2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyyy ne güldümm
Ya sorma ben de Bari kişiselleştirebiliyor olsaydık, ama herhalükarda ben çok beğendim :))
Çok şekerlerr ya be çok beğendim güle güle kullan canım :) o tavaya da bayıldım nirden aldın :)
Teşekkür ederim canımm. O tavayı nişanlım biz sevgiliyken almıştı çok önceden, ilk çeyiz eşyam o :) migrostandı
kim var kim yok N Nyks01 mavi elbiseyi beğendim
Sırf mavi diye değil mi Bak mavi kahvaltı takımımı paylaştım albümde seversin sen

koptumhakikatten bana batmazdı bu ne der geçerdim ama komik olmuş
aldıklarını beğendim tava harika
Teşekkürler cınımm :) Ben de çok eğlendim ama olsun kim ona bakar tipi çok güzel alice harikalar diyarında çay partisi gibi

sen hiç merak etme 9 bin diyomuşum :))
buluşalım canım kesinnn

kuzu benmde 168 boyum 57 kiloyum 55 olsam süper olur. abartılı bişeyim yok ve aynı dertten muzdaribiz bendede simitler var
9 bin diyomuşsun bende bayılıyor muşum şak diye evet o işi ayarlayalım mutlaka

Teşekkürler cınımm :) Ben de çok eğlendim ama olsun kim ona bakar tipi çok güzel alice harikalar diyarında çay partisi gibi
elbiseyi çok beğendim tabi o fiyonk detayını atarsam

aynen kahvaltı takımı tam benlik alırım belkide ondan pembe mavi yapacağım hem güle güle güzel günlerde kullan

elbiseyi çok beğendim tabi o fiyonk detayını atarsam

aynen kahvaltı takımı tam benlik alırım belkide ondan pembe mavi yapacağım hem güle güle güzel günlerde kullan
İnşallah güzel kahvaltılarımız olur onunla :) Sen de al aynı takım kullanırız Tabakları da kocaman hem

Sen napıyosun canımm :)
Ben iyiym canim eve gitmeye calisiyorum iste.
Kızlar biri bana dur desin daha 1 yıldan çok var gelin çiçeği yapıcam şimdi yoksa
http://www.englishhome.com.tr/dekoratif-cicekler/?page=6
Ay ne yapsam ticarete mi döksem acep Ek gelir olur fena mı
Bence super olur :)
9 bin diyomuşsun bende bayılıyor muşum şak diye evet o işi ayarlayalım mutlaka
:) merak etme canimm.
aminn inşallah orya da mı ankarada
Yok kuzum istanbulda o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…