Alışveriş tabi kiikızlarr napıyosunuz öldüm çalışmaktan bu hafta bi soluklanayım dedim
Ay çok hoşsunKııız o nasıl indirim ben ordan bişiler alıcam bana da dee
Aynı cevapları yazmaya devam ediyoruzHoşgeldin kuzuu, dinlen azcıık gel burayaaa :)
bu makine için evcil hayvan besleyenler için halıdaki tüyleri iyi çekiyor falan diyorlar, saç için de geçerlidir gibi geldi. Bir de ben hep philips diyordum ama sanırım bunu alıcam
O nasıl bir indirim fransız kaldım
Canım gir sayfaya çıkıyo zaten tık hızında indirim kuponunu yükle hesabına :)Kııız o nasıl indirim ben ordan bişiler alıcam bana da dee
Hahah ay çok eğlendim valla , nolmuş bizeeeAynı cevapları yazmaya devam ediyoruzHadi bakalım
napıyım bende işlerle uğraşıyorum haftaya perşembe erkek arkadaşım tanışma yemeğine gelecek iki hafta sonra ailesiİyidir cnım sen napıyosun :)
Homend de çok iyi bir marka sonuçta :) Evet fiyatlar çok uçuk gerçekten, ekonomik kalmamız gerek, o yüzden ben bunda karar verdim gibi bir şey. Hem peşin giyatına 4 taksit, 46tl ödenir yani :)Philipsin fiyatları ciddi yüksek, eksik bir tek bu değilki alalım en iyisini değilmi
İleride kedi sahiplenme gibi düşüncemiz var zatensaçlarımda uzun herhalde bu bana uygun olur gibi.
Homend sesli çalışmasaymış bende düşünebilirdim ancak sessiz olması lazım akşamları da rahat çalıştırabilmek için.
Heyecan var mınapıyım bende işlerle uğraşıyorum haftaya perşembe erkek arkadaşım tanışma yemeğine gelecek iki hafta sonra ailesi
geldim hem uzak kaldım neler alındı yine bakayımHoşgeldin kuzuu, dinlen azcıık gel burayaaa :)
Ay sağol kuzu , başka kuponlarım da vardı birleşir mi ki acepCanım gir sayfaya çıkıyo zaten tık hızında indirim kuponunu yükle hesabına :)
ayy evet ne yapsam ne giysem nasıl olsa heyecan doruktaHeyecan var mı
Ay geçmişi hatırlayamadım kuzu şuangeldim hem uzak kaldım neler alındı yine bakayım
Çok iyi gerçekten sen al bakalım memnun kalacakmısın sesi çok yüksek değilse belki bizde alırızHomend de çok iyi bir marka sonuçta :) Evet fiyatlar çok uçuk gerçekten, ekonomik kalmamız gerek, o yüzden ben bunda karar verdim gibi bir şey. Hem peşin giyatına 4 taksit, 46tl ödenir yani :)
karışık durumdayım ne yapsam modundayım zaten işten cıkıp gideceğim ona ayrı sinir oluyorum hazırlanmaya cok zamn yok artık geç çıkıyorum süreekliAy geçmişi hatırlayamadım kuzu şuan
Şimdi gündemde n11 kuponları ve homend elektrik süpürgesi var .
Ay tanışmaya az kalmış. Ne durumdasıın? :)
çokk eksik var çok ben seneye dedim kışın bari yapalım diyormus ailesi bismillah nişan olmadıBiraz daha gaz almam gerek, çünkü çok erken daha benim içinDüğüne 1 yıl var
Hmm garanti hemen başlıyormu oyleyse eğer kötü ya bizde tv aldık geçen hafta garantisi hemen başladıBiraz daha gaz almam gerek, çünkü çok erken daha benim içinDüğüne 1 yıl var
Ah kuzum ya stres yapma. Önceden herşeyi ayarladın mı hemen hazırlanırsın.karışık durumdayım ne yapsam modundayım zaten işten cıkıp gideceğim ona ayrı sinir oluyorum hazırlanmaya cok zamn yok artık geç çıkıyorum süreekli
Bu ne aceleçokk eksik var çok ben seneye dedim kışın bari yapalım diyormus ailesi bismillah nişan olmadı
Benim en erken seneye nisanda olacak :/ Bekle bekle artık daraldımKızlar sizin düğünler ne zamandı en erken düğün ne zaman ?
Tabi ürünü hemen teslim ediyorlar, başlar hemen garantisiHmm garanti hemen başlıyormu oyleyse eğer kötü ya bizde tv aldık geçen hafta garantisi hemen başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?