Ya sorma ben deAyyyy ne güldümm
Teşekkür ederim canımm. O tavayı nişanlım biz sevgiliyken almıştı çok önceden, ilk çeyiz eşyam o :) migrostandıÇok şekerlerr ya be çok beğendim güle güle kullan canım :) o tavaya da bayıldım nirden aldın :)
Sırf mavi diye değil mi
Teşekkürler cınımm :) Ben de çok eğlendim ama olsun kim ona bakar tipi çok güzel alice harikalar diyarında çay partisi gibikoptumhakikatten bana batmazdı bu ne der geçerdim ama komik olmuş
aldıklarını beğendim tava harika
9 bin diyomuşsun bende bayılıyor muşum şak diye evet o işi ayarlayalım mutlakasen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))
buluşalım canım kesinnn
kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var
elbiseyi çok beğendim tabi o fiyonk detayını atarsamTeşekkürler cınımm :) Ben de çok eğlendim ama olsun kim ona bakar tipi çok güzel alice harikalar diyarında çay partisi gibi
aminn inşallah orya da mı ankaradabugun bakıyor orya bakalım inşallah gönlüne göre bulur :)
İnşallah güzel kahvaltılarımız olur onunla :) Sen de al aynı takım kullanırızelbiseyi çok beğendim tabi o fiyonk detayını atarsam
aynen kahvaltı takımı tam benlik alırım belkide ondan pembe mavi yapacağım hem güle güle güzel günlerde kullan
tava benim de favarim ama kahvaltı takımınıda istiyorum rengine şekline bayıldımÇok şekerlerr ya be çok beğendim güle güle kullan canım :) o tavaya da bayıldım nirden aldın :)
İnternette vardır muhakkak o tavalardantava benim de favarim ama kahvaltı takımınıda istiyorum rengine şekline bayıldım
ayy amin sizinde inşallah valla ankarada olsan güzel olurdu belkide yolunuz düşerİnşallah güzel kahvaltılarımız olur onunla :) Sen de al aynı takım kullanırızTabakları da kocaman hem
evet bu aralar pek vaktim yok başlayacağım ar-ge yeİnternette vardır muhakkak o tavalardan
süpersin kuzu alıyorum bende ama şimdi kaçtım son bir iş ve çıkarım sonrahttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/35941131-32889-plusmix-7-li-pancake-tavasi-seramik-kaplama
Buldum bilee migrosta varmış halen
Belli olmaz hiç :) Belki sizin de istanbula düşer, kısmet :)ayy amin sizinde inşallah valla ankarada olsan güzel olurdu belkide yolunuz düşer
Ben de alelacele bakınıyorumsüpersin kuzu alıyorum bende ama şimdi kaçtım son bir iş ve çıkarım sonra
Ben iyiym canim eve gitmeye calisiyorum iste.Sen napıyosun canımm :)
Bence super olur :)Kızlar biri bana dur desin daha 1 yıldan çok var gelin çiçeği yapıcam şimdi yoksa
http://www.englishhome.com.tr/dekoratif-cicekler/?page=6
Ay ne yapsam ticarete mi döksem acepEk gelir olur fena mı
:) merak etme canimm.9 bin diyomuşsun bende bayılıyor muşum şak diye evet o işi ayarlayalım mutlaka
Yok kuzum istanbulda oaminn inşallah orya da mı ankarada
günaydın kızlarr
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?