- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Yine bir tek ben varım sanırsam
Yine bir tek ben varım sanırsam
Bende geldimm kuzucuklarr :) napıyonuzzbende buradayım ama bu ara pek bir yoğunum patronuma yaranamasam da ...
Bende geldimm kuzucuklarr :) napıyonuzz
aynen canım bi gitmiyo. artık düşük bel olmasn die 1 beden büyük bile alıyorum pantolonları..Keşke kalıcı olarak kurtulmanın bi yolu olsa. Hep düşük beller yaptı bence onu
Hadi bakalım inşallah :) Ne güzel heyecanları var şimdi, ben de yine o zamanlarda olmak isterdim özledim vallahi, atraksiyon kalmadı bizde :)
canımmm. sıkma nolr canını kime yaranılıyorki .. beyinsiz yabende buradayım ama bu ara pek bir yoğunum patronuma yaranamasam da ...
aynen canım bi gitmiyo. artık düşük bel olmasn die 1 beden büyük bile alıyorum pantolonları..
canımmm. sıkma nolr canını kime yaranılıyorki .. beyinsiz ya
Ne tesadüf bende aynı moddayımÇalışmaktan başka hiç birşey yapmıyorum ben :S
Noldu sana kuzu yaa sıkma canını yaa bizde yaşıyoruz arada problem olur böyle şeyler... Başk bişeye sinirlenip sana kızmıstır belkide sıkma canınıhaklısın canım ama kendimi ağlamamak için zor tutuyotum ya zoruma gitti sanırım yediremedim
Noldu sana kuzu yaa sıkma canını yaa bizde yaşıyoruz arada problem olur böyle şeyler... Başk bişeye sinirlenip sana kızmıstır belkide sıkma canını
Sıkma canını yakın zamanda ayrılıcaksın dimi zaten dayan biraz daha canımYok ya genel tavrı öyle, emeklerimi yoktan saymasına hiç çalışmıyormuşum gibi sözler söylemesini sindiremedim
aynen canımm dayan birazSıkma canını yakın zamanda ayrılıcaksın dimi zaten dayan biraz daha canım
Sıkma canını yakın zamanda ayrılıcaksın dimi zaten dayan biraz daha canım
aynen canımm dayan biraz
Sen napıyosun canımm :)aynen canımm dayan biraz
Aynenn vardır herşeyde bi hayır bak adamı düşünmek zorunda değilsin artık sinir şeySaolun canlar aslında bi yandan da iyi oldu vicdan yapıyordum ayrılacağım için artık yapmam
Aynenn vardır herşeyde bi hayır bak adamı düşünmek zorunda değilsin artık sinir şey
Hadi sıkma artık canını boşverr düşünme.. bim de çok şeker havlular var akşam bak canım azıcık kendine gelirsin :)Evet öyle canım artık çıkmak için sebeplerim var ..
Hadi sıkma artık canını boşverr düşünme.. bim de çok şeker havlular var akşam bak canım azıcık kendine gelirsin :)
hahaha Allah iyiliğini versin kız tamam bakarım :)
Bu sektör ne yazık ki böyle nankör hep kendini kollamak zorundasın, az daha dayan :/aynen canım bi gitmiyo. artık düşük bel olmasn die 1 beden büyük bile alıyorum pantolonları..
canımmm. sıkma nolr canını kime yaranılıyorki .. beyinsiz ya
tam o ara bakıyodum da söyliyim dedim bak almadan kendine geldin
Döküm tencere 40, çelik tencere seti 99Hadi sıkma artık canını boşverr düşünme.. bim de çok şeker havlular var akşam bak canım azıcık kendine gelirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?