2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Philipsin fiyatları ciddi yüksek, eksik bir tek bu değilki alalım en iyisini değilmi
İleride kedi sahiplenme gibi düşüncemiz var zaten saçlarımda uzun herhalde bu bana uygun olur gibi.

Homend sesli çalışmasaymış bende düşünebilirdim ancak sessiz olması lazım akşamları da rahat çalıştırabilmek için.

Homend de çok iyi bir marka sonuçta :) Evet fiyatlar çok uçuk gerçekten, ekonomik kalmamız gerek, o yüzden ben bunda karar verdim gibi bir şey. Hem peşin giyatına 4 taksit, 46tl ödenir yani :)

geldim hem uzak kaldım neler alındı yine bakayım
Ay geçmişi hatırlayamadım kuzu şuan
Şimdi gündemde n11 kuponları ve homend elektrik süpürgesi var .
Ay tanışmaya az kalmış. Ne durumdasıın? :)

Homend de çok iyi bir marka sonuçta :) Evet fiyatlar çok uçuk gerçekten, ekonomik kalmamız gerek, o yüzden ben bunda karar verdim gibi bir şey. Hem peşin giyatına 4 taksit, 46tl ödenir yani :)
Çok iyi gerçekten sen al bakalım memnun kalacakmısın sesi çok yüksek değilse belki bizde alırız

Ay geçmişi hatırlayamadım kuzu şuan
Şimdi gündemde n11 kuponları ve homend elektrik süpürgesi var .
Ay tanışmaya az kalmış. Ne durumdasıın? :)
karışık durumdayım ne yapsam modundayım zaten işten cıkıp gideceğim ona ayrı sinir oluyorum hazırlanmaya cok zamn yok artık geç çıkıyorum süreekli

Kızlar sizin düğünler ne zamandı en erken düğün ne zaman ?

karışık durumdayım ne yapsam modundayım zaten işten cıkıp gideceğim ona ayrı sinir oluyorum hazırlanmaya cok zamn yok artık geç çıkıyorum süreekli
Ah kuzum ya stres yapma. Önceden herşeyi ayarladın mı hemen hazırlanırsın.
Her ayrıntını ne giyeceğini nasıl yapacağını önceden belirlemen yeterli.

çokk eksik var çok ben seneye dedim kışın bari yapalım diyormus ailesi bismillah nişan olmadı
Bu ne acele
Kızlar sizin düğünler ne zamandı en erken düğün ne zaman ?
Benim en erken seneye nisanda olacak :/ Bekle bekle artık daraldım
Hmm garanti hemen başlıyormu oyleyse eğer kötü ya bizde tv aldık geçen hafta garantisi hemen başladı
Tabi ürünü hemen teslim ediyorlar, başlar hemen garantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…