileye girince öyle olmaz :)beni normalde hiç aramazdı öğrendikten sonra başladı bu huyu
yani nişanlanınca nasıl olur bilemiyorum
şimdiden kıskançlıkları başladı
HAhahaahahahahmerak bizim işimiz
muhtemelen şu an herkes meraklı bekleyiş içerisinde dün arkadaşlarla çıkmıştık zehir oldu biraz ama iyiydi yinedeBiraz alışma süresi ver, aileye girince öyle olmaz :)
Olsun ama eğlenmişsiniz yine de :) İyi yanlarını hatırla boşver ufak pürüzlerimuhtemelen şu an herkes meraklı bekleyiş içerisinde dün arkadaşlarla çıkmıştık zehir oldu biraz ama iyiydi yinede
meraktan gelecek başımıza ne gelecekse
aynen artık takılı kalmıyorum zaten işte çok yoruluyorum bu aralar otuduk keyifli bir kaç saat güzeldiOlsun ama eğlenmişsiniz yine de :) İyi yanlarını hatırla boşver ufak pürüzleri
Ay cok guzel bi haber bu :) hayirli olsun canimaynen artık takılı kalmıyorum zaten işte çok yoruluyorum bu aralar otuduk keyifli bir kaç saat güzeldi
bu arada işte terfi aldım ondan bakamıyorum buraya çokta iyi geldi nişan öncesi
rica ederim canım sende spor o zaman bende hep basen bacak alıyorum
Günde 6 öğün yemeni öneririm. 3 ana 3 ara öğün olarak. Öyle olunca çok acıkmıyor insan, çok acıktığındaki gibi gözü dönerek de yemek yemiyorsun. Saatlerini düzenli tutmak da önemli mesela. Ara öğünler sadece atıştırmalık olunca da kilo aldırmaz. Ceviz, kuru üzüm falan at ağzına çok acıkınca yemeğe kadar tok tutar.
Değişik birazAma başarılı olmuş gerçekten göz yanıltıyor, fotoğrafın da etkisi vardır tabi kesin.
No pain no gain
sen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))1.65 kuzu aynen topicteki ankaralılar olarak buluşalım daha iyi olur hem
aynen ben seni düşünürüm yani fiyat konusunu tatlıya bağlarsak
kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var165 canım, olursun ya vallahi azıcık hırs yapsan yeter :) Ben kilodan mmnunum da simitlerimi kesip atasım var
Kakaolar geliyor bir tek aklımaSpor da en son nişan öncesi bi hırs yapmıştım o zaman yaptım. Ama balık elbiseye girdim öyle, hem de kumaş hatları baya belli ediyodu ve benim hayatımda ikinci kez simitlerim olmadı (bir keresinde de stresten yemek yiyemeyip senin gibi 48lere düşmüştüm o zaman yok olmuştu ama yüzü, göz altları göçüyor insanın).Tabi o dönemki diyetten bıkınca nişan sonrası yiyemediğim her şeyi on katı yedim ve ta taaam simitlerim geri geldi
bugun bakıyor orya bakalım inşallah gönlüne göre bulur :)Kızlar nişan elbisesi bakanlarınız vardı, fikir olur belki :)Orya canım sen mavi elbise bakıyordun yanlış hatırlamıyorsam :)
Eki Görüntüle 1471487 Eki Görüntüle 1471488 Eki Görüntüle 1471490
Keşke kalıcı olarak kurtulmanın bi yolu olsa. Hep düşük beller yaptı bence onusen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))
buluşalım canım kesinnn
kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var
Hadi bakalım inşallah :) Ne güzel heyecanları var şimdi, ben de yine o zamanlarda olmak isterdim özledim vallahi, atraksiyon kalmadı bizde :)bugun bakıyor orya bakalım inşallah gönlüne göre bulur :)
Yine bir tek ben varım sanırsamSelamsss güzel mi güzel gelincikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?