Baş meraklılar harekete geçtiHaha düğün hazırlıklıkları canına tak edince 25 gün kala kaçtı! Al sana başlık
Ay foto gönder bize madeeem :)
Haha şokun etkileridir muhtemelen ben seni anlıyorum
tam detayını bilmiyorum ama pierre cardin aysira adıyla gelinlik üretiyor olabilir.Nasıl aynı oluyor ki canım ya azcık aydınlat beni :)
amanın eziyet gibi ben bu kısmını düşünmemiştimEki Görüntüle 1477632 Eki Görüntüle 1477632 Bu tarz filan kaplamak gerekiyormuş..
Haha kulakları çınlasıınn @zeroglu gelsenee bak merake dielcek çok şey var çook! :)
Bencede eziyet..tam detayını bilmiyorum ama pierre cardin aysira adıyla gelinlik üretiyor olabilir.
amanın eziyet gibi ben bu kısmını düşünmemiştim
kızlar nerelerdesiniz neler yapıyrosunuz bakalım :)
Çok varken bende heyecanlıydım..Şuan daha çok yorgun ve bezginim galiba..
Ayrı şehirler bizimki sürekli git gel olmuyor..Uzaktan uzağa insan yoruluyor laf anlatmaya.
ooo tatil süpermiş :)ben yoğun çalışıyorum ama yarın dan itibaren antalyaya tatile gidiyorum :)
ay bende şu ayrı şehirlerde ne nasıl olacak düşünmekten şimdiden kafayı yedim :/
ooo tatil süpermiş :)
Zorluğundan ziyade farklı oluyor.Sen bir şey bakıyorsun o bakıyor orta yolu buluyorsunuz.Mecburen sürekli iletişim halinde oluyorsun, artık telefonumdan bıktım nefret ettim..Olur olmadık yerde bi eşya için aranıyorumben yoğun çalışıyorum ama yarın dan itibaren antalyaya tatile gidiyorum :)
ay bende şu ayrı şehirlerde ne nasıl olacak düşünmekten şimdiden kafayı yedim :/
Yaklaşık 4 5 ay önce yine vardı o yastıklar ben aldım 8 tane..Gayet güzellerrKızlar madam cocoda ki yastıklara bakan oldu mu ?
Zorluğundan ziyade farklı oluyor.Sen bir şey bakıyorsun o bakıyor orta yolu buluyorsunuz.Mecburen sürekli iletişim halinde oluyorsun, artık telefonumdan bıktım nefret ettim..Olur olmadık yerde bi eşya için aranıyorum
Bizde mobilyaları beraber seçtik aldık..Ama avizesi biblosu aynası halısı ıyyy hepsiyle ayrı bir mazim var whatsapp üzerindenEvet ama biz yaşayacağımız yerde birlikte alacaz, yine de uzaklıklar gidip gelmeler çok zor ve yorucu geliyor şimdiden
Yaklaşık 4 5 ay önce yine vardı o yastıklar ben aldım 8 tane..Gayet güzellerr
Bakın bakın beğenirsiniz bence..4 tane direk yatak odasına lazım zaten.Öylemi bende akşam bakayım madem çok uygun çünkü kaç tane yastık lazım ki ya bende 6 tane var şuan
Bakın bakın beğenirsiniz bence..4 tane direk yatak odasına lazım zaten.
Gelen gidenin olur mu ki hemen..Bi 10 tane lazım herhalde benim öyle..Yeter diye düşünüyorum
Benimde evim küçük olsun al bulunsun vakumunu açmayınca yer kaplamıyor zatenÇok gelen giden olmaz benim evimde küçük zaten
Yine de 2-3 tane daha alayım ama ben
Bizde mobilyaları beraber seçtik aldık..Ama avizesi biblosu aynası halısı ıyyy hepsiyle ayrı bir mazim var whatsapp üzerinden
Benimde evim küçük olsun al bulunsun vakumunu açmayınca yer kaplamıyor zaten
Olmasın daha iyi fotoğraf galerim olmuş çeyiz sergisi:) :) :) Taşımamak için çok almıyorum öyle bir mazimiz çok olmayacak heralde :)
Benim yorganım nevresimim çok annem eve getirelim sığmazlarsa geri getiririm ben dedi..Valla ev küçük neyi nereye koyacağımı düşünüyorum şimdiden.
Nevresim yastık yorgan doldurdum hep çeyize dertleniyorum şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?