2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla nasıl heycan yok şaşrdım dgrusu ya bnm daha cok var ama heycan var yınde bian once zaman gecssın olsn bıtsn ya

valla nasıl heycan yok şaşrdım dgrusu ya bnm daha cok var ama heycan var yınde bian once zaman gecssın olsn bıtsn ya
Çok varken bende heyecanlıydım..Şuan daha çok yorgun ve bezginim galiba..
Ayrı şehirler bizimki sürekli git gel olmuyor..Uzaktan uzağa insan yoruluyor laf anlatmaya.

Ay deme öylee zaten daha şimdiden kararsızlıktan ölüyorum o zaman ne yapıcaz, bize umut aşılaman gerek
Ya bence olur da olmuyomuş herkes karşı çıktı bana..Kolide sonucta marka reklamı filan oluyor ya gelin çeyizi öyle olmazmış:S

Ay çok cahil kaldım Niye ille de uğraştırıyorlar kii. Kendiniz bi ara götürüp taşısanız olmuyor muymuş. Hem iş hem düğün telaşı yeter zaten Ya da çok isteyen kaplasın mesela

Kumaşını dantelini beğendikten sonra çok bir şey değişmez gibi geliyor bana bilinen moda evleri işçiliğe fazla para alıyor sadece

Bizim işimize kimse karışmadığı halde iki kişi karar veremedik:)))
Ay evet bizimkiler çok istiyor..İsteyen yapsın ozaman

çok şükür bence çok sevdim inş çok güzelde bir iş çıkartıırz beraberce :)
İnşallah kuzucuum :)
Ohoo battık tabi Günaydın sana kuzucuuum :)
Ben çeyizleri kolilemekle uğraşıyorum en berbat aşama buymuş..Hayatımdan bezdim

Yaaa çok heyecanlııı. Ama sayınca benim de gözüm korktu fena halde. Allah yardımcın olsun .
Hakikaten bak kaçmayı neden düşünmedik biz pat diye olup biticekti hha

Bide sıkıntı bende..Kimse hiç birşeyime dokunsun istemiyorum.. O yüzden yoruluyorum.

Bir kına kutuları yaptım harika oldu onlar çok zaman aldı mesela..
Neyse düğüne 25 gün kala kocaya kaçarak 3. sayfa haberi olmayayım

gerceken kım uğrasır oyle şeylerle ya zaten eşyalar taınınca yerleşince her yer heryerde olcak :dkutularda kurdalemı klar

Ay ben de saftirik gibi sana da günaydın diyecektim mecaz olduğu yeni dank etti
Bir kına kutuları yaptım harika oldu onlar çok zaman aldı mesela..
Fotoğraf var mıı
gerceken kım uğrasır oyle şeylerle ya zaten eşyalar taınınca yerleşince her yer heryerde olcak :dkutularda kurdalemı klar
Katılıyorum ya, off daha yeni ev taşıdım kabus gibi geliyor bir daha taşınmak

bencede eziyet bana dediller halılar falan hurca koyuluyormus kurdale bağlanıyormus falan filan yuh dedm hedi paketi yapıyoruz sankı

ir kına kutuları yaptım harika oldu onlar çok zaman aldı mesela..
Haha düğün hazırlıklıkları canına tak edince 25 gün kala kaçtı! Al sana başlık
Ay foto gönder bize madeeem :)
Ay ben de saftirik gibi sana da günaydın diyecektim mecaz olduğu yeni dank etti
Haha şokun etkileridir muhtemelen ben seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…