Aaay fiyatı çok iyiymiş benim de aklım buna kaydı galibaaaBir de kızlar elektrik süpürgesi için annem philipsten şaşma diyor ama benim aklım homend ve electroluxe kayıyor niyeyse.
http://www.n11.com/homend-dustbreak...4?cid=604001&gclid=CJSw_qHB1MQCFWbHtAodH1oAoQ
Bu süpürgeyi beğendim mesela, yorumlar da çok iyi ama bilemedim
Alsak mıAaay fiyatı çok iyiymiş benim de aklım buna kaydı galibaaa
Aynen valla, herşeyin görüntüsüne bakıyorum ben deAlsak mıNe yalan söyleyeyim görüntüsü de çok hoşuma gitti
Düğüne 1 yıl olmayaydı hemen alırdım da şimdi 1 yıl garantiyi boşa harcamak da varAynen valla, herşeyin görüntüsüne bakıyorum ben de
Ama bunun görüntüsü de güzel dediğin gibi. Ve cidden çok iyi yorumlar yapmışlar. Bu fiyata süpürge görmemiştim. Görsem de beğenmemiştim
Alsak mı kiiii?
Yaa ben ses kısmına takıldım. Bak başka bir yerdeki yorum buDüğüne 1 yıl olmayaydı hemen alırdım da şimdi 1 yıl garantiyi boşa harcamak da varTek düşüncem o yani benim şu anda
Sessiz makineler de çok pahalı yaaYaa ben ses kısmına takıldım. Bak başka bir yerdeki yorum bu
"Sesi inanılmaz yüksek. Şaka gelmesin eğer ses senin için sıkıntıysa alma çünkü çok çok yüksek. Yalnız şunu da belirteyim sesinin yüksekliği kadar emişi de inanılmaz yüksek. Bundan önce samsung un emiş gücü 350 w olan bir makinam vardı ona göre daha yüksek emiş gücü.
Onun dışında içinde 3 tane hepa filtre çıkması hele ki bu fiyattaki makine için inanılmaz iyi. Baya başlık çıkıyor içinden ancak turbo fırça çıkmıyor. İçinden çıkan ana fırçanın yükseliği biraz fazla onun için yatakların altına pek girmiyor.
Bunlar dışında bir sorun olursa mesajımı alıntılayarak sorarsan, cevaplamaya çalışırım. Ancak bence bu fiyata alınabilecek açık ara en iyi makine. "
Bilemedim ki ne yapmalı. Demek ki süpürgeyi açınca dış dünya ile bağlantı kopacak
Tekrardan hoşgeldin :)Kızlar selamm herkese,
bir ara gelip yazmıştım ama iş yoğunluğundan uğrayamadım bir türlü aktif olarak giremedim buraya..
İzmir eylül geliniyim.. Eylülün 16sında düğünüm var 9 mayısta da nişanımız tekrar tanıtayım kendimi
Haha haklısın. Ben de müziksiz temizlik yapamam ama kulaklkla değil tabi, baya gümbürtülü müzik. Ya müziğin sesini duyamazsam diye endişelendim heraldeSessiz makineler de çok pahalı yaaVarsın sesli olsun ben zaten kulaklıkla temizlik yapıyorum dış dünyayla bağlantı her türlü kopuyor
Ben bi kaç kişiden daha gaz alayım da, alırım sanırsam bunu daHaha haklısın. Ben de müziksiz temizlik yapamam ama kulaklkla değil tabi, baya gümbürtülü müzik. Ya müziğin sesini duyamazsam diye endişelendim heralde
Aman ben galiba bunu alıcam :)
n11 de tık hızında indirim var canım alcaksan kullan bak :)Ben bi kaç kişiden daha gaz alayım da, alırım sanırsam bunu daÇok iyi yorumlar var, müşteri hizmetleri de çok iyi diyor herkes homend için. Çok mu erken diye düşünüyorum hala ama bilemedim ki huff ben ve şu kararsızlığım
Hiç bilmiyorum rowenta slience olanları biliyorum bi tek, onuda hediye alıcaklarmış banada öyle bakmıştım özelliklerine çok iyilerKızlar benimde elektrik süpürgem yok rowenta ro 6221 öneriyorlar bilginiz varmı ?
Benim için önemli olan saçları iyi toplayan bir başlığı olması açıkcası
Homend de çok uygunmuş ama
Kııız o nasıl indirim ben ordan bişiler alıcam bana da deen11 de tık hızında indirim var canım alcaksan kullan bak :)
İyidir cnım sen napıyosun :)kızlarr napıyosunuz öldüm çalışmaktan bu hafta bi soluklanayım dedim
bu makine için evcil hayvan besleyenler için halıdaki tüyleri iyi çekiyor falan diyorlar, saç için de geçerlidir gibi geldi. Bir de ben hep philips diyordum ama sanırım bunu alıcamKızlar benimde elektrik süpürgem yok rowenta ro 6221 öneriyorlar bilginiz varmı ?
Benim için önemli olan saçları iyi toplayan bir başlığı olması açıkcası
Homend de çok uygunmuş ama
O nasıl bir indirim fransız kaldımn11 de tık hızında indirim var canım alcaksan kullan bak :)
Hiç bilmiyorum rowenta slience olanları biliyorum bi tek, onuda hediye alıcaklarmış banada öyle bakmıştım özelliklerine çok iyiler
Hoşgeldin kuzuu, dinlen azcıık gel burayaaa :)kızlarr napıyosunuz öldüm çalışmaktan bu hafta bi soluklanayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?