Aa süpürgeyi kullanan birini buldupğuma çok sevindimBenim saçlarımda çok dökülür o yüzden düşünüyorum bu modeli. Şu kuponları araştırayım madem ben 290 çok iyi fiyat.
Aldığımız yerde ki görevli yeni yasa böyle artık yok çeyiz garantisi dedi.
Canım ya eklicem resmide site değişmiş resim eklemeyi bulamadım
Ya ben çözemedim nasıl alınıyor o kuponmalesef birleştirmiyorlar yabende yemeğe inmeden önce gördüm aldım hemen kupon sizede yazacaktım yemek dönüşü iyi olmuş sizinde görmeniz.
Büyük arıza çıkarırım biri bana yaparsa. Oreoyla şaka olmazAy kızlar ne eğlenirdim şunlardan biri yapsaydım birineee!
1 Nisan şakalarııı!Eki Görüntüle 1476683 Eki Görüntüle 1476684 Eki Görüntüle 1476685 Eki Görüntüle 1476686
Ya ben çözemedim nasıl alınıyor o kuponYeni üye oldum da
Büyük arıza çıkarırım biri bana yaparsa. Oreoyla şaka olmaz
I ıhh hiç şaka insanı değilim. Vallahi kan çıkarHahahImm çok da lezzetli bir şaka olurduuuu
Kuzu üye olurken veriyo zaten google a da tık hızında indirim yazarak buldum ben oradan halledivera ben çözemedim nasıl alınıyor o kuponYeni üye oldum da
Ay ben de değilim. Yapan olsam olurdu amaI ıhh hiç şaka insanı değilim. Vallahi kan çıkar
Çok güzelmiş kuzu. Benimki de degakeli bi sırtAyyy koca seyi görmemişim yahu çok sağoll
Kurdele olmayacak ama sırt ve kesim olarak aynı böyle olacak kızlar
canım bana arkadaşım hediye aldı dahada bir iyi oldumakina için annemin söylediklerini sana diyim. makinadan genel olarak memnun. çekişinden sesinden falan tek eksiği. başka başlıklarının olmaması. bir normal parke başlığı var birde borusnun üstünden kendiliğinden ince yuvarlak boru başlık var. annemin dediğine göre bazı dar yerlere o başlık sıkıntı olabiliyormuş. ben önemsemedim bunu.ama sen olmaz bi kaçbaşlık olsun diyorsan bunun mor renkli olanı var model adını tam bilmiyorum. iki makina arasındaki farkta başlıkları. ben başka bir fark göremedim. onun fiyatıda 500 küsürlerde birşeydi.
Uuu çok beğendim :)
Sen resimleri atamadınmı hala pcye :) Dantele bayılıyorum ya cok romantik oluyorÇok güzelmiş kuzu. Benimki de degakeli bi sırtV geliyo biraz daha derin belki seninkinden :)
stres başladımı bende yavaştan başlıyorAmann çok feciii
seninki +26 benimki
sırtını çok beğendim :) ne şanslısın bak senin gelinliğini beğenenler çıktıAyyy koca seyi görmemişim yahu çok sağoll
Ya ben çözemedim nasıl alınıyor o kuponYeni üye oldum da
Büyük arıza çıkarırım biri bana yaparsa. Oreoyla şaka olmaz
Arkası buuu :)Sen resimleri atamadınmı hala pcye :) Dantele bayılıyorum ya cok romantik oluyor
ecm cok guzel model.kurdele sen mi yaptinAyyy koca seyi görmemişim yahu çok sağoll
Ay yoktu öyle diyince bişey oldu bana birden yaaastres başladımı bende yavaştan başlıyor
Hanii senin gelinliğin nerdeestres başladımı bende yavaştan başlıyor
sırtını çok beğendim :) ne şanslısın bak senin gelinliğini beğenenler çıktıbenimkini kimse beğenmiyor ama ben inatla seviyorum hahaha
canım ana sayfada yaz için hazırlıkla rbaşlasın die bir bölüm yapmışlar oraya tıkla. önüne çıkan işte kuponlar çıkıyro 22TL 33TL falan hemen altlarında kupon yükle diyor istediğin miktardaki kupona tıkla kod veriyor onu gir direkt yüklenio hesabına. ama dikkat et işine yarıcak kupon al bir kere veriorlar. mesela 33TL lik kpupon 250 tl lik alışverişe geçerli hepsinin altında yazıyor nekadarda geçerli olduğu
canım makina sessiz özellikte değil. ama desibeline bakmıştım ben alırken standart bir makina kadar aman aman rahatsız etmiyor ama sesszi özelliğide yok. kullanırkende onu gördüm yani. rowemntanın sessizleri var ama toz torbalı.Çok teşekkür ederim bilgiler için :) Sessiz olması çok iyi.. Bu makina için servisten başlık alabilirmişiz sanırım.
Teşekkür ederim umarım istediğim gibi olurr
servis başlığınıda bilmiyordum araştırıyım bende annem isterse alıyım madem :)Çok teşekkür ederim bilgiler için :) Sessiz olması çok iyi.. Bu makina için servisten başlık alabilirmişiz sanırım.
Teşekkür ederim umarım istediğim gibi olurr
Oo çok güzel aynı tarz istiyoruz biz gelinliklerii çok beğendimArkası buuu :)
Bu benim gelinliğim değil canım netten alıntıecm cok guzel model.kurdele sen mi yaptin
canım makina sessiz özellikte değil. ama desibeline bakmıştım ben alırken standart bir makina kadar aman aman rahatsız etmiyor ama sesszi özelliğide yok. kullanırkende onu gördüm yani. rowemntanın sessizleri var ama toz torbalı.
Ay hallettim ama saftirik gibi 500 üzeri aldımKuzu üye olurken veriyo zaten google a da tık hızında indirim yazarak buldum ben oradan hallediver
Artııı mobili indirirsen 50TL üzerine 5 Tl veriyo. Birleştiremiyosun ama ayrı ayrı kullanırsın
İntikamın acı olacağını düşünerek vazgeç bu sevdadan derim :) Anlık dürtülerinin kurbanı olmaAy ben de değilim. Yapan olsam olurdu ama
Yoksa bana yapılsa yer yerinden oynardı.
Ay kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapasım var resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?