2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne harcıycaksınnn bana da göstersene ay ben de tencere falan mı alsam. Ya da yok ya onunla kartı doldurmayayım direk nakit alayım
Aa hemen gösterim Bir adet korkmaz kahve makinası, bir adet korkmaz tost makinası ve bir adet de korkmaz bıçak seti. Bıçak setinden emin değilim ama hem uygun hem de rengi uygun diye bunu alıcam sanırım ve az yer kaplicanı düşündüğüm için. Fikir ver bakalım sen de. Bi de korkmaz çaycı var da onu ablam alacak.
Hee artı senin homendi alırmıyım diye düşünüyorum bi yandan da :)
Bir de insan diyor ben bu kadar para kazanıyormuy muşum
Haha dimii valla bende aynen onu dedim kendi kendime

Eklentiler

• Korkmaz-A365-Smart-Elektrikli-Cezve-Vintage-Serisi-Pembe-728x310.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 50
  • pr_01_5646_max.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2015-03-03-16-52-37.webp
    8 KB · Görüntüleme: 34
Şu şeker takımm oh ne güzel. Ya bana da birileri hediye alsın ben de istiyorum boğuldum masraf derdinden Ayrıca şu çay kahve setiyle aklımı çeliyorsun yapmaa, biz içmiyoruz kahve, senin yüzünden alıcam o olacak. Tost makinemi başka alacaktım benn Bıçakların keskinliği nasıl acaba, çok takıntılıyım o konuda. Bir de fiyatı neymiş? Görüntü güzel çünkü

Haha ay çok şekerler ama yaa, sarısı da öylee
Ama alınacak çok şey var kuzu, kullanmayacağın şeylere aman diyim dokunma :)
Ya kesinliği konusunda ben de emin değilim . Hiç canlısına bakmadım. Fiyatda 79 TL kuponla 5 tl indiirm olacak sadece o kadar 75 de sen ona :)

Bi incele öyle al bence ya. Kesmeyen bıçak boşuna yer kaplıyor evde. Gerçi korkmaz da güvenilir ama sen bilirsin :) Ya böyle görünce kullanasım geliyor işte. Bir yandan istiyorum ki elektronikler daha metal görünümde olsun çünkü o kenwooddaki sarı tarzı yakalamam zor her şeyde. Bir yandan da bunların şekerliklerine aldanıyorum. Kararsızlıktan kendimi vurucam artık

HAha Dur bakiim iş çıkışı görürsem bi yerde bakayım ama nerden bulucam ki korkmaz yok yakınlarda belki denk gelir başka mağazalardaa
Seni çok iyi anlıyorumm ben de milyon kere düşündüm bunları ama sonra şuana kadar aldıklarıma baktım kendi zevkimle birleştirdim. Herley beni bunlara yöneltti.
Almadan önce iyice araştır sen de tart. İstediğin şeyleri bulabiliyomusun o renkte tonları nasıl fiyatlar ne. İstediğini yakaayabilirsen sarı dünyanı kurabilirsin
Ama baktın ayrı gayri oluyo zaten gerek yok. Dediğin gibi metal de alınabilir gayet.

Şimdi de bir arkadaşımın evini hazırlamışlar, düğünü yakın. Bayıldım ya mutfağı harika olmuş. Diyorum ben de yapabilecek miyim. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş o hesap şu an benimki de

Varsa bana da lazımm Oteller uygun olur gibi geliyor bana ama nasıl bir bütçe düşündünüz siz?
maksimum 3bin bütçe olarak ayırdığımız ama geçen yıl kına yapanlara falan sorruyorum 4 bin 5 bin diyolar bide kaftaiçi kına olursa daha uygun olurmuş arada baya fark varmış fiyat bakımından. şimdi 500 - 800 kişilik salonlara bakıyorum 800+ büyüklükte salon çok az kişi sayısına görede fiyat artıyo of çok zor bide salon bakarken verdikleri hizmetlere özellikle bakıyorum bazıları video çekimi dahi yapmazken bazıalrı sınırsız video çekimi ve albüm için 20 poz fotoğraf çekimi hediye edebiliyolar.. salon majestic var carrefour a yakın fiyatını sormak amaçlı aradım ama telefonda fiyat vermiyolar malesef. hizmetleri süper ama

Yaa sıfırdan bişiler alıyoruz mantıklı düşünerek gayette yapabiliriz bence.
Yapmalıyız yani. Aklımızda kalacağına yanımızda kalsın
Hiiç dert etme gayette dikersin kendi söküğünü sen, burada birlikte dikeriz hatta

O bütçeye hallolsa süper olurmuş. Ama bana da o kadar kişi için zor geldi niyeyse. Haftaiçi anca kurtarır sanki. Ben mi çok umutsuzum ya. Konumu iyi aslında. Biz iki düğün yapmayı planlıyoruz ama kişi sayısı daha az Bursada, ailem de kır düğünü istediğim için hep o tarz yerlere baktı. Kişi sayısı düşünce ancak o fiyatlara kurtarır sanırım

Yapmak istediğim özendiğim her şey çok pahalı, kiraya çıkacak olmamız ayrı dert.. Tamam kendimi bildim bileli kira evde oturuyorum ama insan kendi evi olsun istiyor artık ya. O kadar çabaya elimiz hep boş.
Tekrar selamm kızlar

Çkb takımınızı aldınızmı ?
Ben henüz fazla bir şey almadım. Çeyiz setleri var çok avantajlı oluyor misafir yemek takımı çelik tencere seti çkb takımı olarak ama onların da modellerini beğenmiyorum.

Ne marka aldın ?
Ben iki ayrı takım almasam mı acaba diyorum ya iyi bir şey alıp hem günlük hem misafirlik mi kullansam
Aynı düşünce bende de var Ne var yani ayda yılda bir misafir gelecek, aldığın misafir takımı günlükten daha pahalı. Al hep kullan diyorum. Annem de ısrarla yıpranacağı kanaatinde. Ben sana hediye alırım diyor. Bana işe yarar bişey al ona harcama parayı diyorum. Bakalım sonuç ne olacak

Ne marka aldın ?
Ben iki ayrı takım almasam mı acaba diyorum ya iyi bir şey alıp hem günlük hem misafirlik mi kullansam
İki takım almak daha doğru gibi geliyo bana canım.
Hani hem özel günler için orada atzecik dururlar. Hem de ne kadar iyi olsa da hergün kullanılıp makinaya gircekler çizilme vs gibi sorunlar yaşanır gibi geliyo.
Ben Emsan'dan aldım. Ama çok içime sinmedi sankii Her an onları günlük yapıp tekrar alabilirim

Ceyiz paketinde ki hersey suan bende var ayrı ayrı topladım hepsini bir tek çkb kaldı bende beğenmiyorum içlerinde ki modelleri..

Hisar ya da aryıldız alsam 100 yıl garanti zaten. Bu ayrı ayrı almama fikri bizzat annemden çıktı benimde

Ya çizilme olabilir dediğin gibi ama 100 yıl garanti diyince demekki mallarına güveniyor adamlar birsey olsa değiştirirler..
Aman ne bileyim kafam karışık benimde.
Gelinlik işini ne zaman halledeceksin sen canım ?

Yaa deme deme
Kuzu onu hiç bilmiyorum ya
Şöyle 1 ay sonra bakmaya başlasam olmaz mı ki sence.
Sen en düşnüüyosun?

Yaa deme deme
Kuzu onu hiç bilmiyorum ya
Şöyle 1 ay sonra bakmaya başlasam olmaz mı ki sence.
Sen en düşnüüyosun?

Ben bir iki gidip baktım model denedim.
Kimi yer çok erken diyor kimisi de mayısta gel.
Bizim 9 mayısta nişanımız olacak sonrasında gidip bir yerle anlaşagım büyük ihtimal daha geçe bırakamam

Ben bir iki gidip baktım model denedim.
Kimi yer çok erken diyor kimisi de mayısta gel.
Bizim 9 mayısta nişanımız olacak sonrasında gidip bir yerle anlaşagım büyük ihtimal daha geçe bırakamam
Ben de Mayısı çıakrıp öyle girişeyim diyorum. Bi yandan da zaten kararsızlıkta zirvesin şimdiden gez dolaş diyorum.
Yok yok ben deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…