2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar nerelerdesiniz neler yapıyrosunuz bakalım :)

ben yoğun çalışıyorum ama yarın dan itibaren antalyaya tatile gidiyorum :)

Çok varken bende heyecanlıydım..Şuan daha çok yorgun ve bezginim galiba..
Ayrı şehirler bizimki sürekli git gel olmuyor..Uzaktan uzağa insan yoruluyor laf anlatmaya.

ay bende şu ayrı şehirlerde ne nasıl olacak düşünmekten şimdiden kafayı yedim :/

ben yoğun çalışıyorum ama yarın dan itibaren antalyaya tatile gidiyorum :)

ay bende şu ayrı şehirlerde ne nasıl olacak düşünmekten şimdiden kafayı yedim :/
Zorluğundan ziyade farklı oluyor.Sen bir şey bakıyorsun o bakıyor orta yolu buluyorsunuz.Mecburen sürekli iletişim halinde oluyorsun, artık telefonumdan bıktım nefret ettim..Olur olmadık yerde bi eşya için aranıyorum

Evet ama biz yaşayacağımız yerde birlikte alacaz, yine de uzaklıklar gidip gelmeler çok zor ve yorucu geliyor şimdiden

Evet ama biz yaşayacağımız yerde birlikte alacaz, yine de uzaklıklar gidip gelmeler çok zor ve yorucu geliyor şimdiden
Bizde mobilyaları beraber seçtik aldık..Ama avizesi biblosu aynası halısı ıyyy hepsiyle ayrı bir mazim var whatsapp üzerinden

Öylemi bende akşam bakayım madem çok uygun çünkü kaç tane yastık lazım ki ya bende 6 tane var şuan
Bakın bakın beğenirsiniz bence..4 tane direk yatak odasına lazım zaten.
Gelen gidenin olur mu ki hemen..Bi 10 tane lazım herhalde benim öyle..Yeter diye düşünüyorum

Bakın bakın beğenirsiniz bence..4 tane direk yatak odasına lazım zaten.
Gelen gidenin olur mu ki hemen..Bi 10 tane lazım herhalde benim öyle..Yeter diye düşünüyorum

Çok gelen giden olmaz benim evimde küçük zaten

Yine de 2-3 tane daha alayım ama ben

Bizde mobilyaları beraber seçtik aldık..Ama avizesi biblosu aynası halısı ıyyy hepsiyle ayrı bir mazim var whatsapp üzerinden

:) :) :) Taşımamak için çok almıyorum öyle bir mazimiz çok olmayacak heralde :)

Benimde evim küçük olsun al bulunsun vakumunu açmayınca yer kaplamıyor zaten

Valla ev küçük neyi nereye koyacağımı düşünüyorum şimdiden.
Nevresim yastık yorgan doldurdum hep çeyize dertleniyorum şimdi de

Valla ev küçük neyi nereye koyacağımı düşünüyorum şimdiden.
Nevresim yastık yorgan doldurdum hep çeyize dertleniyorum şimdi de
Benim yorganım nevresimim çok annem eve getirelim sığmazlarsa geri getiririm ben dedi..
Tabak çanak ayyy hepsi ayrı dert ayrı hacim erkeklerin hiç umrunda değil..Sen getir ben sığdırırım diyor nişanlım.Bakalım napacak sığmazsa yan daireyi kiralıcak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…