- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 30
Ayyy curly cok tesekkur ederim.tatlım önce siteleri takipet. kampanyaları yaka. o aradada eksik listeni çıkar. araştır. mesela ütü araştır belilre ne alıcan hangi marka piyasa fiyatı ne araştır. sonra bir sitede kampanya olduğunda indirimlimi değilmi anlayabilirsin. kupon verdi diyelim. ütünün ne olacağıbnnı beliledin naıslsa hemen gir onu al. ama önceden mutalak bir yerde eline al bak. nettten direkt bakıp karar verme.
kimmiş o fotoğrafçı yaz hele bakalımHanımlar merhaba. Evlenecekler eğer fotoğrafçı ayarlamadıysanız size önerenileceğin bi fotoğrafçı var. Fiyatı çok uygun. Sevdiği için yapıyo fotoğrafçılığı o Yüzden çok da uyguna yapıyo. Çok güzel işler çıkarmış baya araştırdım. Ilgilenirseniz ulaşın bana
Ilgilendiğin içinse mesajdan konuşalım reklam Olmasın burdakimmiş o fotoğrafçı yaz hele bakalım
Hanımlar merhaba. Evlenecekler eğer fotoğrafçı ayarlamadıysanız size önerenileceğin bi fotoğrafçı var. Fiyatı çok uygun. Sevdiği için yapıyo fotoğrafçılığı o Yüzden çok da uyguna yapıyo. Çok güzel işler çıkarmış baya araştırdım. Ilgilenirseniz ulaşın bana
evet tabiki ilgilendim. msj olarak atarsan sevinirim.Ilgilendiğin içinse mesajdan konuşalım reklam Olmasın burda
Ilgilendiğin içinse mesajdan konuşalım reklam Olmasın burda
Özel mesaj atamyorum sizemesaj olarak beni de bilgilendirir misiniz?
tatlım ben gödneriyim sanamesaj olarak beni de bilgilendirir misiniz?
Özel mesaj atamyorum size
Ayy taze teyze olarak duygulandım şuan :) Çok güzel canım güle güle giysin İnşallah sağlıkla.bugün bayağı alışveriş yaptım
bu teyze kuzusuna doğum günü hediyeleri
Bunu da kendime hediye ettim hiçbir zaman kendimi unutmuyorum
Nasıl kızlar
Valla ne iyi dedin onuuu , bitse de gitsek 1,5 saat geçermi kinabersiniz kızlar bugün bitsin artık
Aa süpermiş. Cumartesiye kadar bitirmezlerse seviniciğim :)mağazalardan gidp alın kızlar , mağazalarından 50+50 indirim yapıyorlar şu andaki 50+20
Ayy taze teyze olarak duygulandım şuan :) Çok güzel canım güle güle giysin İnşallah sağlıkla.
Kendini unutmaman da süper olmuş unutma tabii, onlarda sade ve şıklar :)
Valla ne iyi dedin onuuu , bitse de gitsek 1,5 saat geçermi ki
Aa süpermiş. Cumartesiye kadar bitirmezlerse seviniciğim :)
Geldi canım geldii ): Çok teşekkür ederim, hepsi sağlıkla büyüsün İnşallah.Öyle mi bebiş dünyaya geldi mi allah anneli babalı büyütsün inşallah . Hala duygusunu da tattım ama o daha minicik bişeyy alamıyorum kuzuya
ablamın kızı büyüdü ayy allahım dünyaları alasım var yani aldıkça almak istiyorum başka şeylerde düşünüyorum bakalım
dün görmüştüm çok beğendim börek dizmeye böyle :) sağol canım teşekkürler daha güzelleri snin olsun
Yaa şuna bak havlu almış bide yerim onu :)Aynen yani fenalık geldi bna bugün
Birazdaha bekle canım madam sürekli indirimde anlamadım ya
Teyze kuzusu bana lila ve mor banyo havluları almış kuzum benim ya
Ya ben de şaşırdım bi sepete attım 50 adet atınca bile ne ucuza gelecek diye dalgasona koymuştum 250 tuttu işteAmann işte laf edecek ya karışıyor
Gerçekten al al bitmiyor eksik çok
Yaa 4.90mıı şaka gibii keşke alsaydın canım
Vallahi kaçırdık ya yazık oldu, mağazadan alırım kargoyla uğraşmam demiştim ama napalım.curly canim.yani ben bu internet alverisnde hic anlamayorum.kampanyalari takip ediyorum ama nasil olacak bilmyrum.
Shiverly keske o zaman alsa idik
nerde kampanya oraya kosacam
Bakalım daha ne laflar duyacak bu kulaklarHahaBu lafı bir yerden hatırlıyor gibiyiiim
Ya sorma benim için de öyle şu anda. Hüsrana uğradımAaa deme yaa şuan 7,90 olmasının hiçbi manası kalmadı amaaa
Yok canım ya çok eminim hatta dalgasına 50 tane sepete attım 250 tuttuyanlış görmüş olabilrimisin. bende bakındım çünkü bu fiyata değidi.
Yerim amaa çok güzellerbugün bayağı alışveriş yaptım
Nasıl kızlar
Bu tabaklar 5 çayında flan yapılan salataları flan koymak icin mi kaça ve nerden aldım canımbugün bayağı alışveriş yaptım
Nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?